Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

Oglen bokunu cikarmadikca sorun yok zaten. Aksam cok cok az, gece hic yememen lazım. Yesil cay ic. Dunyanin en etkili icecegi. Beta, chado falan kalitelisi olsun.

Oglenleri zaten kaliteli beslenmek lazim. Senin ana ogunun gibi bisey. Ev yemekleri, salata cesitleri, sebzeli krep, izgara kofte, tavuklu-sebzeli noodle falan cok asiri dikkat etmeden yiyorum ben. Tabi fastfood tereyaglı kebap yok ole seyler
Sosyal ağlarda paylaş

Akşam yemeğimiz baya kötü oldu. Tat berbat ama görüntüden kurtarmaya çalıştım.

Tuzsuz yağsız kepekli makarna. Lif oranı yüksek tok tutuyor. Beyaz makarna gibi kan şekerini tavan yapmıyor. Yağsız yoğurt ve haşlanmış brokoli.

Sağlık 10/10
Harcanan zaman 20dk
Tat 4/10

http://i.hizliresim.com/A0Ad2Q.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Valla moralim bozuldu zaten. 2-3 gündür vücudum da kızarıklar vardı, doktora gittim gül hastalığı başlangıcı dedi. Sinirsel v.s 2-3 ayda kendiliğinden geçer diyerek hafifletmesi amacıyla kortizon verdi. Verdiğim kilolu misliyle almaktan korkuyorum.

edit: sonradan bu konuya ulaşıp benzer alerjik hastalığı geçiren varsa google resimlerinde çıkanlara aldanmayın. kızamık gibi 20-30 tane kırmızı benek çocuklarda fazla şeker yemekten olan alerji gibi bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Gül hastalığını ilk kez duydum ama seboroik dermatit olmalı o. Çinko içeriği bol Pirdolin krem ve şampuan kullan, diğerleri hep fasa fiso, stresini azalt.
Ayrıca doktor yalan söylemiş, sinirsel olduğu doğru ama 2-3 ayda falan geçmez, kronik yani hayat boyu çekersin yaşam stilini değiştirmezsen. Yani o kortizonu hiç kullanmasan daha iyi, Advantan losyon al sür alevlenirse yarası, uzun zaman da sürme bu da kortizonlu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...