KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 ben neden bizim tiplere rahatın battığını anlamadım. çok mu güzel lan dışarıda göt korkusu ile aylaklar şimdi geldi,gelecek korkusu ile oradan oraya kaçmak? bu arada rick'e yanlış,bize yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 mişon sen hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Salak zaten o zenci yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 sezon sonu uzun yapsınlar bari ya bune bu Böyle mal gibi bitirirlerse küfür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Kaç bölüm kaldı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 haftaya son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 90dkymış final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 belliydi zaten sığrdıramazlar zaten 35-40dk ya bölüm sonunu çünkü bu bölümden itibaren çok abes olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Lan ne salak dizi yaaa? Aylardır bir numara yok. Tam aksiyon başladı derken bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 http://www.amctv.com/TWD360/alexandria-tour/ https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/10984564_1188271521199004_6434048359185293204_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 mal bu rick ya yine psikopata bağladı prison bölümlerindeki gibi.ve ne için evet yine bir kezban için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 rick yabancı ortamlarda tribe giriyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Bu mişonu tirbuşon ile oymak lazım. Bi de polis kıyafetini faln giymiş havaya girmiş gavat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Daesu said: mişon sen hayırdır Mary Sue oldu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 ilk defa bir bölüm sonrası meraklandım ha bakalım ne olacak tam bırakayım artık sıkıldım diyordum diziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 rick harbiden ne triplere girdi belli değil lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Artık sadece burdan yorumları okuyarak devam ediyorum.Bir diziye bu kadar para harcanıpta böyle rezil bi duruma getirilir mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 haftaya final var di mi ? 90 dklık bölüm olucak diyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Tam başlıyor derken final geldi. Çizgi romanı nasıl bunun, okunur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 çizgi romanı kırk kat daha iyi diziden.şu son bölümlerden sonra izlediğim,başladığım güne lanet eder oldum.(gerçi çizgisini bayadır bozmuyor berbatlık konusunda) ne oyunculuk ne senaryo ne kurgu beş para etmez diziyi izlemeyen/başlamayan tayfa harbi şanslı lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Ben çizgi romanı da diziyi de beğeniyorum. Dizinin avantajı, karakterleri gerçek oyuncular canlandırınca derinliklerinin artması. Mesela dizideki Aaron'ı çizgi romandakine tercih ederim. Temelde bir farkları yok, ama bir aktörün canlandırması çok şey katıyor. Sadece o değil, hemen hemen her karakter için aynı şeyi söyleyebilirim. Çizgi romanda daha fazla beğendiğim şey ise hikayenin gelişimiyle ilgili kimi unsurlar. Mesela Governor'ın Woodbury'deki ekibi katledip sonra yeni ekiple tekrar hapishaneye saldırması dizinin en beğenmediğim kısmıydı. Veya Lori'nin çizgi romandaki ölümü daha etkileyiciydi. Önümüzdeki bölümde beklediğim iki sahne var. Dizide bu iki olay olacak mı veya olacaksa ne şekilde olacak merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Bu bölüm Rick'i çok yabancılaştırdı, ana karakterden gözden çıkarılabilir bir karaktere dönüştü bir anda adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 oha Rick ölcek ozaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Coldwind said: ahahahahhahahahahhahahahah çok iyiymiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar