samaella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 carol biz sevişip rahatlayamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 adam abisini alip geri döndü. ya abisi ya kendisi sever onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 3.sezon 6 . bölümden sonra daha iyi yöne mi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 amma uçmuşsunuz ya, böyle kötü dedirtecek birşey yoktu bu bölümde. rick manyaklaştı sadece ama o da normal. glenn gereksiz kompleks yaptı bir de. geri kalan neyi beğenmediniz anlamadım. zeper said: sarı hippi iyi adamdı o ya...ben üzüldüm tam da carol ile aralrında bişi olacak yaşasın derken gitti.=(...yazık oldu bak oyuncak tabanca yüzünden içeri girmiş...:( hakikaten yazık oldu, kanım ısınmıştı o adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 son bölüm spoierı Zombi getiren minibüsün içinden sarışın bi kadın koşmadı mı? Rochelle'in yanına doğru koştu sonra noldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Sam said: zeper said: sarı hippi iyi adamdı o ya...ben üzüldüm tam da carol ile aralrında bişi olacak yaşasın derken gitti.=(...yazık oldu bak oyuncak tabanca yüzünden içeri girmiş...:( hakikaten yazık oldu, kanım ısınmıştı o adama. aynen ya, tatlı tatlı yazıyodu carol'a ahah tipi, aksanı filan da süperdi, renk katıyodu diziye. bok vardı harcadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Saeros said: sarı hippi iyi adamdı o ya...ben üzüldüm tam da carol ile aralrında bişi olacak yaşasın derken gitti.=(...yazık oldu bak oyuncak tabanca yüzünden içeri girmiş...:( ben ısınamamıştım o adama her an patlak verebilir gibi bi tipi vardı tecavuz taciz vs. ölüceğide belliydi o tombul zenci gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ulan shane gitti tadı kaçtı bunu bilir bunu söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 shane'ne bir lori ye iki .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 loriden kurtulamadik. ölüsü bile dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Bu dörtlü grup gitmiş yahu.Glenn odadan gidin gidin diye bağırınca ben başka bölmeye geçtiler sanmıştım bildiğin gitmişler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 gelir ya onlar boşuna mı gösterdiler o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 zenci kotasını 0 a hiç düşürmediler.O yüzden ordalardır onlar,bu bölüm görürüz. edit: Pardon Mishonı unutmuşum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ya geçen sezonun sonunda rickin bu psikolojik bozukluğu atlattığını kesin bir biçimde ifade etmişti dizinin gidişatı. drama olsun diye yine koydular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 yani bence şuan da dizi izlenebilir halde diğer çoğu diziye kıyasla. ama sezon birin yanında duramaz bile ya. sezon birdeki o gerçeklikle fantastikliğin mükemmel dengesi biraz kaçtı gibi. ya da insan çok alışınca sıkılıyor belki de bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Senalist değişmiş belki ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 meeh bi bölümdü sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 2inci sezonda bırakmıştım.7 veya 8 inci bölüm müydü neydi.Ondan sonra bakmadım 3 uncu sezon bakılır mı yoksa oda 2 gibi başlayıp sonra sıkıcı olmaya mı başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 2. sezon sonunda :X andrea (td) geberene kadar izlememe kararı aldım, parti filan vericem o derece kılım gıcığım ne yazsam bilemedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Rick ölür, o ölmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Bu bölümde çok andrea vardı o yüzden kısa sürdü bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 çizgi romanları internetten bulup okumayı düşünüyorum diziyi bırakıcam artık her hafta her hafta olmaz ki arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 andrea bi de ukala ukala ördek dudakla dolaşıyo sürekli herşeyin en iyisini ben bilirim modunda patlatcan dudağına bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 mesihlik bulaşıcıymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 andrea tam bir meg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar