yumy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Nigger_of_the_sand said: Iri adam rickin dudaklarina yapisacak sandim ahahah aynen tam bir coming out konuşması girişi gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Coldwind said: link spoiler: değil. nereyedeğil olm?!?!?! NE DİYORSAK O!!! B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 telsizdeki ses ona ait değil diyor, yanlış bir şey yok halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Enid ya. Spoiled brat resmen. Her dizide olmak zorunda drgil ki bu tarz karkakterler ya iyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Enid, enidin vurucusu, carl, kurabiyeci piç. Carl tek başına yetiyordu, alexandria piçleri çok baydı. Rick yerinde olsam hepsini silah karşılığı takas ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 afasdas masa herşeyi özetlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 rick,daryl ve michonne hariç dizideki herkes ölebilir ya.öyle zikindirik öyle izleyeni irite eden problemleri varki elemanların herhangi bi empati kurma şansı vermiyolar insana. özellikle hamburger helper attention whoreluğun bokunu çıkardı.her revir sahnesinde başlıyor ''bön doktor doğölöm''.kimsede demiyo ulan şişko pislik sana kimse tıp fakültesi sınavlarına hazırlan,beyin ameliyatı yap demiyoruz,yarayı dezenfekte edip mermi çıkarıcan en marjinal durumda.zaten ısırılan nanay.nedir kimedir tribin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Carl'in ne yamuğunu gördünüz? Olsa olsa ikinci sezonda yaptığı bazı şeylere kızılabilir. Korkuyorum nazar değdireceksiniz çocuğa diye. Bir yerine bir şey olursa vicdan azabı çekersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 _Rave said: rick,daryl ve michonne hariç dizideki herkes ölebilir ya.öyle zikindirik öyle izleyeni irite eden problemleri varki elemanların herhangi bi empati kurma şansı vermiyolar insana. özellikle hamburger helper attention whoreluğun bokunu çıkardı.her revir sahnesinde başlıyor ''bön doktor doğölöm''.kimsede demiyo ulan şişko pislik sana kimse tıp fakültesi sınavlarına hazırlan,beyin ameliyatı yap demiyoruz,yarayı dezenfekte edip mermi çıkarıcan en marjinal durumda.zaten ısırılan nanay.nedir kimedir tribin. yorumlarını zevkle takip ediyor devamını bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 kurabiyeci piç sevimli ya, inemiyo gariban aşağı :( teyze de çok eziklediydi bebeyi yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Editor said: _Rave said: rick,daryl ve michonne hariç dizideki herkes ölebilir ya.öyle zikindirik öyle izleyeni irite eden problemleri varki elemanların herhangi bi empati kurma şansı vermiyolar insana. özellikle hamburger helper attention whoreluğun bokunu çıkardı.her revir sahnesinde başlıyor ''bön doktor doğölöm''.kimsede demiyo ulan şişko pislik sana kimse tıp fakültesi sınavlarına hazırlan,beyin ameliyatı yap demiyoruz,yarayı dezenfekte edip mermi çıkarıcan en marjinal durumda.zaten ısırılan nanay.nedir kimedir tribin. yorumlarını zevkle takip ediyor devamını bekliyorum :) bence sezon arasında glen'i öldürecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 credits sonrası sahne "Your property now belongs to Negan." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 bende yoktu o sahne ne oluyodu biri anlatabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=gm8NVbD6vqA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Bolumden guzelmis su negan kismi.. Thanks bende gormemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Negan kim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Cikacak ortaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Nefret etmek için izlediğim tek dizi sanırım. Sırf ne kadar kötü diyebilmek için izliyorum, hobi olarak tavsiye etmiyorum. Kötü timesink. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 xunn said: Nefret etmek için izlediğim tek dizi sanırım. Sırf ne kadar kötü diyebilmek için izliyorum, hobi olarak tavsiye etmiyorum. Kötü timesink. ben de aynıydım lan son sezona kadar. son sezonu izlemedim bile şeytanlaşıyorum yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Zaten biraz zorla izlemeye başlamıştım ama şu Morgan karakteri yüzünden artık izleyemeyeceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 son 2 sezonu izlemedim kafam rahat sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Siz kimsiniz biliyormusunuz ? Hani pire için evi yakan insanlar var hah işte ... yada Pire için Şehire nuke atmak diyelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 6 bölümlük ilk sezonda olanları düşün, sonra bu sezonu düşün. Güle güle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 of abi çıldırıcam ya bıçakla rehin alanı silahla etkisiz hale getiremeyenin de son sahnede anne anne diye zırlayanın da götüne dübel çakıcam sonunda şu gerzek amerikan mallıklarını bi atsınlar amk artık diziden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Catze said: Negan kim ki http://www.beyazperde.com/haberler/diziler/haberler-71286/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar