Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Adalet, Bilim Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Kültür ve Turizm, Maliye, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme bakanlıkları ile Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nda çalışma başlangıç ve bitiş saatleri 08.30 - 17.30 olarak belirlendi. Başbakanlık, diğer bakanlıklar Genelkurmay Başkanlığı ile kuvvet komutanlıklarında ise çalışma başlangıç ve bitiş saatleri 09.00 - 18.00 olarak tespit edildi. Belirtilen kurumlara bağlı ve ilgili olmayan kurumlarda da çalışma başlangıç ve bitiş saatleri 09.00 - 18.00 olacak. Söz konusu bakanlık ve kurumlarda öğle dinlenme saatleri ise 12.30 - 13.30 olarak düzenlendi. http://onedio.com/haber/memurlar-ise-erken-baslayacak--47751 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 daha da geriye cekseler aslinda 8-5 en ideal calisma sekli olur. hem gun'de sana kalir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 memurlara duyurulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 senko said: daha da geriye cekseler aslinda 8-5 en ideal calisma sekli olur. hem gun'de sana kalir zaten 8-5 değilmiydi? öyleydi diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 8-18 çalışan özel sektör fakirleri napsın:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ek mesai ücreti istesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ezdirmesin kendini. alışıyo sonra boss çakmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 yaz boyu 8:30 17:30 çalışıyorduk , yarım saat geri çektiler , şimdi tekrar ileri alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ee cuma namazı yetişmez ki yalan haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Yaz saati uygulaması kalkiyor, ona hazirlik yapiyorlar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Sadece merkezde görevliler için geçerli bu. Tüm memurları kapsamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 gebze yolundaki trafik daha bok olacak desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 7-4 yapsınlar ya, erken uyanmaya alışsın toplum. TEM trafiği sabah 4'te başlar neşemizi buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Yol parası olarak verilen 70 tl kesildi fazla mesai adı altında ödenen memura ek gelir olarak verilen ödeme kesiliyor (ocak itibari ile ) Adliyeler girişine memurun mesaiye geliş gidişini kontrol amaçlı parmak okuma sistemi getiriliyor Sözleşmeli memur sayısı arttırılıyor Tehlikenin farkındamısınız ?? Ve ben bir hususu merak ediyorum diyelimki bir gün metrobüs arızalandı ertesi gün eşim rahatsızlandı sonrada ben böylelikle 3 gün geç kalmış olacam direk kınama cezası mı alacağım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ne demek abi metrobüs arızalandı eşim hasta oldu liseli misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 8:30-17:30 çalışıyorum ben de kınamadan önce "niye geç kaldın" diye sorabilirler en azından yarı kamusal firmalarda (mesela güneş sigorta) durum böyle, tabii onlar gecikmeleri yıllık izinden düşüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Katibim said: Yol parası olarak verilen 70 tl kesildi fazla mesai adı altında ödenen memura ek gelir olarak verilen ödeme kesiliyor (ocak itibari ile ) Adliyeler girişine memurun mesaiye geliş gidişini kontrol amaçlı parmak okuma sistemi getiriliyor Sözleşmeli memur sayısı arttırılıyor Tehlikenin farkındamısınız ?? Ve ben bir hususu merak ediyorum diyelimki bir gün metrobüs arızalandı ertesi gün eşim rahatsızlandı sonrada ben böylelikle 3 gün geç kalmış olacam direk kınama cezası mı alacağım ? mazeret iznin yok mu onu kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 O kadar kolay değil ceza vermek. Eğer mazeret varsa zaten imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 bizim şirkette bir değişiklik olmadığı sürece umrumda değil lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 7,30-12,40 çalışıyor bi tanıdığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ASDhahaha girişlere parmak okutma konulacakmış genç memurlar rahatsız. Giriş çıkış saatiniz belli olsun işte geç geleninde mesaisi kesilsin. Eşin rahatsızlanmışsa eşin gider hastaneye yada izin alırsın bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 goldbären said: 8-18 çalışan özel sektör fakirleri napsın:( +1. hatta yolu da katarsak 7-20 arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 BDDK dedin mi beni de bağlar. Valla 08 - 17 olsun bence. 07 - 16 ya da razıyım. Nasılsa her türlü sabah uykulu kalkıyoruz Edit; sadece BDDK daki memurlarmış pöf :/ BDDK Bankalara dese ya "siz de böyle yapın" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 7-16'ya geçse şirketler efsane olur ya düşünsene 4te işten çıkıyorsun tüm gün senin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 7de varmak için 5de çıkmıcaksan evden çok güzel tabi. 8-5 bile süper bence yolda vakit geçmiosa çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar