Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Dizi çiftlikten sonraki ikinci berbat dönemini yaşıyor. Çiftlik hala en rezil dönemi, ama bu sezon da oldukça iddialı. 7 bölüm çıktı, en az 3-4 tanesi tamamen boş işe yaramaz 5 dk'yla geçiştirilebilecek bölümler. Dahası Trias'ın son mesajındaki spo kısmı son derece haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 masanın yazdığına spoiler çizgi roman neganın geçmişi gösterilecek. zaten bu ıslıkçılar denen elemanlarla kapışmada negan onların lideriylede bir geçmişi var onların hepsi gösterilecek. negan şu an çizgi romanda gözükmüyor ama geri gelcek %100 ricke karşı sempatisi var seviyor ricki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 sezon arasına girmeden güzel final yaptılar bence okadar dandik bölüme rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 7 Sezondur izlediğim en sıkıcı ilk yarı idi herhalde. 8 bölüm boş boş ekrana baktık resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 anca rage meterı doldurdu ufaktan başlar şimdi ama fast forwardan kurtaramadı kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 şu 8. bölümü izleyene kadar 6 tane aptal bölüm izlettiler anasını satayım. sezonun 1. bölümü ne güzeldi oysa. senaryoyu kim yazıyorsa zaten beni affet dizisinden farksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Shean said: ıslıkçılar deyince ne anladın? ıslıkçılar geliyor diyince ıslık çalan grup geliyor anladım ben. bu spoiler şahsen dizimi etkilemez eyv ıslık kelimesinin ingilizce karşılığı whistle. fyi. baslıga bu sezon ilk defa girdim ve spoiler'ı yedim, teşekkürler. ama neyse cok da onemli degil. bu sezon ilk bolumde verdikleri gerilimden sonra dizinin bir anda sitcom'a donusmesi zaten hayalkırıklıgı yaratmıs durumda bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Edit cevabi aldim tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 bu yeni gelen elemanlar kim, onceki sayfada spoilerini yedigimiz ekip mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 onlara pek benzemiyor. orada muhtemelen bir sonraki sezonun spoilerini yediniz. gecmis olsun. yeni tipler ve krallikbunlarin herhalde gabriel ile bir alakasi var. izlerken farketmemistim nette gordum - gabriel gece araba ile terk ederken yaninda birisi oturuyormus. herhalde kafaladi birilerini. onlara ekipman goturdu. https://www.youtube.com/watch?v=ksV28ZKIOLA& atli huuop kralimin topraginda napionuz diye gelince gulme geldi. artik o kaplanin combata girmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EleGiggle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 kaplanı az gosterdiler,cgi parası az cıkmıs heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 çizgi romanda bazı şeyler sırıtmıyordur ama dizide komik duruyor. kingdom mesela komik geliyor bana. dizinin 6 sezon boyunca vıcıklaşmadığını söyleyebiliriz. da bu king ezekiel ve müridleri dark humor ürünleri gibiler. en sonda çıkan o tipitipler falan komik yani. negan'ın da abartı karakteri baymıştı neyse göstermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Red said: senaryoyu kim yazıyorsa zaten beni affet dizisinden farksız. This! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Gabriel Gabriel arabayla uzaklaşırken yan koltuktan biri kafasını kaldırdı, görmediniz mi onu? Bir de Rick'in KEEEENNGG Ezekiel demesi komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 allahim filler episode nedir bilirdik de adamlar filler sezon cekmis resmen daoc'da crafting yaparken sikintidan walking dead izleyim dedim, onu izlerken de sikintidan 9gag aciyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Önümüzdeki sezonlarda aksiyon artacak diyeceğim ama hapishane ve vali sezonlarını hatırlayıp iddialı konuşmayayım diyorum. Bence aralara böyle ana işleyişi bozmayan mevzular koymaları şart. Mesela Terminus güzeldi, kötü diyen çıkmaz en azından. Bu tip eklemelerle dizi güzel ilerler ve survival konseptini bize yaşatır. Böyle gerçekten sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 dizide bi tane rol kesebilen adam yok. oyuncu fakiri kadro. dizi bittikten sonra alayi ac kalir sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 10. bolum geldi stream sitelerinde yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 10. bölüm spo-ish Ya böyle, filler bölümler harbi can sıkmaya başladı ama... 45 dakika bölümde hikaye sadece 10 dakikasında ilerliyor sonrasında karakterler arası birbirini ikna etme çabası ve dram geçiyor. Yeter lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Hakikaten çok gereksiz bi filler bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 sezonun 1. bölümü nerdee 10. bölümü nerde. ne zaman final yapacak bu dizi bitsin de rahatlasak. cast seçimi nedir öyle ya. oyunculuklar bu kadar mı kötü olur. senaryo kötü olduğu için rick abiye de oyunculuk gerektircek sahne çıkmıyor. olayların gelişmesi falan aman tanrım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Ben diziyi merak bile etmiyorum artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Negan reisi daha çok göstermeleri lazım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Negan'ı ilk bölüm dışında göstermeseler de olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Rick reis geliyor gümbür gümbürrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar