Komutan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Fragmanda bahsedilen yer Woodbury değil. Noah'ın bildiği bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Yarın gece geliyor hazırmıyız ? Çıktığı gibi koyacağım Patiunderground a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Güzel başladı... yine yine yine ölen ölene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 tank gibi adama yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 çok güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Editor said: Güzel başladı... yine yine yine ölen ölene :) sen başka bölüm falan mı izledin alt tarafı bi kişi ölüyo :) tankı arabaya sağdan bindiriyolar ölünce soldan sırtı dönük indiriyolar artık içerde nolduysa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 .... zenci kotası şaşırtmadı yine... tyrsee'in gidecği noah'nın beth sayesinde hayatta kalmasından belliydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Ya arkadas farklı birşey olsun şu dizide be. Tyreesei iki farklı zombi ısırınca super zombi falan olsun, topraktan kol çıkarsın kurşun işlemesin falan allah allaaah... Takımdan biri ölür drama, biri kötü kaybeder drama, gittikleri yer fos çıkar drama, yeter be aaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 L4d2 coach ggnore Adam gibi adam gitti, yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 zeper said: .... zenci kotası şaşırtmadı yine... tyrsee'in gidecği noah'nın beth sayesinde hayatta kalmasından belliydi.. Dün aynı şeyi düşündüm. Dedim 3 tane zenci var dizide. Ne kadar çok falan diye. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Bu haftaki bölümün son dakikasını seyretmeniz yeterli. Gerisi tırıvırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Ahaha bu nasıl bölümdü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Bu zamana kadarki en kötü bölüm olabilir. En azından çizgi romana bağlanacak tekrar onu gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Kalite çizgisini ikinci sezondan beri aynı şekilde koruyan bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 genemi trap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 spo dizinin sonunda aoron mı ne o çıktıktan sonra "I am the friend" diyince arkadak bozuk müzik kutusunun kendliğinden çalması ve kızların korkuyla sağ tarafa bakma... öff dedim ya klişe ötesi, sinema101 terk sanırm yönetmen. yine de aoron karakteri psikopat çıkabilir-çizgi diziyi okumadım ilmiyorum- ama bir governor geliyor olabilir, bu daha çok bilimadamı gibi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 o eleman sanırım governor'ın kadrodan birisi, intikam peşinde kovalıyor bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Harcadıkları paraya verdiğimiz zamana yazık ya.Hiç mi birşey olmaz arkadaş bi dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 araba sahnesi ne iyiydi heyecan müzik falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 araba sahnesi cidden iyi gerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Daesu said: genemi trap Her zaman abi. Ve artık şu ikili "Şu an sana çok vague, manalı, derin şeyler söylüyorum. Aslında hiçbirşey demiyorum. Ama sen beni anladın. Evet seni anladım haklısın dedigini yapabilirdim ama yapamıyorum, kolay değil." diyaloglarlarını bırakmaları lazım bileklerimi kesecektim ki severim Michonne'u. Hadi ilk üç sezon tamam da artık pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=7Lp5DvG9oBc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Bu bölüm iyiydi, heyecanlandım ben. Ama gene koyun gibi hep beraber kapının önüne birikmeleri saçma oldu. İkiye bölünebilirlerdi önlem olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 xunn said: Ve artık şu ikili "Şu an sana çok vague, manalı, derin şeyler söylüyorum. Aslında hiçbirşey demiyorum. Ama sen beni anladın. Evet seni anladım haklısın dedigini yapabilirdim ama yapamıyorum, kolay değil." diyaloglarlarını bırakmaları lazım bileklerimi kesecektim ki severim Michonne'u. katılmamak elde değil. derin olmak için aşırı zorlayınca komik olmuş. bir sonraki sahnede konvoyu felsefe yapmak için kenara çekmelerini bekliyor insan sdf. bu arada geçen haftaki promoyu aklınıza getirin. ne kadar alakasız bir bölüm çıktı. böyle full heyecan, gizli tehlike vs. sübliminal çalışıyor editingde sonra walker kes, kaç, biraz daha kes, mola ver döngüsü çıkıyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Kapıda, duvarın üzerinde şöyle bir görüntü bekliyordum aslında: :) Governorla gelen lezzo kıza focus ve ekran kararır. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar