totemic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 yine 35 dakika dram 5 dakika aksiyon dolu bir bölumdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a44RXLd_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 zenci tam bir left4dead karakteriymiş nasıl çıktı oradan be ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 http://i.imgur.com/aTrUi.png said: If anyone was curious Tyreese is also the voice actor for coach [L4D2] ehueh dediğin doğru zaten. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 cutty o ya OG. zombiler öldüremez onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Bu bölümdeki dövüş gerçekte olsa oldukça farklı biterdi. Göz var izan var ya o adam o adamı nasıl döver arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 moral break, dubul dimaj yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 2. bölümü izliyorum da. ya kadın nasıl duymaz o sesi. kafayı koyduğu an derin uykuya daldı. ulan o sessizlikte zombi hırıltısı. hele ki aşina olmuşsunuz artık zombi sesine. bırakınız bu işleri. dizinin amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 her sayfadaki on mesajın beşi şikayet be heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 daryl bildiğin çinçin bebesi zenci elemana yaptığı diklenme priceless lan haha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 bu bölüm güzeldi sezonun diğer bölümlerine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 yine kafalarından 2 tane karakter ürettiler ve yine 10 dakika içinde en azından birini öldürdüler lel ya. hani umarım dizinin sonlarına doğru bu üretilip öldürülen karakterler sağlam bi comeback yaparlar da ben de sağlam bi göt olurum ama sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 cutty ölecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ilk sezondan gene char gitti, carol gg olur büyük ihtimalle hikayeye bir yerden dönüş yaparken, rick'e pişmanlık için yeni sebep çıkar. :p ama gitmesi lazımdı, piskopata bağladı kadın. daryl darılır rick'e gibi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 spo ya bence gitmesi gerekmiyordu Carol'ın, abi Rick de sütten çıkma ak kaşık değil bir tek Shane'i öldürdüm diyor da...sadece onu öldürmek zorunda kaldığı için,yani Rick'in de " this is not a democracy now" diyip de psikoya bağladığı, sonrasında Lori'nin ölümünden sonra yine hey heylerinin geldiği zamanlar çok da geçmişte değil...Carol lan..Carol yani, geçerli bir sebebi olmasa yapmazdı. Üstelik o iki ölen kişi hastalıklarının son safhasındaydı, dediği gibi kanlarının içinde sürüne sürüne öleceklerdi zaten. İlaç gelene kadar....bilmiyorum Rick'in şu mal tavrına ben uyuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Rick'in yaptığı doğruydu. Carol'ın yaptığının ahlaki açıdan yanlış olması bir yana, ona verilecek tepkiler de ayrı sorun çıkarırdı. Tyreese direk öldürmeye çalışır, Daryl büyük ihtimalle korur, geriye kalanların bir kısmı da kesin ölmesini isterlerdi. Elbette söylemeyebilirlerdi ama ortaya çıkmayacağının garantisi yok. Carol belki Governor'a katılır. çizgi romana dayalı tahminler Rick'in elinin incinmesi, çizgi romandaki gibi bir foreshadowing olabilir. Lizzie çizgi romandaki Ben'in yerini alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 s4e4 4. sezonun en güzel bölümüydü böyle devam ederler inşallah. sıpa biraz dış mekan çekimlerini görmek iyi oldu bir ara paraları bitti dedim heralde yapımcıların hep aynı mekanda çekim yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Spoiler Ben bi yere kadar carol deilde ufak kız yaptı carol gordu o ustlenıyor sucu diye dusundum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 oh be yaşlı karı daryl'la sevişemeden kurtulduk işkence bitti sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Darly çok delikanlı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bölümler böyle olmalı abi. biraz etrafa gidin gelin lan. tek bir mekana kapalılar 2 senedir. da işte muhtemelen bundan sonra full hapishane draması izlicez sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 spocan yeminle rahatladım hep aynı mekanlar ,dışarıda az dolaşın yahu bok yok altı ustu zombi var sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 lan d'angelo millet ölüyo sen içme derdindesin, allah belanı versin olm senin eşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 GOVERNOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 İyi bölümdü, yalnız o bitişi resmen bekledim ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar