Max Damage Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Komutan said: Hendek vs. ile ilgili, çizgi romandan bir kare: İki karakterin sağ olması haricinde bir spoiler içermiyor -Who's your girlfriend? -Shut up, dad. Coral asıl çizgi romanda tam bir ergen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Bazı bazı aklıma gelmiyor değil. Böyle bir şey olursa yemin ederim evimi yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 nasıl rüya abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Karabasanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 “You know how to bite a dick, and I mean that with the utmost respect.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 "Max Damage" said: Bazı bazı aklıma gelmiyor değil. Böyle bir şey olursa yemin ederim evimi yakarım. sakin ol boyle birsey olmaz. dizi bu film degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Üçtür Negan'ın adamlarını kolayca avlıyorlar. Toplamda 50'ye yakın adamını öldürmüşlerdir. Ne kaldı geriye? En sonunda kendi gelecek herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 o adamlar kimdi, nerden tanıyor darly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 masa said: o adamlar kimdi, nerden tanıyor darly Şeker hastası olan kızın olduğu bir bölüm vardı hatırladın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 fadır tam bedess olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Son 2 bölümdür gene nefret ettirdi dizi. Carol karakterini harcadılar resmen. Sümsük doktorun ölmesi iyi oldu ama. Bir de şu Morgan gitse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 abi carol un karakter değişimi okadar yapay olmuşki içim gıcıklandı izlerken.o 3 sezonluk badass carol tek bölümde eline haç alınca gitti şaka gibi.gerçi bu dizideki bütün karakter değişimleri türk dizisi kalitesinde oluyor herzaman. şişko çakma doktorun ölmesinede nasıl sevindim anlatamam.zombi öldüremeyince ümidi kesmiştim.cuk oturdu o ok gözüne. zaten üstüne toprak atmaya bile gelen olmadı.okadar sevmemişler karıyı.lezo manitası bile gelmedi sdfs daryl gömdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 ne aptal bi dizi bu y nasıl bu kadar kötü olabiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Şu zenci monk tam mahallenin delisi oldu bahçede sopayla oynuyo bütün gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Haftalık "Bu dizi çok kötü" kotamı doldurmaya geldim. Dizi çok kötü, o kadar materyel yok ki bölümlerde 6 sezonluk character development'ı geri sarmaya falan başladılar çaresizlikten baya komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 dizi fena kendini tekrar etmeye basladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 neyi sevildi bu dizinin tam olarak birileri özet geçebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 ben de anlamadim hic. ben zombi sevmiyorum ondan galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 aslında hiç bi karakteri konusturmasalar çok iyi dizi olucak sadece işlerini yapsınlar zombi falan mızraklasınlar zira dialog ve karakter development işini beceremiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Emre333 said: neyi sevildi bu dizinin tam olarak birileri özet geçebilir mi? Ben en çok diziyi izlemediği veya sevmediği halde her hafta yeni bölümden sonra gelip dizinin ne kadar kötü olduğunu hatırlatanları seviyorum mesela. Bu arkadaşlar sayesinde izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 ilk mesajım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Emre333 said: neyi sevildi bu dizinin tam olarak birileri özet geçebilir mi? abi benim zombi filmlerine karşı bi zaafım var. WD'de de zombi tasarımı ve makyajı açısından iyi iş çıkarılıyor. ha hikaye bilinmeze girdi şu sıralar. gündelik olaylarla dönüyor senaryo ama survival seven biri için fena dizi değil işte izleniyor. bi GoT değil elbette her bölümde tokatlasın adamı ama seviyoruz agalar napalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 ilk 6 bölümlük sezon iyiydi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 daryl ile dwightin olayi nasil sonuclanmisti, dwight nasil o hale geldi hic hatirlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Son bölüm nasıl low budget belli değil 5-6 karakterle çekmişler sırf asdf Bütün mainler tatildeydi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar