Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Editor said:

Güzel başladı...

yine yine yine

ölen ölene :)

sen başka bölüm falan mı izledin alt tarafı bi kişi ölüyo :)

tankı arabaya sağdan bindiriyolar ölünce soldan sırtı dönük indiriyolar artık içerde nolduysa :P

Mesaj tarihi:

Ya arkadas farklı birşey olsun şu dizide be.

Tyreesei iki farklı zombi ısırınca super zombi falan olsun, topraktan kol çıkarsın kurşun işlemesin falan allah allaaah...

Takımdan biri ölür drama, biri kötü kaybeder drama, gittikleri yer fos çıkar drama, yeter be aaaaa

Mesaj tarihi:
zeper said:

....

zenci kotası şaşırtmadı yine... tyrsee'in gidecği noah'nın beth sayesinde hayatta kalmasından belliydi..

Dün aynı şeyi düşündüm. Dedim 3 tane zenci var dizide. Ne kadar çok falan diye. :P
Mesaj tarihi:

spo

dizinin sonunda aoron mı ne o çıktıktan sonra "I am the friend" diyince arkadak bozuk müzik kutusunun kendliğinden çalması ve kızların korkuyla sağ tarafa bakma... öff dedim ya klişe ötesi, sinema101 terk sanırm yönetmen.

yine de aoron karakteri psikopat çıkabilir-çizgi diziyi okumadım ilmiyorum- ama bir governor geliyor olabilir, bu daha çok bilimadamı gibi ...

Mesaj tarihi:
Daesu said:

genemi trap

Her zaman abi.

Ve artık şu ikili "Şu an sana çok vague, manalı, derin şeyler söylüyorum. Aslında hiçbirşey demiyorum. Ama sen beni anladın. Evet seni anladım haklısın dedigini yapabilirdim ama yapamıyorum, kolay değil." diyaloglarlarını bırakmaları lazım bileklerimi kesecektim ki severim Michonne'u.

Hadi ilk üç sezon tamam da artık pls.
Mesaj tarihi:

Bu bölüm iyiydi, heyecanlandım ben. Ama gene koyun gibi hep beraber kapının önüne birikmeleri saçma oldu. İkiye bölünebilirlerdi önlem olarak.

Mesaj tarihi:
xunn said:
Ve artık şu ikili "Şu an sana çok vague, manalı, derin şeyler söylüyorum. Aslında hiçbirşey demiyorum. Ama sen beni anladın. Evet seni anladım haklısın dedigini yapabilirdim ama yapamıyorum, kolay değil." diyaloglarlarını bırakmaları lazım bileklerimi kesecektim ki severim Michonne'u.

katılmamak elde değil. derin olmak için aşırı zorlayınca komik olmuş. bir sonraki sahnede konvoyu felsefe yapmak için kenara çekmelerini bekliyor insan sdf.

bu arada geçen haftaki promoyu aklınıza getirin. ne kadar alakasız bir bölüm çıktı. böyle full heyecan, gizli tehlike vs. sübliminal çalışıyor editingde sonra walker kes, kaç, biraz daha kes, mola ver döngüsü çıkıyor sdf.
  • Yeni Oluştur...