serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Dayı onlardanmış ama nasıl bir ilişkisi olmuş anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 O nerden cikti kacirdim mi ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 olum hamburger helper mi lan o şişman karı ben mi benzetiyorum yoksa sfasdfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Kanuni said: O nerden cikti kacirdim mi ki ? İlk o 5 kişiyle karşılaştıklarında "You..." gibi bir tepki geliyor. Belli bir tanışıklıkları var grupla ama onlardan olduğunu sanmıyorum. Belki flashbacklerle o grubun da eskiden Ricklerin grubu gibi olduğunu, yavaş yavaş insan öldürmeye başladıklarını ve bu hale nasıl geldiklerini falan gösterirler. Umarım öyle bir seneryo olmaz zira epey saçma, her zorunluluktan insan öldüren kafayı sıyırıp ölü cesedin üzerinde baltayla tepinecek demek değil öyle bir ortamda asdf Sopalı zenci modern apokaliptik Aang bildiğin şu an, sopası uçurtmaya dönüşüyorsa tam olacak. Carol inanılmaz op oldu umarım nerf gelmez :( Carl'ın manitanın W'lerden olduğunu mu düşünmeliyiz şimdi? Ajan mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Abi gecen sezon iki wolf adami bunu kistirmisti ordan biliyor adamlari ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Hmmm o sıkıştıranlar bunlardan isisi miydi hatırlayamadım ben. ama var bigariplik zenci abide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Evet onlar serju ormanda olan olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Ne kadar gösteriyodu bunu ormanda kıstırdıklarında hatırlamıyorum. Dövüp yollarına mı gidiyolar? Belki bir süre takılmıştır bunlarla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Yep oyle hatirliyorum. gene klasik sensei ayaklarindaydi abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Hmm eyvallah abi unutmuşum ben onu. Ama her türlü dayıda var bir şeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Ya iste no killing vs murder all bolumuydu bu, carol vs sensei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ileri sara sara izlemeye başladım hemen ya , cizgiromana başlayıp kurtulsam mı diziden acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Kanuni said: Ya iste no killing vs murder all bolumuydu bu, carol vs sensei. İkisi de birbirinden beter. Biri saldırganların kaçmasına göz yumuyor, öteki de eli ayağı bağlanmış adamı öldürüyor. Hani adamı tutsak alıp bunların nerede üslendiklerini, kaç kişi olduklarını falan öğrenseler daha yararlı olmaz mıydı? Ama yok, ben çok sertim herkesi öldürürüme bağlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Daesu said: ileri sara sara izlemeye başladım hemen ya , cizgiromana başlayıp kurtulsam mı diziden acaba O da çok kötü ki. /tv/ streamleri sırasında chat'le shitpostsuz manası yok dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 sopalı tam bi mal nasıl hayatta kalmış bu zamana kadar hayret ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 zaman öldürmek için seyretmeme rağmen Carolın fırın için kurduğu saat sahnesi hoşuma gitti. bir de o şişmancık teyze birini vuracak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 sopalı tam dayaklık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 olm z nation izliyorum. aynı mantık lan walking deadle. çok bir fark göremedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 bu sezon iki bolum de iyiydi simdiye kadar, vites artira artira gidiyor ciftlik muhabbetine donmezse izlenir. carol'un femme fatale donusumu takdire sayan, en gicik oldugum karakterlerden biriydi saygi duymaya basladim. hala gicik ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 xunn said: Daesu said: ileri sara sara izlemeye başladım hemen ya , cizgiromana başlayıp kurtulsam mı diziden acaba O da çok kötü ki. /tv/ streamleri sırasında chat'le shitpostsuz manası yok dizinin. suptv'den mi izliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Ayrı bi link verilmezse brettygood.com. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 şu iki bölüme kötü diyen çarpılır taş olur. çiftlikteki bölümler çok mu daha iyiydi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 donatello çok mal ya. salgının ardından yıllar geçmiş, eski tonton edebiyat öğretmeni chaotic evil olmuş bu hala kendimiz için küçük küçük iyilikler yapalım, her yer pony olsun kafasında. salağın sopayla dalması da o yüzden zaten, stun atayım da ölmesin diye düşünüyor sanırım. süpürgenin püskülünü çıkarmış adam dövüyo. 2. bölüm: yalnız silahların armoryde olması işe yaradı lan. yoksa öldürdüklerinden lootladıkları silahlarla direk alırlardı mekanı. age of empires köylüsü direk mekandaki eski tayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 larakene adam gibi toplumlarda herkesin silahla gezmemesinin mantığı o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar