Dei Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 brink de bitmiş. ikisi kaldı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 vegas alınıyorda evet fo3 yok eheh alırlarmı bilmem artık haha Ucuz dishonored arıyordum bu acaip iyi oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 2 dakikalık sale koyup durmasınlar şu skyrim'e ya =/ Yine kaçırdım. Warhammer 40,000 Dawn of War II Gold aldım onun yerine. 7 dolares. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aldım sonunda :) pending ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 olm bundle2ı nasıl pending'e sokuyoruz napıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 liberal said: olm bundle2ı nasıl pending'e sokuyoruz napıyoruz? Onun için geç kaldınız sanırım, fiyat artmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 öm atmışım kazara.. neyse küfrediyordum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 dark siders 2 nasıl? sıkıyor mu bir süre sonra? gameplayleri izledim senaryo hoşuma gitti de bayıyorsa almayayım. önerin plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Gamersgate şunu yapmış Notice: Due to an error in our system the price for this bundle was wrong and lower than it should have been. The bundle offer have therefore been taken down, and is no longer avaialbe to purchase. Because of the high demand and sale on this bundle we have run out of serials for most of the titles. We will not get new serials until middle of January next year. If you want a refund for this bundle, please contact the support. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 darksiders franchise aldim, nasil olduysa orcs must die 2`i almamis.. flash saledeydi. dunku deal cok iyiymis ama dishonored disinda istedigim hicbir sey yoktu, ondan pek uzulmedim :D darksiders`la ilgili cok iyi seyler okumustum, 2 si nasildir? kronolojik mi, biri oynayip sonra mi ikiye geceyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 yazık ya adamlara, bayağı zarar ettiler herhalde. kimsenin refund isteyeceğini sanmıyorum yaza kadar serial gelmeyecek deseler bile. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Valla kötü hissetmiyor değilim açıkcası, Amazon da bir bundle kaçırmıştım çok ucuza ama bu pack ile kıyaslanamaz bile heh. Dishonored ı 25 dolar altına elbet bir yerden bulurdum tabi ama diğerlerini görünce atladım mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 http://www.amazon.com/Max-Payne-Online-Game-Code/dp/B008FPV88U/ref=sr_1_200?tag=cheap0ca5-20 15 dolar Max Payne 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 BioShock Bundle (1. ve 2. oyun), birlikte $4.99 http://www.amazon.com/2K-Games-41039k-Dual-Pack1/dp/B008235PQQ/ref=sr_1_4?s=videogames&ie=UTF8&qid=1356181566&sr=1-4&keywords=bioshock Steam'de bugün sadece BioShock 1'in bu fiyattan indirime girdiğini düşünürsek Amazon'daki kaçmaz. BioShock Bundle yetmez, üstüne Borderlands GOTY Edition ve Duke Nukem Forever da gelsin derseniz, paket fiyatı $9.99, bence yine süper fiyat. http://www.amazon.com/gp/product/B008GW5V9E/?tag=electronicfro-20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bioshock oynama firsatim hic olmadi diye aldim fakat steamden aktive edilemiyor serial haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Bu arada... GOG'da The Last Express, tüm zamanların en iyi adventure oyunudur benim nazarımda, 2.99 dolar %50 indirimden. Acaba %75'e kadar çıkar mı indirim, yoksa alayım mı? Kararsızım. 1 doların hesabını yapıyorum :D http://www.gog.com/gamecard/last_express_the Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bingildak said: bioshock oynama firsatim hic olmadi diye aldim fakat steamden aktive edilemiyor serial haberiniz olsun. "Game codes easily redeem on steam. Make sure you're buying this version, the online code. You can go to Steam -> Games -> Product Key and paste it in there, and it adds it." demiş eleman yorumlarda... Emin miyiz aktive edilemediğine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sadece skyrim ve oblivion key aldım gerisi sonra artık. Adamlar batacak resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 AscAnsio said: bingildak said: bioshock oynama firsatim hic olmadi diye aldim fakat steamden aktive edilemiyor serial haberiniz olsun. "Game codes easily redeem on steam. Make sure you're buying this version, the online code. You can go to Steam -> Games -> Product Key and paste it in there, and it adds it." demiş eleman yorumlarda... Emin miyiz aktive edilemediğine? İlk linkte Bioshock 1-2 5$ DRM: Mixed yazıyor, diğerinde ise 2K Shooter Pack(Bioshock 1-2,Duke Nukem Forever Complete Pack,Borderlands GOTY) 10$ DRM: Steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 http://www.amazon.com/2K-Games-41045k-Dual-Pack1/dp/B0083W649I/ref=pd_ybh_1 Steam versiyonu olan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 NAAPTINIZ LAN AÇ HERİFLER YAĞMALAMIŞLARRRR!! insan haber verir:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 İnsan gece de olsa telefon edip haber verir harbiden ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ulan 1 saat daha otursaymışım bilg başında bari de indirmi kaçırmasaymışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 doom3 hariç hepsi bende vardı, üzülmeyin dandik bethesda oyunları için ya :( hepsi kuskunç bu arada biri bana doom3 verebilir mi birşeye karşılık gfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 mis gibi bethesda oyunları, ama hepsi vardı zaten bende de dishonored hariç. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar