Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

GERGE

Öne çıkan mesajlar

samanyolu seviyesi oyunculuğu da geçtim, allahım yaaaarabbim. akıl akıl gel götüme takıl

s7e6

hayatında hiç görmediğin birine yarım saat içinde aşırı güvenmek ve yıllardır tanıyormuş gibi davranmak olayını artık bıraksalar diyorum. community'lerinin yakınına gelen insanları sorgusuz öldüren topluluğun bi anda vicdan idolleri kesilmesi (ki 25 kişinin kadını öldürmek için silahlanması ve 1 tane mermi isabet etmemesi), kadına şans tanınmasına rağmen kadının ihanet edip kaçmaya çalıştıktan sonra yakalanması ve HALA laf anlatılmaya çalışılması (30 saniye önce bıçaklamaya çalışıyordu), bu kadar olanın üstüne yine HAAAAAALA kadına yardım edilmesi. Of allahım karnıma ağrılar ağrılar girdi şu bölümü izlerken.

Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

bu sezon sonuna kadar böyle net, negan'ı alt etmek için sağla solla iş birliği, sezon sonu hadi negan'ı indiriyoruz gazı. muhteşem efsane bir sezon başlangıcından sonra baya bayıcılaştı.

evet sezonun sonu hepsi bir araya gelip negana dalma kararı alacak çok bariz ettiler sdf sonra bekle diğer sezonu mal mal. daryl de muhtemelen bu sezon orda kalacak sonra bir dahaki sezondaki savaşta günü kurtaracak. oğlan çocuğuna ne olacak bilmiyorum ama muhtemelen 1-2 bölüm sonra yakalanır da sonra ne gibi triplere girecek onu bilemiyorum

Sosyal ağlarda paylaş

2-3 haftadır evde değildim yeni bitti aradakiler. Çizgi romanın günceline yaklaştıkça nasıl uzatacaklarını bilememişler resmen. 15 dk'da toparlayabilecekleri halde koca bi bölüm yaşlı cadıya, bi bölüm Tara'ya ayırarak 2 bölümü hiç etmişler bile. Hadi Daryl bölümünü filler saymıyorum yine, ana hikayeyle paralel ve alakalı gidiyor.

Bu arada çiftlik sezonu bu dizinin en dip en rezil sezonudur, daha betere düşemez heralde. Sırf o sezon yüzünden diziyi bıraktım 2-3 sene sonra bi daha sıfırdan başladım.
Sosyal ağlarda paylaş

Katanali kadin omar whistling mi çalmaya çalışıyordu bölüm başında?

Cizgi roman sorusu

Neganin kemik bir ekibi var, diğer çoğunluk köle demişti biri, çizgi roman açıkca belli ediyor mu bunu.ayrica çizgi romanda negan hakkında daha fazla detay var mı? Geçmişi, oluşumu nasil kurdu gibi. Tek gucu insanlar uzerinde biraktigi etki mi? Yoksa baska cevherler mi var?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...