Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

GERGE

Öne çıkan mesajlar

masanın yazdığına spoiler çizgi roman

neganın geçmişi gösterilecek. zaten bu ıslıkçılar denen elemanlarla kapışmada negan onların lideriylede bir geçmişi var onların hepsi gösterilecek. negan şu an çizgi romanda gözükmüyor ama geri gelcek %100 ricke karşı sempatisi var seviyor ricki

Sosyal ağlarda paylaş

Shean said:

ıslıkçılar deyince ne anladın? ıslıkçılar geliyor diyince ıslık çalan grup geliyor anladım ben. bu spoiler şahsen dizimi etkilemez eyv

ıslık kelimesinin ingilizce karşılığı whistle.
fyi.

baslıga bu sezon ilk defa girdim ve spoiler'ı yedim, teşekkürler.

ama neyse cok da onemli degil. bu sezon ilk bolumde verdikleri gerilimden sonra dizinin bir anda sitcom'a donusmesi zaten hayalkırıklıgı yaratmıs durumda bende.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
onlara pek benzemiyor. orada muhtemelen bir sonraki sezonun spoilerini yediniz. gecmis olsun.

yeni tipler ve krallik
bunlarin herhalde gabriel ile bir alakasi var. izlerken farketmemistim nette gordum - gabriel gece araba ile terk ederken yaninda birisi oturuyormus. herhalde kafaladi birilerini. onlara ekipman goturdu.

https://www.youtube.com/watch?v=ksV28ZKIOLA&

atli huuop kralimin topraginda napionuz diye gelince gulme geldi. artik o kaplanin combata girmesi lazim.

Sosyal ağlarda paylaş

çizgi romanda bazı şeyler sırıtmıyordur ama dizide komik duruyor.

kingdom mesela komik geliyor bana. dizinin 6 sezon boyunca vıcıklaşmadığını söyleyebiliriz. da bu king ezekiel ve müridleri dark humor ürünleri gibiler. en sonda çıkan o tipitipler falan komik yani.

negan'ın da abartı karakteri baymıştı neyse göstermediler.

Sosyal ağlarda paylaş

Önümüzdeki sezonlarda aksiyon artacak diyeceğim ama hapishane ve vali sezonlarını hatırlayıp iddialı konuşmayayım diyorum.

Bence aralara böyle ana işleyişi bozmayan mevzular koymaları şart. Mesela Terminus güzeldi, kötü diyen çıkmaz en azından. Bu tip eklemelerle dizi güzel ilerler ve survival konseptini bize yaşatır. Böyle gerçekten sıkıntı.

Sosyal ağlarda paylaş

sezonun 1. bölümü nerdee 10. bölümü nerde. ne zaman final yapacak bu dizi bitsin de rahatlasak. cast seçimi nedir öyle ya. oyunculuklar bu kadar mı kötü olur.

senaryo kötü olduğu için rick abiye de oyunculuk gerektircek sahne çıkmıyor.

olayların gelişmesi falan aman tanrım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...