Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 o tutuş şekli hep öyle miydi? ilk sezonda hiç gözüme batmamıştı çünkü yeni yeni başladı sanki o mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Öyleydi sanırım hatta bir sezounun ya da posterin kapağı direk o tutuş. posterin kapağı GUT ZİR GUT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Hep öyle tutuyordu. Bütün posterlerde fln da hep öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 hep öyleydi, bir de artık kafayı da öyle tutuyor sanırım, boyun dönmüyor filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bandit yok abi oyunla karıştırdın sen sdfsdf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 cok kotu bolumdu nıye bole yaptı bu adamlar anlam veremedım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 yönetmen senarist filan değişmiş olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 arcane said: bandit yok abi oyunla karıştırdın sen sdfsdf :P bandit yoksa ne anladım ben o post-apo dünyadan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 310 nerde var bulamadım ben:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Beklentiyi düşük tutup 10. bölümde bişiler yapabilirler bence.. Hikaye hep aynı bide şu savaş muhabbetini saçma bir şekile soktular gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 senarist deişti yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 3. sezondan sorumlu baş senaristi kovdular sezon arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 niye lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 bugün yarın izliycem kötüyse eski senaristi kovup kötü sezonun senaristini alanların dişine halfling rage attack yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 progamer said: Ya sırf konuşma var aksiyon yok diye kötüydü demiyorum ki, karakterlerin yaptıkları salakça genel olarak o yüzden çekilmiyorlar diyorum. Birde onla alakasız olarak. Rick hep şu şekil tutuyor ya silahı böle yere doğru. Elinden düşürecekmiş gibi. http://i.imgur.com/EvVbp16.jpg Harbi öyle mi tutulur geçrektede? Başka hiç bi yerde öyle görmemiştim de merak ettim asfd adamın boyu uzun anca işte yerdekilere, kendinden kısalara silah doğrultuğundan hep böyle tutuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 hayır bir de şerif olacak adam, öyle silahı tutunca hekşat filan 15 santim ötesine atamazsın yani heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/6569331_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 bolum fena degildi.ricke uzuldum,asiri stresten iflas etti adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 iğrenç bölümdü. walking dead'i bitirdiler. walking rick oldu saçmalıklar saçmalıklar. feci sıkıldım izlerken filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 andreanın dünyanın en aptal konuşması ile milleti sakinleştirmesi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 progamer said: Ya sırf konuşma var aksiyon yok diye kötüydü demiyorum ki, karakterlerin yaptıkları salakça genel olarak o yüzden çekilmiyorlar diyorum. Birde onla alakasız olarak. Rick hep şu şekil tutuyor ya silahı böle yere doğru. Elinden düşürecekmiş gibi. http://i.imgur.com/EvVbp16.jpg Harbi öyle mi tutulur geçrektede? Başka hiç bi yerde öyle görmemiştim de merak ettim asfd belki geri tepince yukarı gitmeyi hesaplıyodur fps mantığı sfdsf karakterlerin davranışlarında bence de daha bi manasızlık vardı bu bölümde. 3. sezonun başları fena değildi ama asla ilk sezondaki fantastiklikle gerçekçilik arasındaki mükemmel dengeyi yakalayamadılar. gittikçe fantaziye ve saçma karakterlere kayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 bi de yabancıdiziizle.comun çevirileri çok kötü ya haha -you got worked up good->iyi çalıştın -tyreese and his friends seem capable -> tyreese ve arkadaşları bu işi halledebilir -men like merle get into your head and makes you think you deserve abusement -> merle gibi insanlar senin kafana girmiş, suistimal edilmeyi hak ettiğini düşündürmüş -go see -> gidip bakarım -you got something (that) needs looking at -> birşeye ihtiyacın varmış bakışı atıyorsun sonuncu beni benden aldı dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 sonra böyle saçma çevirilerle dizi izleyenler de dizi izledim diye geziyor gülüyorum sözüm meclisten dışarı tabi ama sen de az kıro değilmişsin sevgili ardet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 you are not a little kıro my darling ardet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 abi andrea ağzını açınca ben geçiyorum direk kafam rahat en azından o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar