Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

GERGE

Öne çıkan mesajlar

valla rezalet...=) hayır her bölüm aynı heyecan ve aksiyon olarak gitmez elbette ama..2. sezon zaten ful kötüydü. 3. %50 %50 idi...gel gelelim son sezon 0.

spo

hayır eskiden bari son 5 dk'yı çok heyecanlı yaparlardı şimdi o da yok, kuru kuruya
-sen mi yaptım Carol?
-evet.

ve biter...diğer bölümün fragmanı girer..işin kötü kısmı...diğer fragman bile beni heyecanlandırmadı..."aa bak neelr neler geliyor haftaya" diyemedim.
-hım ok. diyip kapadım.

Sosyal ağlarda paylaş

yalnız bu sezon ikinci bölümden de beter ve dizide hiç mantık aramazken nedense sürekli sorgular oldum diziyi.. 2. sezonu severek izleyen ben bu sezondan bildiğin nefret ettim.

hershell bildiğin kaşınıyor. çayı parmaklıkların ardından ver geç ne yüz yüze iletişim kuruyorsun adamla bildiğin hastalık kapmak için bahane arıyor.

carol'ın da arpası fazla gelmiş macera peşinde.. 10 metre ötesinde zombi ordusu var hala hortumun ucunu açmaya çalışıyor. grup çalışmasıyla pek ala halledilebilecek bir iş neden varillerin dibindeki suyu kullanmak yerine israf ediyorsun. o akmayan varillerin dibinden 2-3 kova su çıkardı çok lazımsa..

Sosyal ağlarda paylaş

ne saçma şeyler dönüyor belli değil. şuradan 3 adam toplayıp biz senaryo yazalım desek 5 katı iyi senaryo çıkar.

zilyon tane adamın var koy işte birini tellere çatır çutur indirsin. uzun demir mi bulamadılar nedir yani. son bölümde araba sahnesi ayrı komik zaten.

bölüm bitmeden kapatıyorum artık o kadar sıkıcı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...