GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 silahın neresine vurucaz lan edit: tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Çok zevkli lan ceksimit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 armorgames'te gördüm jacksmith'i başından kalkamıyorum =) amele gibi copperı dökerken hızlı döküyorum o yüzden silahlar yamuk çıkıyordu ancak hala hammering i çözemedim good falna filan diyor bazen %95 veriyor bazen 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Boşuna babam demirciydi orclar öldürdü rpg'si yapmamışım zamanında 3x %100 çıkıyor tüm silahlar, çılgın time bonusta cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Gangren said: Towns var, dediğin konseptin aynısı ama farklı yönleri de mevcut abi aynısı değil işte euh bina falan yapıyosun towns'da, shoplar var, villagerlara ot bok toplatıyosun vs ben baya tükkan açayım dandandan silah döveyim askerler gelsin satayım istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 eski grafiklere dayanabilirsen (ki ben nefret ederim ama bu oyunu halen oynayabilirim) Europa 1400: The Guild Biraz daha yenisini istiyorsan, The Guild 2 ve expansion packleri. Tam aradığın şey diyebilirim, tabi birkaç ek özellik daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 resmen trolleniyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 itemı detaylıca yaptığın oyun yok ama guild ve recettear en benzer bulabilceğin şey. nereye trolleniyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 http://i.imgur.com/DlQhN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 recettear 20 dollares diyor steamde, indirime falan girdi mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 oha 20 çok fazlaymış. indirime kesin girmiştir çünkü ben fiyatını 10 dolar olarak hatırlıyorum. hatta 2. oyunuyla beraber 15 dolara bundleını gördüğüme eminim 2. oyun derken aynı firmanın sonra çıkan başka bir oyunu. recettear gibi değil pek. 3 boyutlu olunca baya tiskinip bıraktım ben başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Gangren said: eski grafiklere dayanabilirsen (ki ben nefret ederim ama bu oyunu halen oynayabilirim) Europa 1400: The Guild Biraz daha yenisini istiyorsan, The Guild 2 ve expansion packleri. Tam aradığın şey diyebilirim, tabi birkaç ek özellik daha var. Bulamadım güvenli bir kaynak? Steamde falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 LethE said: itemı detaylıca yaptığın oyun yok ama guild ve recettear en benzer bulabilceğin şey. nereye trolleniyon? sana bişey demedim ki hayırdır guild 2 gameplay'i izledim de çok ev inşası filan var sanki, manga anime hede sevmesem de şu recettear'a bi bakıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 recettear indirime girene kadar oyunu deneyeceğim, girince alırım güzelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 sana datlu bi dille adamın trollemediği söyledim niye alındın bu kadar :( guilddede resource toplayıp/satın alıp crat edip satıyosun, bi ara browser oyunu vardı baya iyiydi aslında normal oyundan daha iyiydi hatta, bütün güzel yönlerini alıp çirkin kısımları bırakmışlardı. hatta onu dene önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 haa şu mu http://www.mmorpg-center.com/europe-1400 bi ara herkes sarmıştı buna patide diye bişeyler hatırlıyorum ama ben fazla uğraşamamıştım, zaten o yüzden jacksmith'i gösterdim basit ama eğlenceli diye, böyle haldır huldur trade route (atıyorum) falan ayarlamak istemiyorum yani. bilmiyorum belki pc oyunu biraz daha basittir kullanış olarak denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 sipeyskeyk said: Gangren said: eski grafiklere dayanabilirsen (ki ben nefret ederim ama bu oyunu halen oynayabilirim) Europa 1400: The Guild Biraz daha yenisini istiyorsan, The Guild 2 ve expansion packleri. Tam aradığın şey diyebilirim, tabi birkaç ek özellik daha var. Bulamadım güvenli bir kaynak? Steamde falan var mı? Eski oyun baya, sanmıyorum, korsan belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Saeros said: haa şu mu http://www.mmorpg-center.com/europe-1400 bi ara herkes sarmıştı buna patide diye bişeyler hatırlıyorum ama ben fazla uğraşamamıştım, zaten o yüzden jacksmith'i gösterdim basit ama eğlenceli diye, böyle haldır huldur trade route (atıyorum) falan ayarlamak istemiyorum yani. bilmiyorum belki pc oyunu biraz daha basittir kullanış olarak denemek lazım Benim söylediğim bunun oyun hali, installı falan olandan. Gayet kolay ama işte craftingden farklı yönleri de var, shopunu geliştirme, malları satarken guard ayarlama, oturduğun towndaki rekabet ve town yönetiminde rol alma, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 1 saatimi yedi aptal oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 reckettear'da craft yokmuş ya. sırf ticaret sarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 evet ben de denedim beni de sarmadı guild 2'ye bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 oyuna bakamıyorum şu an ama swords&potions diye bi oyuna çok sarmıştım bi ara kongregatede. bakkal işletiyordun, marangoz, bs, terzi neyim çalıştırıyordun sürekli craft yapıp stok hazırlıyordun müşterilere satıyordun. oyun online dı ayrıca. bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 recettearda crafting yok evet hem crafting hem shopda satma hem rpg falan herşey olsun üstüne de hentai olsun diyorsanız kamidori var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 bu başlığı açan ve o jacksmith linkini oraya koyan kişiyi kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 yaşasın kötülük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar