Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Komutan said:

Hendek vs. ile ilgili, çizgi romandan bir kare:

İki karakterin sağ olması haricinde bir spoiler içermiyor

-Who's your girlfriend?

-Shut up, dad.

Coral asıl çizgi romanda tam bir ergen.
Mesaj tarihi:
"Max Damage" said:

Bazı bazı aklıma gelmiyor değil. Böyle bir şey olursa yemin ederim evimi yakarım.

sakin ol boyle birsey olmaz. dizi bu film degil.
Mesaj tarihi:
Son 2 bölümdür gene nefret ettirdi dizi.

Carol karakterini harcadılar resmen. Sümsük doktorun ölmesi iyi oldu ama. Bir de şu Morgan gitse.

Mesaj tarihi:
abi carol un karakter değişimi okadar yapay olmuşki içim gıcıklandı izlerken.o 3 sezonluk badass carol tek bölümde eline haç alınca gitti şaka gibi.gerçi bu dizideki bütün karakter değişimleri türk dizisi kalitesinde oluyor herzaman.

şişko çakma doktorun ölmesinede nasıl sevindim anlatamam.zombi öldüremeyince ümidi kesmiştim.cuk oturdu o ok gözüne.

zaten üstüne toprak atmaya bile gelen olmadı.okadar sevmemişler karıyı.lezo manitası bile gelmedi sdfs daryl gömdü.

Mesaj tarihi:
Haftalık "Bu dizi çok kötü" kotamı doldurmaya geldim.

Dizi çok kötü, o kadar materyel yok ki bölümlerde 6 sezonluk character development'ı geri sarmaya falan başladılar çaresizlikten baya komik.
Mesaj tarihi:
aslında hiç bi karakteri konusturmasalar çok iyi dizi olucak
sadece işlerini yapsınlar zombi falan mızraklasınlar

zira dialog ve karakter development işini beceremiyorlar
Mesaj tarihi:
Emre333 said:

neyi sevildi bu dizinin tam olarak birileri özet geçebilir mi?

Ben en çok diziyi izlemediği veya sevmediği halde her hafta yeni bölümden sonra gelip dizinin ne kadar kötü olduğunu hatırlatanları seviyorum mesela. Bu arkadaşlar sayesinde izliyorum.
Mesaj tarihi:
Emre333 said:

neyi sevildi bu dizinin tam olarak birileri özet geçebilir mi?

abi benim zombi filmlerine karşı bi zaafım var. WD'de de zombi tasarımı ve makyajı açısından iyi iş çıkarılıyor. ha hikaye bilinmeze girdi şu sıralar. gündelik olaylarla dönüyor senaryo ama survival seven biri için fena dizi değil işte izleniyor. bi GoT değil elbette her bölümde tokatlasın adamı ama seviyoruz agalar napalım:)
  • Yeni Oluştur...