Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Can Sıkan Polis Kontrolleri


dEaThMooN

Öne çıkan mesajlar

Dün akşam 2 takım arkadaşımla futbol maçına gidiyoruz. Fulya civarlarında rutin polis kontrollerine denk geldik.

Arkadaş tütün içiyor. Onu gördü polis, ondan sonra 20 dakika 3 farklı polis arabayı aradı. Biri arıyor, çıkıyor diğer geliyor o arıyor aynı yerleri. Ondan sonra bagajdaki spor çantalarını açtılar, boşalttılar. Talan ettiler bagajı. Üstlerimizi 3-4 kere aradılar. (Ceplerimdeki eşyaları çıkartıyorum her seferinde.) Hayır birinizin aradığına diğer mi güvenmiyor, yoksa 3 kişi bir haltı beceremiyor musunuz?

"Uyuşturucu kullanıyor musunuz?" gibi saçma sapan sorulara maruz kaldık. Maça geç kalacağız diye ağzımızı açıp hiçbir şey söylemedik.

Baktılar en son bir şey bulamadılar haliyle. Hadi hızlı hızlı gidin buradan falan diyorlar.

Ne lan bu? Acayip canım sıkıldı akşam akşam.

Bu arada bu sonra 1 hafa içerisindeki 2. böyle detaylı aramaya denk gelişim.. İşin ilginci bu adamlar kimliklerimize, ruhsata bile bakmadılar. Yani belli ki uyuşturucu falan arıyorlar. Narkotik de değil anlam veremedim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Polis karşısında ezilip büzülenleri anlamıyorum. Bir de öyle yapınca polisler de bir moda giriyor iyice (zaten o mod için polis olmuş bir çoğu). Haklıysanız bazı sınırları aşmadan söyleyin lafınızı, konuşun rahatça; çekinmeye ezilip büzülüp karşılarında her dediklerine eyvallah demeye hiç gerek yok. Terbiyesizlik etmeyin, saçmalamayın, mantıksız konuşmayın yeter.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Neden rahatsız oluyorsunuz anlamıyorum. Kimsenin anlında yazmıyor uyuşturucu kaçakçısı ya da terörist diye. Kontrol yapmasalar niye boş duruyorlar deriz, kontrol yapılınca da bana yapılmasın.

Ben her şekilde yardımcı oluyorum arama yapan polislere. Adamlar teşekkür ederek salıyorlar ardından. Yapılan aramalar senin benim güvenliğimiz için. O kadar takılmayın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...