Komutan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Set fotoğrafı, ileriki bölümler için spoiler https://fanbolt-fanbolt.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2015/10/TWD-Glenn-Jesus.png Bereli tip henüz dizide görmediğimiz Jesus. Yanında da Glenn var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ya gercekten bu kadar kötüler di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 omzundan isirilan adam olmeyecek onun kanindan hastaliga panzehir falan uretecekler diye dusunuyordum direk kemirdiler adami 2 dakikaya kalmadan hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 lel said: Mekke’ de izdiham oldu herkes birbirini ezdi, bu kadar yaşayan Ölü birbirine çarpa çarpa yürüyor hiç biri düşüp diğerleri ile kenetlenip yapışıpkalmıyor asker gibi nizamiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 spo Glenn'in üzeri zombi kaplandı ve adam bağıra çağıra öldü. Nasıl altta saklanıp hayatta kalacak lan? Yine üstüme zombi kanı bulaştı kokumu alamadılar muhabbeti mi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 "Max Damage" said: spo Glenn'in üzeri zombi kaplandı ve adam bağıra çağıra öldü. Nasıl altta saklanıp hayatta kalacak lan? Yine üstüme zombi kanı bulaştı kokumu alamadılar muhabbeti mi olacak. spo bence rick reyizin keleşle taradıgı sahnede zombiler o gurultuden o yone yonelcek. Bu sayede Morgan ın baltalı adamları alexandria dan öldürmeden siktir etmesinin bir anlamı olacak, karma, evren enerji hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Abi zombiler çığlık atan tazecik adamın üstüne çökmüş afiyetle yerken bi yerden ses geldi diye kafa çevirip giderlerse saçmalık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Benim tahminim Nicholas'ı yerlerken konteynırın altına girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 aynen maynen zvaynen valla ben de inanmıyorum yendiğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 3 Glennin kafası kabak gibi dışarda kaldı eğer tüm vücudu nicolasın altında kaldıysa, 100 tane zombiden bir tanesi neden kulaktan burundan ısırmadı glenni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 said: 100 tane zombiye sorduk, her 10 zombiden 10'u ilk olarak sindirim sistemini yemeyi tercih etti. Bilinenin aksine beyin, zombilerin menüsünde listenin en sonlarında yer alıyor. Penis ise hiç tercih edilmeyen organlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 yumy cevaplamış /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Daesu said: ya gercekten bu kadar kötüler di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 sexdrugsrocknroll said: süper bölümdü. glenn in sahnesinde direk 5 sene önceye döndüm birinci sezonun ilk bölümünün sonu geldi aklıma. neyse daryl reis ölene kadar bana sıkıntı yok sonra izlemem. daryl'ın ölümü = kurtlar vadisi çakır'ın ölümüne eş değer sükse yaratır. ölmesin şdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Komutan said: Benim tahminim Nicholas'ı yerlerken konteynırın altına girecek. Su olacak bencede, ama dusus sekli ile son konum bi acaip.. Kafanin cop bidonunun aksinde olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 evet çok süper başladı bu sezon harika olacak derken bok ettiler sonunda. bravo. öldüyse öldü diyin amk niye oyun oynuyorsunuz nedir yani türk dizisi mi lan bu. o kadar zombinin içinden sağ çıkıpta geri gelirse bütün senaristlere kafam girsin. komple vücüdum girsin hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 rick reyizi de çıldırttılar amk sonunda sdfsdf muhtemelen glenn niko hırtının altında kaldı zombiler onu yedi diyecekler bence o kalabalığın içinden çıkmasının imkanı yok ancak sürünün dikkatini dağıtacak bi dış etken olucak ki bağırsakları bitirip glenn'e inene kadar sürüyü alsın götürsün. iyi karakter ama bence diziyi ayakta tutmak için ölmesi gerek. hep zenciler ölüyo ake. onun hatun da bu yaşta dul kaldı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 3.bölüm abi sırtından ısırılan elemanın yenilişini mal mal izliyolar,''yapabiliceğimiz bişey yok''diye avutuyolar kendilerini,biride mercy kill çekmiyo adama şaka gibi.herifi mısır koçanı gibi yiyolar lan vursanıza adamı.hadi mermiye kıyamadın sok ağzına adamın katanayı michonne.yazıktır lan ben olsam o yenen adamın yerinde analarına avratlarına küfrederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 ayagı sakat kıza da mercy kill yapmadılar, açık büfe gibi yediler kızı. sırf çığlık duymamız için yediriyolar milleti. edit: fear the walking dead bu konuda daha gerçekci, o yüzden daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 _Rave said: 3.bölüm abi sırtından ısırılan elemanın yenilişini mal mal izliyolar,''yapabiliceğimiz bişey yok''diye avutuyolar kendilerini,biride mercy kill çekmiyo adama şaka gibi.herifi mısır koçanı gibi yiyolar lan vursanıza adamı.hadi mermiye kıyamadın sok ağzına adamın katanayı michonne.yazıktır lan ben olsam o yenen adamın yerinde analarına avratlarına küfrederim. Aynen ya, "zamanımız yok" diyene kadar mercy killi çekerdi orda istese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 _Rave said: 3.bölüm abi sırtından ısırılan elemanın yenilişini mal mal izliyolar,''yapabiliceğimiz bişey yok''diye avutuyolar kendilerini,biride mercy kill çekmiyo adama şaka gibi.herifi mısır koçanı gibi yiyolar lan vursanıza adamı.hadi mermiye kıyamadın sok ağzına adamın katanayı michonne.yazıktır lan ben olsam o yenen adamın yerinde analarına avratlarına küfrederim. evet ya evet,şu aynen benim aklıma da geldi. hatta öncesinde siz gidin ben kalırım diyen kadın düştüğünde de yapmadılar.öldürsenize abi,yazık değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Laorx said: ayagı sakat kıza da mercy kill yapmadılar, açık büfe gibi yediler kızı. sırf çığlık duymamız için yediriyolar milleti. edit: fear the walking dead bu konuda daha gerçekci, o yüzden daha güzel. valla şaka maka çok çok daha düşük bütçeli z nation 2sinden de iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Laorx said: ayagı sakat kıza da mercy kill yapmadılar, açık büfe gibi yediler kızı. sırf çığlık duymamız için yediriyolar milleti. edit: fear the walking dead bu konuda daha gerçekci, o yüzden daha güzel. hadi kızınki kendi mallığı,üstüne 184908083 tane zombi gelirken hala zombilere sıkıyo.sen,ben direk kafamıza sıkarız tek yapıcak iş o orda.elemanlar birde koşuşturuyolar falan okadar gözüme batmadı o. adamınki küfür gibi.koşuşturmacanız yok arada demir parmaklık var,resmen ırzına geçiyolar herifin önünüzde siz sohbet ediyosunuz.birde pro ekip bunlar sözde. hele o rastalıya uyuz oldum.okadar artislik yaptı bırakmayız kimseyi geride diye arkasına bakmadı herif.ulan o kız 40 kilodur en fazla,al kucağına koştur ne bırakıyosunuz tek başına.sevimlide bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 bütün z nation'cılar burdaymış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 valla önceski sezonlara göre baya toparlamış bu sezon. Gayet heyecanlı çıkıyor. Bu arada Glenn yenmedi daha, bağırsak yiyorlardı. Isırılınca bir çığlık filan gelir zaten. cool cool durmaz. Ha ne olur bilmiyorum, nasıl kurtulur. Rick reyiz de boku yemiş durumda. DERIL ne bok yaptı o arada hiç anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar