Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

GERGE

Öne çıkan mesajlar

spo

dizinin sonunda aoron mı ne o çıktıktan sonra "I am the friend" diyince arkadak bozuk müzik kutusunun kendliğinden çalması ve kızların korkuyla sağ tarafa bakma... öff dedim ya klişe ötesi, sinema101 terk sanırm yönetmen.

yine de aoron karakteri psikopat çıkabilir-çizgi diziyi okumadım ilmiyorum- ama bir governor geliyor olabilir, bu daha çok bilimadamı gibi ...

Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:

genemi trap

Her zaman abi.

Ve artık şu ikili "Şu an sana çok vague, manalı, derin şeyler söylüyorum. Aslında hiçbirşey demiyorum. Ama sen beni anladın. Evet seni anladım haklısın dedigini yapabilirdim ama yapamıyorum, kolay değil." diyaloglarlarını bırakmaları lazım bileklerimi kesecektim ki severim Michonne'u.

Hadi ilk üç sezon tamam da artık pls.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:
Ve artık şu ikili "Şu an sana çok vague, manalı, derin şeyler söylüyorum. Aslında hiçbirşey demiyorum. Ama sen beni anladın. Evet seni anladım haklısın dedigini yapabilirdim ama yapamıyorum, kolay değil." diyaloglarlarını bırakmaları lazım bileklerimi kesecektim ki severim Michonne'u.

katılmamak elde değil. derin olmak için aşırı zorlayınca komik olmuş. bir sonraki sahnede konvoyu felsefe yapmak için kenara çekmelerini bekliyor insan sdf.

bu arada geçen haftaki promoyu aklınıza getirin. ne kadar alakasız bir bölüm çıktı. böyle full heyecan, gizli tehlike vs. sübliminal çalışıyor editingde sonra walker kes, kaç, biraz daha kes, mola ver döngüsü çıkıyor sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...