Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

GERGE

Öne çıkan mesajlar

"Max Damage" said:

spo

Glenn'in üzeri zombi kaplandı ve adam bağıra çağıra öldü. Nasıl altta saklanıp hayatta kalacak lan? Yine üstüme zombi kanı bulaştı kokumu alamadılar muhabbeti mi olacak.

spo

bence rick reyizin keleşle taradıgı sahnede zombiler o gurultuden o yone yonelcek.

Bu sayede Morgan ın baltalı adamları alexandria dan öldürmeden siktir etmesinin bir anlamı olacak, karma, evren enerji hesabı.

Sosyal ağlarda paylaş

sexdrugsrocknroll said:

süper bölümdü. glenn in sahnesinde direk 5 sene önceye döndüm birinci sezonun ilk bölümünün sonu geldi aklıma.

neyse daryl reis ölene kadar bana sıkıntı yok sonra izlemem.

daryl'ın ölümü = kurtlar vadisi çakır'ın ölümüne eş değer sükse yaratır.

ölmesin şdfs
Sosyal ağlarda paylaş

rick reyizi de çıldırttılar amk sonunda sdfsdf

muhtemelen glenn niko hırtının altında kaldı zombiler onu yedi diyecekler bence o kalabalığın içinden çıkmasının imkanı yok ancak sürünün dikkatini dağıtacak bi dış etken olucak ki bağırsakları bitirip glenn'e inene kadar sürüyü alsın götürsün. iyi karakter ama bence diziyi ayakta tutmak için ölmesi gerek. hep zenciler ölüyo ake. onun hatun da bu yaşta dul kaldı sdfs

Sosyal ağlarda paylaş

3.bölüm

abi sırtından ısırılan elemanın yenilişini mal mal izliyolar,''yapabiliceğimiz bişey yok''diye avutuyolar kendilerini,biride mercy kill çekmiyo adama şaka gibi.herifi mısır koçanı gibi yiyolar lan vursanıza adamı.hadi mermiye kıyamadın sok ağzına adamın katanayı michonne.yazıktır lan ben olsam o yenen adamın yerinde analarına avratlarına küfrederim.

Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

3.bölüm

abi sırtından ısırılan elemanın yenilişini mal mal izliyolar,''yapabiliceğimiz bişey yok''diye avutuyolar kendilerini,biride mercy kill çekmiyo adama şaka gibi.herifi mısır koçanı gibi yiyolar lan vursanıza adamı.hadi mermiye kıyamadın sok ağzına adamın katanayı michonne.yazıktır lan ben olsam o yenen adamın yerinde analarına avratlarına küfrederim.

Aynen ya, "zamanımız yok" diyene kadar mercy killi çekerdi orda istese.
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

3.bölüm

evet ya

evet,şu aynen benim aklıma da geldi. hatta öncesinde siz gidin ben kalırım diyen kadın düştüğünde de yapmadılar.öldürsenize abi,yazık değil mi?

Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

ayagı sakat kıza da mercy kill yapmadılar, açık büfe gibi yediler kızı.

sırf çığlık duymamız için yediriyolar milleti.

edit: fear the walking dead bu konuda daha gerçekci, o yüzden daha güzel.

hadi kızınki kendi mallığı,üstüne 184908083 tane zombi gelirken hala zombilere sıkıyo.sen,ben direk kafamıza sıkarız tek yapıcak iş o orda.elemanlar birde koşuşturuyolar falan okadar gözüme batmadı o.

adamınki küfür gibi.koşuşturmacanız yok arada demir parmaklık var,resmen ırzına geçiyolar herifin önünüzde siz sohbet ediyosunuz.birde pro ekip bunlar sözde.

hele o rastalıya uyuz oldum.okadar artislik yaptı bırakmayız kimseyi geride diye arkasına bakmadı herif.ulan o kız 40 kilodur en fazla,al kucağına koştur ne bırakıyosunuz tek başına.sevimlide bişeydi.

Sosyal ağlarda paylaş

valla önceski sezonlara göre baya toparlamış bu sezon. Gayet heyecanlı çıkıyor.

Bu arada

Glenn

yenmedi daha, bağırsak yiyorlardı. Isırılınca bir çığlık filan gelir zaten. cool cool durmaz. Ha ne olur bilmiyorum, nasıl kurtulur.

Rick reyiz de boku yemiş durumda.

DERIL ne bok yaptı o arada hiç anlamış değilim.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...