Flassh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 çünkü öyle yaparlarsa her bölüm nasıl action vericekler 1 avuç zombiye karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 1. sezonun ilk 5 bölümü hala serinin en iyileri. diğer bolumler 35 dk dram döndür 5 dk 2-3 zombi öldür şeklinde ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Günde 1 saat zombi temizleseler orda zombi mombi kalmaz. bu nedir anlamadım böyle. adam arabayla neden gebertmiolar ya. dram da dram.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Şu zombilere karşı amerikan ordusunun kaybetmesi imkansız sırf mantık kullanınca, 10 sivil çakıyla binlerce zombi öldürüyorken. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ya ilk onlar zombi olduysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Gördük olmadıklarını, 5 asker 3 zombiyi alamıyordu koridorda lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Askerler ilk gidenlerdi çünkü olayları bastırmak ve sivil halkı güvenli alanlara almak için direk olaya girdiler. Sivil halkın aralarındada ısırılanlar var ise otomatikman arkadan vuruldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sdf başlamış yine muhabbetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 askerler bir rick'in oğlu kadar olamadı zaten. çocuk tek basına daha çok walker öldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 tabiki Carl o sonuçta, önemli karakterlerden bir tanesi. bu extra güç demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 senaristler anaokul öğretmeniymiş. mantık gereği aramıyorlar yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 dizi artık uplanmıyor bile gene lel bir bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 valla rezalet...=) hayır her bölüm aynı heyecan ve aksiyon olarak gitmez elbette ama..2. sezon zaten ful kötüydü. 3. %50 %50 idi...gel gelelim son sezon 0. spo hayır eskiden bari son 5 dk'yı çok heyecanlı yaparlardı şimdi o da yok, kuru kuruya -sen mi yaptım Carol? -evet. ve biter...diğer bölümün fragmanı girer..işin kötü kısmı...diğer fragman bile beni heyecanlandırmadı..."aa bak neelr neler geliyor haftaya" diyemedim. -hım ok. diyip kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 yalnız bu sezon ikinci bölümden de beter ve dizide hiç mantık aramazken nedense sürekli sorgular oldum diziyi.. 2. sezonu severek izleyen ben bu sezondan bildiğin nefret ettim. hershell bildiğin kaşınıyor. çayı parmaklıkların ardından ver geç ne yüz yüze iletişim kuruyorsun adamla bildiğin hastalık kapmak için bahane arıyor. carol'ın da arpası fazla gelmiş macera peşinde.. 10 metre ötesinde zombi ordusu var hala hortumun ucunu açmaya çalışıyor. grup çalışmasıyla pek ala halledilebilecek bir iş neden varillerin dibindeki suyu kullanmak yerine israf ediyorsun. o akmayan varillerin dibinden 2-3 kova su çıkardı çok lazımsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Çocuklar büyüdü zombiler çürüyüp bitmedi. Birde bu zombiler kurtlanması lazım artık kaç sene geçti. Hiç mi sinek konmaz bunların üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 hani tamam maggie'yi sevdik ettik de her ama her bölümün başında maggie+bamya'nın sevişmesini veya bakışmasını veya bişeylemesini görmek zorunda mıyız neden her bölüm böyle başlıyor yeter lan aaaa iyi ki beğendik karıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Anlaşıldı bu sezonu griple geçirecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 sezon sonu eventi de belli oldu. zilyon tane zombi mekanı basacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 O değil de hapishane etrafında niye zombi var, çıkın temizleyin işte okadar adamsınız tey allam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 onlar zombi dizisi olduğunu unutmamamız için konulan figuranlar ya. o yüzden temizlenmiyor tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 3. sezonun ortasında falan bıraktım. adam oldu mu biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Genel olarak beğeniyorum, ama hiç beğenmediğim şeyler de oluyor. Mesela üçüncü sezonda Andrea'yı ve sezonun son bölümünü hiç sevmemiştim, ama gerisinden bir şikayetim olmadı. Bu sezon ise şimdilik fena gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 İyi gayet. Beklenen ne anlamadım. İkinci sezon bayıklığıyla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Manyak bir bölümdü manyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ne saçma şeyler dönüyor belli değil. şuradan 3 adam toplayıp biz senaryo yazalım desek 5 katı iyi senaryo çıkar. zilyon tane adamın var koy işte birini tellere çatır çutur indirsin. uzun demir mi bulamadılar nedir yani. son bölümde araba sahnesi ayrı komik zaten. bölüm bitmeden kapatıyorum artık o kadar sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar