yav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 34 plakayla bu muameleye denk gelmişsindir bi de. van'daki ortalama üstü araçların hepsi 06 plakaydı nedenini oturup düşünün bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Lan ne kurali, atarlanmayin. Kraldan cok kralci ikisine denk gelirsiniz, tayyibimiz biri korur nasilsa diye girisiverirler. Yukarda bir arkadas yazmis iste adam gibi duzgun konusun, tepkinizi oyle dile getirin gerekirse diye. Onu yapin en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Joker said: gerçekten arabayı açmazsan ne yapabilirler yasal olarak haklarımız nelerdir bir bilen varsa söylesin, kuralına göre atarlanalım. kız arkadaşımla tartışırken yunus polisleri çevirmişti, o sinirle -nörde örömö körörönöz diye bağırmıştım, sarışın yunus bağyan nazikçe mahkeme kararını gösterip, önleme-arama kararını her ay düzenli olarak İstanbul Adliyesinden aldıklarını, aynı kararın bütün ekiplerde olduğunu söyleyip döt etmişti beni. çevirmeden sonra bağyan polis yüzünden yine tartışmıştık manitayla. ulan ne kaltakmış. bak nerelere geldi konu. yani aramaya mani olmak suç galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 o zaman aramayı durduramıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 vaperon said: Neden rahatsız oluyorsunuz anlamıyorum. Kimsenin anlında yazmıyor uyuşturucu kaçakçısı ya da terörist diye. Kontrol yapmasalar niye boş duruyorlar deriz, kontrol yapılınca da bana yapılmasın. Ben her şekilde yardımcı oluyorum arama yapan polislere. Adamlar teşekkür ederek salıyorlar ardından. Yapılan aramalar senin benim güvenliğimiz için. O kadar takılmayın. ya yok bazıları can sıkıntısından yapıyor izmirde. dışarda içmeyi seven bilir. gerçi onun cezası var sanırım artık. bi kere polis bira şişesi sayıp çarpı 82 tl arkadaşlar demişti. sonra çekirdekten aldı kpss muhabbeti yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 yav said: 34 plakayla bu muameleye denk gelmişsindir bi de. van'daki ortalama üstü araçların hepsi 06 plakaydı nedenini oturup düşünün bakalım. şu çok doğru yalnız. bizim diyarbakırdaki akarabalar hep istanbul plaka alıyorlar. izmir'e falan gezmeye geldiklerinde oranın plakasıyla adım başı durduruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 yok asayiş çevirirse arar trafiğin arama izni olmayabilir belki, benim başıma gelen bir olay arkadaşla içioruz saat gece 3 felan oldu en yakın açık market benzinci var o saatte çıktık epey alkol var ama faça yerinde benzincide çok yakın. Tam gelioduk çevirme varmış bide ne ehliyet ne kimlik var üstümde ayamda terlik vardı hatta sdf çevirdiler ehliyet sormadı ruhsat sormadı adam kimlik sordu yok dedim isim verdim kimlik bilgisi verdim bi kaç tane arabayı aradılar sonra bıraktılar devam edip biramızıda aldık eve döndük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 kimlik olmasa da TC söyleyince direk halloluyor artık ya güzel oldu o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 yav said: 34 plakayla bu muameleye denk gelmişsindir bi de. van'daki ortalama üstü araçların hepsi 06 plakaydı nedenini oturup düşünün bakalım. Van'da daha çok polis kontrolü olması çok normal, zira sınır şehri, kaçakçılığın allahı yapılıyor, ki zaten polis de göz yumuyor bir kısmına gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Van'da Van plakasıyla gezmek takdir edersin çok olağan. Sebebi o değil yani.:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 barnacle said: vaperon said: Neden rahatsız oluyorsunuz anlamıyorum. Kimsenin anlında yazmıyor uyuşturucu kaçakçısı ya da terörist diye. Kontrol yapmasalar niye boş duruyorlar deriz, kontrol yapılınca da bana yapılmasın. Ben her şekilde yardımcı oluyorum arama yapan polislere. Adamlar teşekkür ederek salıyorlar ardından. Yapılan aramalar senin benim güvenliğimiz için. O kadar takılmayın. ya yok bazıları can sıkıntısından yapıyor izmirde. dışarda içmeyi seven bilir. gerçi onun cezası var sanırım artık. bi kere polis bira şişesi sayıp çarpı 82 tl arkadaşlar demişti. sonra çekirdekten aldı kpss muhabbeti yaptık. Dışarda içmenin cezasını polis nasıl kesiyor? Devletin bununla ilgili bir sınırlaması var mı? Bir de trafik dışında bir polis sana şu kadar tl ceza diyebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ya tam bilmiyorum işte bende. öyle dedi ama bişey yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 kabahatler kanununda falan bişiler olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 xaty said: Polis karşısında ezilip büzülenleri anlamıyorum. Bir de öyle yapınca polisler de bir moda giriyor iyice (zaten o mod için polis olmuş bir çoğu). Haklıysanız bazı sınırları aşmadan söyleyin lafınızı, konuşun rahatça; çekinmeye ezilip büzülüp karşılarında her dediklerine eyvallah demeye hiç gerek yok. Terbiyesizlik etmeyin, saçmalamayın, mantıksız konuşmayın yeter. yol vermedi diye ağzını burnunu kırdılar adamın. 2 gün maaş kesme cezası aldı polisler ki kamera görüntüleri var dövdükleri anın. daha neyin haklılığından bahsediyorsunuz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Vardır orada bi yamukluk mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 tipiniz bozuktur ondan cekip duruyorlardir beni bi tek 18 yasindan kucuk araba kullanio diye cekiyorlar, ehliyeti SLAKK! diye koyunca gidiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Son eylemli 1 Mayıs'ta kafede oturan yaşlı adamın kafasına polisin gidip bi tane indirdiğinin görüntüleri bütün kanallarda yayınlandı. O polisin canını bile sıkmadılar. Acil servisinin önüne gaz bombası atan polislere dokunmadılar, hamile kadını yerde sürükleyip çocuğunu düşüren polise dokunmadılar, kaçan çocuğa beş el ateş edip öldüren polise dokunmadılar. Ülkenizi medeni bir yer sandınız galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 yaninda olan arkadaslarinin sicilinin duzgun oldugundan eminmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Redeagle said: Son eylemli 1 Mayıs'ta kafede oturan yaşlı adamın kafasına polisin gidip bi tane indirdiğinin görüntüleri bütün kanallarda yayınlandı. O polisin canını bile sıkmadılar. polis mimimim dediğiniz polis: http://www.youtube.com/watch?v=n8zFYPAwqd8 ki bu gene bir metre ötesinde kamera var diye bi tane tokat atmakla yetinmiş, kamera olmasa beş dakika sonrasında o adamın ağzı yüzü kan içinde kalmış halini görürdük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 sandalyeli genci kevgire çeviren polisi de unutmuşuz galiba http://www.youtube.com/watch?v=f1zyrfTj5AA lütfen polisi savunmayın şu ülkede, yeterince insan savunuyor zaten onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ay amma gaza gelmişim fdsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 su izmirdeki olay cok aciydi. noldu acaba o polise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Polisi savunmayin nedemek ya ? Nede yasiyorsunuz gidin daga cikin ozaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 he öyle tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Nekro said: su izmirdeki olay cok aciydi. noldu acaba o polise en iyi ihtimalle transfer olmustur baska yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar