masa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 cevap hiltopdakiler ağlıyor, negan bize çok kötü şeyler yapıyor diye. rick de korkmayın biz negani yok ederiz diyip negana bulaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Torrent, link vermek filan yasak kardeslerim. Okulu bitirdim, ise-guce basladim diye bos mu buldunuz ortami =) Banlanirsiniz bir daha gorursem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Tivibu'da FX var, dün altyazı sitesinde saçma altyazı koydıkları için FX'ten izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 bok gibiydi son bölüm. aslında bok gibi olmayabilirdi ama samanyolu seviyesinde bir oyunculuk izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Biri öm atabilir mi para harcamadan izleyemicez mi şunu sdagdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 samanyolu seviyesi oyunculuğu da geçtim, allahım yaaaarabbim. akıl akıl gel götüme takıl s7e6 hayatında hiç görmediğin birine yarım saat içinde aşırı güvenmek ve yıllardır tanıyormuş gibi davranmak olayını artık bıraksalar diyorum. community'lerinin yakınına gelen insanları sorgusuz öldüren topluluğun bi anda vicdan idolleri kesilmesi (ki 25 kişinin kadını öldürmek için silahlanması ve 1 tane mermi isabet etmemesi), kadına şans tanınmasına rağmen kadının ihanet edip kaçmaya çalıştıktan sonra yakalanması ve HALA laf anlatılmaya çalışılması (30 saniye önce bıçaklamaya çalışıyordu), bu kadar olanın üstüne yine HAAAAAALA kadına yardım edilmesi. Of allahım karnıma ağrılar ağrılar girdi şu bölümü izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 filler bölümler çekilmiyor cidden negan istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 karakterin bir sezon varlığını unutturup sonra üzerine bölüm kurmaları gerçekten çok ilginç bir kafa. bari gabriel bölümü falan olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Tara cok sisman ya! O ince bilekler, ust taraf of of... Soya sosu kilo aldiriyormus demek ki!? Her bolum daha kotu oluyor bir oncekinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 bu sezon sonuna kadar böyle net, negan'ı alt etmek için sağla solla iş birliği, sezon sonu hadi negan'ı indiriyoruz gazı. muhteşem efsane bir sezon başlangıcından sonra baya bayıcılaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Az once okudum Negan 8'ci sezonda da varmis. Simdi Tara'ya tam bir bolum ayrilmasinin nedeni belli oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 9.sezona kadar götürürler Neganı - benim tahmicimce bu sezon hep ezilen rick ve takımı olacak son bölümde rick reis yeter artık deyecek orada bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 negan iyi güzel karakter de uzadıkça uzuyor sahneleri, hep aynı bitirim psikopat tripleri sıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 BiTcH_oFBaT said: bu sezon sonuna kadar böyle net, negan'ı alt etmek için sağla solla iş birliği, sezon sonu hadi negan'ı indiriyoruz gazı. muhteşem efsane bir sezon başlangıcından sonra baya bayıcılaştı. evet sezonun sonu hepsi bir araya gelip negana dalma kararı alacak çok bariz ettiler sdf sonra bekle diğer sezonu mal mal. daryl de muhtemelen bu sezon orda kalacak sonra bir dahaki sezondaki savaşta günü kurtaracak. oğlan çocuğuna ne olacak bilmiyorum ama muhtemelen 1-2 bölüm sonra yakalanır da sonra ne gibi triplere girecek onu bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 2 sene çiftlik draması verdiler negan mı vermicekler. negan bittikten sonra dizi ne olacak acaba. hep aynı döngü sadece isimler değişiyor mekan değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 çiftlik draması gene iyiydi daha diziden çok sıkılmamıştım ben survival tadı veriyordu biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 2-3 haftadır evde değildim yeni bitti aradakiler. Çizgi romanın günceline yaklaştıkça nasıl uzatacaklarını bilememişler resmen. 15 dk'da toparlayabilecekleri halde koca bi bölüm yaşlı cadıya, bi bölüm Tara'ya ayırarak 2 bölümü hiç etmişler bile. Hadi Daryl bölümünü filler saymıyorum yine, ana hikayeyle paralel ve alakalı gidiyor. Bu arada çiftlik sezonu bu dizinin en dip en rezil sezonudur, daha betere düşemez heralde. Sırf o sezon yüzünden diziyi bıraktım 2-3 sene sonra bi daha sıfırdan başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 bu ne abi ya orjinal seriyi ver netflix e izlet ya da sal sagda solda yayinlansin dizin. izleyecek tek bir nokta birakmamislar. kvp misiniz lan fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 bu dizi insanı keriz yerine koyuyor. Son bölümde bebelik Negan'ı öldürmeye gidiyor, en az 5-6 sahnede istediği gibi öldürebileceği yerde salak salak bakıyor. Survival dedik izlemeye başladık bu kadar da olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Açıkçası Negan bölümleri çizgi romanda da yavaş gidiyordu. Karanlık ve umutsuz bölümlerdi biraz. Whispererlar gelene kadar aksiyon yüksek olmayabilir. Ama arkadaş çizgi roman şu an efsane ilerliyor. Hapishane ve Vali sayıları kadar heyecan verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 yaz yaz başka kimler geliyor çizgiromanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 arcane said: yaz yaz başka kimler geliyor çizgiromanda? Spoiler sayılmaz ki bu. Millet 2 yıldır Negan diye bağırıp çağırıyor ona bakarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 spoiler sayılmaz çünkü başkaları da spoiler veriyor? ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 ıslıkçılar deyince ne anladın? ıslıkçılar geliyor diyince ıslık çalan grup geliyor anladım ben. bu spoiler şahsen dizimi etkilemez eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Katanali kadin omar whistling mi çalmaya çalışıyordu bölüm başında? Cizgi roman sorusu Neganin kemik bir ekibi var, diğer çoğunluk köle demişti biri, çizgi roman açıkca belli ediyor mu bunu.ayrica çizgi romanda negan hakkında daha fazla detay var mı? Geçmişi, oluşumu nasil kurdu gibi. Tek gucu insanlar uzerinde biraktigi etki mi? Yoksa baska cevherler mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar