Litminov Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 son bölüm güzeldi bayağı, duygulandırdı. dizi zombi teması olarak değil de drama olarak gayet başarılı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 vali ölmeyeydi bırakacaktım diziyi net. bu kadar mal olunmaz kes kafasını kurtul işte. yeni bacı allaha emanet vurdu, öldü umarım herif. gerçi bu puşt zombi haliyle de bela olur. çalılardan çıkar trololololol lollololo lol diye. edit: gerçi kafasından vurdu, iyi zombi halini görmeyecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 tyreese'in rick ve daryle gösterdiği şey neydi? Bi üstünde kurbağa şekli olan bi levhaya benzettim ben anlayamadım ne olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 şu dizinin tüm sezonlarının ilk orta ve son bölümlerini izlesek olacak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 sön bölüm iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Nigger_of_the_sand said: tyreese'in rick ve daryle gösterdiği şey neydi? Bi üstünde kurbağa şekli olan bi levhaya benzettim ben anlayamadım ne olduğunu. Bedeni yarılıp, ayakları çivilerle çakılmış bir fareydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bence onu o küçük kız yaptı hatun da kızı korumak için ben yaptım dedi. görmediniz mi nasıl öldürdüler elemanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 son bölüm hershel'a yazık oldu ya, adam gerçi kara veba sırasında bütün death flag'leri açtı ama ölmeyince daha da ölmez kolay dediydim. gov'nah da belasını buldu sonunda nihayet. artık oradan da mermi yedikten sonra kurtulmaz. yazık o millet de tam malmış, kimse "abi durun napıyoruz" demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 öyle olması lazım gördüğümüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 kötü bir hafta oldu http://25.media.tumblr.com/314cf14dbfbbbdd75cd4b97e3b6b3f27/tumblr_mx5yqbPuXI1qjetiao1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Sam said: son bölüm gov'nah da belasını buldu sonunda nihayet. artık oradan da mermi yedikten sonra kurtulmaz. yazık o millet de tam malmış, kimse "abi durun napıyoruz" demiyor. Geçen sezon sonundaki saçmalığı hiç yapmasalar, bu gördüğümüz saldırı Governor ve Woodbury'deki adamlar tarafından yapılsa daha mantıklı olurdu. Oradaki adamların Governor'a bağlı olmaları anlaşılabilir bir şey, ama bu ekibin aralarına yeni katılmış bir adam için böyle bir çatışmaya girmeleri çok mantıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 evet, çok haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 abi adamin ikna yetenegi cok iyi. adeta bir hitler. bakin gelin yoksa zombiler sizi kit eder diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 evet zaten persuasion %250'de olmasa o check'lerden birinde illa fail olurdu ehu. ancak öyle inandık zaten bölüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Nako said: Mükemmel bir bölümdü. Bu dizi kalitesini hiç bozmuyor. Editor said: OHAAAAAAAAAAAAAAA WALKING DEAD OHAAAAAAAA Ne mid-season du be http://i.imgur.com/Hnrnx5b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 tarih kitaplarına geçecek bu dizi... böyle kötü bişi yapabildiler diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=kO1wfrKZnP0 http://sciencefiction.com/wp-content/uploads/2013/11/THe-Walking-Dead-The-Governor-Dead-Weight.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Jim_E_Rustler said: Nako said: Mükemmel bir bölümdü. Bu dizi kalitesini hiç bozmuyor. Editor said: OHAAAAAAAAAAAAAAA WALKING DEAD OHAAAAAAAA Ne mid-season du be http://i.imgur.com/Hnrnx5b.jpg http://asset-7.soup.io/asset/4567/9431_7d5e.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Güzel mid-season finaldi ama ha, baya iyiydi hatta bence. Gerçi ufak tefek saçmalandı combat esnasında falan ama o ufak kızın headshot'ı beni benden aldı. Bi de kim nederse desin abi çizgiroman'ı okumamış biri olarak ben beğeniyorum diziyi. Drama ve aksiyonun dozunu bence gayet iyi ayarlıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Ya ciddi ciddi şu mid season final'i çok beğenip çok iyi bulanlar ve çok başarılı olduğunu söyleyenler var, aklım almıyor artık bu kadarını. Yani akıllı mantıkl ıbir insan nasıl bunu söyleyebiliyor, nasıl dile getiriyor yemin ederim aklım almıyor bu kadarını artık. Ben bu kadar kötü dizi izlememiştim gerçekten. İnanamıyorum iyi diyenlere ne kadar düşükmüş beğenme eşiğiniz, inanılır gibi değil ya artık. Verdim ayarı -- Governor kıytırık 3 dakika konuşma yaptı tanımadığı insanlara, sanki 20 yıllık paralı askeriymiş gibi komutanlarının emrine uydu o insanlar, ya olacak iş değil. Hani aklı başında bi insan şu muhakemeyi yapıyosa gerçekten ne koysan gider bu izleyiciye. Paralı asker gibi canını dişine takıp ateş ediyor manyaklar tanımadıkları bi psikopat için. Aralarından onu daha önce tanıyan ve oraya birlikte giden kısa saçlı kız farkına varıp affalıyor ne olduğunu şaşırıyor ama diğer insanlar, hunharca ateş ediyor. Bu kız bu adamla birlikte geldi bu bile inanamıyosa biz niye inanıyoruz böyle diye bir kişi de çıkıp demiyor. Hakikakkten saçmalıkta çığır açan bir dizi. O hengamede otobüse doluşanlar çocukları sktr edip kendi g.tlerinin derdine düşmesine ne demeli? Offf çok fena ya. Ulan küçücük bebek var orada o hengame de kimse de çıkıp Judith nerede demiyor, ilk korunması ve kaçırılması gereken canlıyı ulu orta bırakıp g.t korkusundan otobüse doluşuyolar, ya sığır olmaları lazım ya o walkerlardan daha beyinsiz. Hangisi karar veremiyorum. Headshot çeken küçük kıza diyicek bir şeyim yok zaten. Ooofff ulan bu kadar kötü bi dizi olamaz hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Oce4n said: tarih kitaplarına geçecek bu dizi... böyle kötü bişi yapabildiler diye... şu topicde atılmış en düzgün post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 JestersTear said: Ya ciddi ciddi şu mid season final'i çok beğenip çok iyi bulanlar ve çok başarılı olduğunu söyleyenler var, aklım almıyor artık bu kadarını. Yani akıllı mantıkl ıbir insan nasıl bunu söyleyebiliyor, nasıl dile getiriyor yemin ederim aklım almıyor bu kadarını artık. Ben bu kadar kötü dizi izlememiştim gerçekten. İnanamıyorum iyi diyenlere ne kadar düşükmüş beğenme eşiğiniz, inanılır gibi değil ya artık. Verdim ayarı -- Governor kıytırık 3 dakika konuşma yaptı tanımadığı insanlara, sanki 20 yıllık paralı askeriymiş gibi komutanlarının emrine uydu o insanlar, ya olacak iş değil. Hani aklı başında bi insan şu muhakemeyi yapıyosa gerçekten ne koysan gider bu izleyiciye. Paralı asker gibi canını dişine takıp ateş ediyor manyaklar tanımadıkları bi psikopat için. Aralarından onu daha önce tanıyan ve oraya birlikte giden kısa saçlı kız farkına varıp affalıyor ne olduğunu şaşırıyor ama diğer insanlar, hunharca ateş ediyor. Bu kız bu adamla birlikte geldi bu bile inanamıyosa biz niye inanıyoruz böyle diye bir kişi de çıkıp demiyor. Hakikakkten saçmalıkta çığır açan bir dizi. O hengamede otobüse doluşanlar çocukları sktr edip kendi g.tlerinin derdine düşmesine ne demeli? Offf çok fena ya. Ulan küçücük bebek var orada o hengame de kimse de çıkıp Judith nerede demiyor, ilk korunması ve kaçırılması gereken canlıyı ulu orta bırakıp g.t korkusundan otobüse doluşuyolar, ya sığır olmaları lazım ya o walkerlardan daha beyinsiz. Hangisi karar veremiyorum. Headshot çeken küçük kıza diyicek bir şeyim yok zaten. Ooofff ulan bu kadar kötü bi dizi olamaz hakkaten. Önce biraz düşünseydin beğenenlere laf söyleyene kadar. Senin bok attığın herşeye bir açıklama bulduk biz... ama söylemicem böyle asosyal kal cahil kal. Aklın almaz senin hadi bakim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 MasterHapLo said: bebek bebek oldu mu simdi bebe judith'i aldılar abi bence. sırf drama olsun diye beşiğinde kan var. hani açıklaması da bebeği alan kişinin elleri kanlıdır bebeği alacam diye beşiğe sürtünmüştür kana bulanmıştır vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bebek kısa saçlı kız almış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 çok güzeldi. güzel yapan duygusal sahnelerdi. çocukların tyreese'i kurtarmasıydı. governor'ın grubu öyle çabuk ikna etmesi biraz kolpa durdu tabii. onun hikayesini iki bölüme sığdırmak yerine sezon başından beri ara ara gösterseler daha inandırıcı olabilirdi. o zaman derdik haa adam şöyle şöyle ikna etmiş diye. beş dakikada savaşa ikna etmiş gibi oldu. bebek kesin yaşıyordur. çocuklar kapmıştır, glenn kapmıştır falan. belki carol dönmüştür, o kapmıştır. hem şimdi tyreese belki onu affeder zira çocuklara silah kullanmayı o öğretmişti. HERSHEEEEEEL. yazık oldu ya. babamdı o benim. hepimizin babasıydı. ne güzel ikna etmeye çalıştı governor'ı. adamdı be adam. :( benim kafama takılan o fareyi kim kesti? ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar