axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Storm nereden alıyorsun bu HB dediğin ne ki? Bi süredir şundan yiyorum, gerçekse iyi ya baya asd http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/keskin_zpscc8a8d12.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Hb hepsiburada. Tavukda iyidir, yağda kızartmıyorsan :) Ben ince dövülmüş yağsız göğüs tavuk tercih ediyorum. Tavuk, kırmızı et gibi icin dokme tava kullanin. 0 yag da pisire biliyorsunuz. Gerçi o paket tavuklar zaten pişmiş oluyor mikrodalgada ısıtman yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 teflon tavada da yağsız pişiyor zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ben azcık tereyağında pişiriyom, tecrübelerime göre en iyisi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 16 gunde 3kg vermisim. 92 yi gorunce sasirdim. Geregiden fazla ilerleme olmus. Sporu kismadan porsiyonlarimi cok az arttiracam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Ya kilo vermeye calisirken oglenleri ofiste nasil besleniyorsunuz? Benim tek carem hamburger kebap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 sefertasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 sabah kalkınca yumurta yiyememeye başladım ya. bi dilim fıstık ezmesi bi dilim ceviz ezmesi ile güne başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Oglen bokunu cikarmadikca sorun yok zaten. Aksam cok cok az, gece hic yememen lazım. Yesil cay ic. Dunyanin en etkili icecegi. Beta, chado falan kalitelisi olsun. Oglenleri zaten kaliteli beslenmek lazim. Senin ana ogunun gibi bisey. Ev yemekleri, salata cesitleri, sebzeli krep, izgara kofte, tavuklu-sebzeli noodle falan cok asiri dikkat etmeden yiyorum ben. Tabi fastfood tereyaglı kebap yok ole seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Bildiğimiz sefer tasını şekilli yapmışlar 20 katına satıyorlar negzel :P dana22 said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Akşam yemeğimiz baya kötü oldu. Tat berbat ama görüntüden kurtarmaya çalıştım. Tuzsuz yağsız kepekli makarna. Lif oranı yüksek tok tutuyor. Beyaz makarna gibi kan şekerini tavan yapmıyor. Yağsız yoğurt ve haşlanmış brokoli. Sağlık 10/10 Harcanan zaman 20dk Tat 4/10 http://i.hizliresim.com/A0Ad2Q.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Brokoliler süper gözüküyor. Makarna yerine protein olsaydı çok sağlıklı olurdu. Yağ da ekleseydin bu yemeğe tadı da gelirdi. Yine de güzel gözüküyor. Afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 bu ne abi 3 şınav çeksen yerde kalırsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Amaç kas değil yahu. Sağlıklı ve hafif beslenerek zayıflama. Protein ihtiyacımı öğlen somon yiyerek aldım. Baya yüksek değeri. 100gram için yaklaşık 25 gram bulunuyor. Genelde akşam yemeğine karbonhidrat bırakmıyordum ama bugün böyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 o kadar ugrascaına leblebi yesen daha iyidi sdfsdfdsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Valla moralim bozuldu zaten. 2-3 gündür vücudum da kızarıklar vardı, doktora gittim gül hastalığı başlangıcı dedi. Sinirsel v.s 2-3 ayda kendiliğinden geçer diyerek hafifletmesi amacıyla kortizon verdi. Verdiğim kilolu misliyle almaktan korkuyorum. edit: sonradan bu konuya ulaşıp benzer alerjik hastalığı geçiren varsa google resimlerinde çıkanlara aldanmayın. kızamık gibi 20-30 tane kırmızı benek çocuklarda fazla şeker yemekten olan alerji gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 takma kafana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Ketojenik diyet yapan 2-3 arkadaş vardı sonuç alan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Gül hastalığını ilk kez duydum ama seboroik dermatit olmalı o. Çinko içeriği bol Pirdolin krem ve şampuan kullan, diğerleri hep fasa fiso, stresini azalt. Ayrıca doktor yalan söylemiş, sinirsel olduğu doğru ama 2-3 ayda falan geçmez, kronik yani hayat boyu çekersin yaşam stilini değiştirmezsen. Yani o kortizonu hiç kullanmasan daha iyi, Advantan losyon al sür alevlenirse yarası, uzun zaman da sürme bu da kortizonlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 yeahh1986 said: Ketojenik diyet yapan 2-3 arkadaş vardı sonuç alan var mı ? Perfect vardı sonuç alan ama yok ortalarda bende yapmıştım 1-2 sene önce ve sonuç almıştım. 1-2 gündür düşünüyorum tekrardan başlamayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Ben Carb-Back Loading sırasında yapmaya çalıştım ama acayip zor, sigarayı bırakırken bile daha az asabi olmuştum. Beynim çatlıyordu resmen. Ama bu aralar tekrar düşünüyorum. Hatta şunu izliyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 beni dinleyip intermittent fasting yapsanız mutluluğu bulacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 moriarty said: beni dinleyip intermittent fasting yapsanız mutluluğu bulacaksınız 16/8 olarak if yapıyorum zaten :) Hatta öğlen ve ara öğünü protein ve çok az karb ile geçiştiriyorum ancak akşam kantarın topuzu kaçıyor bir türlü engelleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 antremandan önce carb alma. tüm carbları antremandan sonra al sıkıntı yok macrolarını geçemdigin sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar