Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 ya tam yeto sorusu benimki.et yemeklerinin yaninda yogurt ayran gibi seyler protein emilimini azaltirmis dogrumu? bana tam bir sacmalik gibi geldi ama broscience de inanirim yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Bişey olmaz ye gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 tam bir posta gazetesi diyet bölümü bilgisi ya sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 "Human beings prefer things to be simple, and therefore there is a desire to pinpoint the one best diet that solves everything. Unfortunately, things are rarely that straightforward. There is no optimal macronutrient distribution for weight management, no “one size fits all” strategy that will suit everyone...Caloric restriction is the fundamental premise of every successful weight loss strategy, whether that is achieved by lowering fat or carbohydrate, fasting, or using meal replacements. Everything is relative, and the best diet ultimately is the one you can stick to long enough to achieve the weight loss goals that you desire." https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28214525 /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 bakliyatların protein değeri yüksek diye koserve pilaki alayım dedim, değerler şöyleydi: bu ne abi, yanlış mı hazırlamışlar ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 evet yanlış yazmışlar, tomatesin 100 gramında bile 0.88 g protein var asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 ya bu yemek şeklinde olduğu için içinde su-yağ falan da var ek olarak yani o 100 grın hepsi bakliyat değil de gene de 0,28 protein efsane bir değer yani ahaha 100 grda 20 gr protein oluyor ortalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 pişmişinde tahminen 100 gram için 10 g protein vardır. Bakliyatlarda güzel protein var da işte bioavailability leri düşük oluyor. O proteinin ne kadarını bünyeye alabiliyoruz. Kimileri yarısı diyor. Ama protein harici de pek çok faydası var bakliyatların tüketmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 tiLi said: yalnız yeterince carb almazsan iyi basamazsın yani. etkilediği ölçüde dediğime bakma, etkiler. diyette performans düşmesin diye low carb yapmıyo şimdiki popüler 3dmj ve rp tayfası. ben çok hissetmiyorum carb etkisini ama var böyle bişi Nasıl hissetmiyorsun abi, carb alimini dusurdugunde guc problemi yasamiyor musun? Supplement destegi mi var yoksa genetik olarak uzayli misin merak ettim, var ise bilgilendir lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Barathrum said: Zamanında baya bir filtre kahve içiyordum antreman öncesi ve arada preworkout tabiki. Sonra birgün kan testi yaptırdığımda gördük ki kan seviyem limite inmiş durumdaydı. Doktor da şaşırdı. Fazla kafein demir emilimini önemli oranda azaltıyor vücuttaki. Yıllarını bodybuildinge vermiş ama supplementlerede aşık bir arkadaşım 2 ay önce kansızlıktan bildiğiniz bayıldı, ayakta duracak hali yoktu. 2 günde 1 ya da hergün preworkout içmekten ve çok fazla kafeinden dolayı kan değerleri yerlerde sürünüyordu.Doktorun verdiği kan haplarını kullandı uzun bir süre. Tavsiyem kafeini abartmayın bizim gibi gaza gelip, zararı büyük oluyor. Bu durumun belirtilerini de aciklar misin lutfen, neler hissettin? Sirkette 2-3 bardak nescafe icip (gun boyu), haftanin 6 gunu antrenman oncesi filtre kahve ve preworkout tuketen biriyim. Degerlere baktirmak lazim gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 sizlerin 6 ayda bir baktırması lazım bence ben bile 6 ayda bir baktırıyorum, supplement vs kullanmadığım halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 cok haklisin, gecen yil nisan gibi basladim gym'e ama hic sorun yasamadigim icin (ki supplementlerim; protein/creatine/bcaa/glutamine/zma/multivitamin/balikyagi) kontrol filan dusunmedim. ilk firsatta kontrol ettirmem lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 bu tur şeylerin (kansızlık b12 eksikliği, demir eksikliği vb) etkileri iyice düşene / artana kadar hissedilmiyor. o yüzden baktırmak lazım, zaten lan kansızım galiba diye gittiğimizde değerler limitin altına düşmüş oluyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Xtreme_Chill said: tiLi said: yalnız yeterince carb almazsan iyi basamazsın yani. etkilediği ölçüde dediğime bakma, etkiler. diyette performans düşmesin diye low carb yapmıyo şimdiki popüler 3dmj ve rp tayfası. ben çok hissetmiyorum carb etkisini ama var böyle bişi Nasıl hissetmiyorsun abi, carb alimini dusurdugunde guc problemi yasamiyor musun? Supplement destegi mi var yoksa genetik olarak uzayli misin merak ettim, var ise bilgilendir lutfen. low volume çalıştığım için hissetmiyor olabilirim. çok tekrar çok hareket çok set yapsam az dinlensem hissederim belki. carb arttırınca bi performans artışı hissetmiyorum outlierım. protein creatine dışında supplementim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Hayat kurtarıcıymış bu sayfa ya https://www.eatthismuch.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 cok guzelmis, hic degilse tarif bulma olayindan kurtardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Findukezmesi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 ad3m said: Hayat kurtarıcıymış bu sayfa ya https://www.eatthismuch.com/ Myfitnesspal uygulamasını sildim bunun için, çok iyi bir uygulama premium alacağım büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 baya güzelmiş, çok beğendim bende. En azından bugün ne yeseme baya bir cevap sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 bu nasıl site bana paso peynir süt yoğurt öneriyo nerde yumurta et tavuk vs sdlfkjsdsf öğlen 85gr cheddarlı sandviç diyo yanında dilim peynir IHDSOHDFLGSDFHLGHSDF sabah 740gr yağsız süt diyo xDDDDDDD kalsiyumadam olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 o sayfayi simdi gordum guzelmis..(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 intermittent fasting'i ne zaman bıraksam yemekten sonra tatlı falan yiyesim geliyor, doymamış hissediyorum. öğün aralarında direk acıkıyorum. intermittent fasting'e geri başlayınca ilk 1 hafta zorlanıyorum ama sonrasında tatlı çekmiyor hiç canım, aç da hissetmiyorum 16-8 modelini yaparken. cidden abartıldığı kadar var bence ya, devamlı öğün yemek kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Şunu deneyen var mı? http://tazelen.com.tr/ hiç protein tozu kullanmadım şu ana kadar ama bu ilgimi çekti, diyorki 30 gr whey protein, işlemden geçmemiş falan filan. Nedir işe yarar mı fikri olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 cok guzel gozukuyor, whey protein de bulabilecegin en saglikli besin tanrinin bir lutfu resmen ama nedense glikoz suruplarini kafalarina dikip tum organlarini yag kaplatan insanlarda protein fobisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 güzelmiş de pahalıdır bu eğer değerler vs doğruysa, 10-15 tl'si vardır kafadan hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 şöyle Tr de heryerde Metro marketlerde bulunuyormuş, Bim de satıldığını nette duydum ama gidip bakmadım, artı online olarak şuradan: https://www.dogaldangelsin.com/tazelen-protein-icecegi 60 tl 8 tanesi. teki 7 lira civarı oluyor bana uygun geldi. Salonda gördüm ben bunu araştırınca direk toz'dan değil peynir altı suyundan imal ediliyor falan ilgimi çekti. haftada 3 gün antremandan sonra düşünüyorum. Bir de günlük protein miktarı ne kadar alınmalıdır body building tarzı sporlar için, haftada 3 gün antrenman yapan 4 aydır spor yapan biri olarak? mesela bunda bir şişede 30 gr whey protein diyor, yeterli olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar