Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Enid, enidin vurucusu, carl, kurabiyeci piç. Carl tek başına yetiyordu, alexandria piçleri çok baydı.
Rick yerinde olsam hepsini silah karşılığı takas ederdim.
Mesaj tarihi:
rick,daryl ve michonne hariç dizideki herkes ölebilir ya.öyle zikindirik öyle izleyeni irite eden problemleri varki elemanların herhangi bi empati kurma şansı vermiyolar insana.

özellikle hamburger helper attention whoreluğun bokunu çıkardı.her revir sahnesinde başlıyor ''bön doktor doğölöm''.kimsede demiyo ulan şişko pislik sana kimse tıp fakültesi sınavlarına hazırlan,beyin ameliyatı yap demiyoruz,yarayı dezenfekte edip mermi çıkarıcan en marjinal durumda.zaten ısırılan nanay.nedir kimedir tribin.
Mesaj tarihi:
Carl'in ne yamuğunu gördünüz? Olsa olsa ikinci sezonda yaptığı bazı şeylere kızılabilir.

Korkuyorum nazar değdireceksiniz çocuğa diye. Bir yerine bir şey olursa vicdan azabı çekersiniz.
Mesaj tarihi:
_Rave said:

rick,daryl ve michonne hariç dizideki herkes ölebilir ya.öyle zikindirik öyle izleyeni irite eden problemleri varki elemanların herhangi bi empati kurma şansı vermiyolar insana.

özellikle hamburger helper attention whoreluğun bokunu çıkardı.her revir sahnesinde başlıyor ''bön doktor doğölöm''.kimsede demiyo ulan şişko pislik sana kimse tıp fakültesi sınavlarına hazırlan,beyin ameliyatı yap demiyoruz,yarayı dezenfekte edip mermi çıkarıcan en marjinal durumda.zaten ısırılan nanay.nedir kimedir tribin.

yorumlarını zevkle takip ediyor devamını bekliyorum :)
Mesaj tarihi:
Editor said:

_Rave said:

yorumlarını zevkle takip ediyor devamını bekliyorum :)

bence sezon arasında glen'i öldürecekler.
Mesaj tarihi:
xunn said:

Nefret etmek için izlediğim tek dizi sanırım.

Sırf ne kadar kötü diyebilmek için izliyorum, hobi olarak tavsiye etmiyorum. Kötü timesink.

ben de aynıydım lan son sezona kadar. son sezonu izlemedim bile şeytanlaşıyorum yoksa.
Mesaj tarihi:
of abi çıldırıcam ya bıçakla rehin alanı silahla etkisiz hale getiremeyenin de son sahnede anne anne diye zırlayanın da götüne dübel çakıcam sonunda şu gerzek amerikan mallıklarını bi atsınlar amk artık diziden
  • Yeni Oluştur...