Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Gregory Cherwonik, iMAGiNE grubunun basi oluyordu kendisi, 15,000$ para cezasi ve 40 ay hapis aldi. Obur uyeler de 23 ve 30 ay cezalar aldilar zaten gecenlerde. Aga bagli aletlere de omur boyu kisisel sebeplerle sahip olmalari yasak, is yerlerinde gerekirse kullanabilecekler. Adamlarin 1 yila kadar cikarmadiklari sey yoktu, zaten savci raporuna gore aktif olduklari donem Ingilizce korsan filmlerin %41'ini bunlar yapmislar. Torrent sitelerinin pesinden gitmenin anlamsiz oldugunu anladilar sanirim, kaynaga yonelmisler dogrudan. http://www.wired.com/threatlevel/2012/11/camcording-pirate-40-months/?utm_source=feedburner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 razor 1911,skidrow ve reloaded grupları dağılmasın, yakalanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bunlar sinemadan çekim falan yapıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Ben jaybob la maxspeed e abanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 korsan biterse orjinallerin fiyatları artar mı azalır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Korsan bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 korsanı bitirirlerse tepki olarak orjinaline hiç para vermem sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 korsan'ın bitmesi çok, bitse bile ben çok sağlam bişi olmadıkça para filan vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 TS ciymiş cunnar leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar