Flassh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 bu 1 dolarlık home nasıl oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Heroes kesin indirime girer yahu, zaten öteki türlü son gün alırsın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Tropico 4'ün Steam Exclusive içeriğinde bir ada var, Isla Nublar. Jurassic Park'la ilgisi var mı merak ettim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 bugünün oyunlarının hepsi bu indirimde daha önce indirime girdiler. rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Flassh said: bu 1 dolarlık home nasıl oyun? adı üstünde 1 dolar, araştırmaya bile değmez, al gitsin. kaldı ki ben bakmıştım youtube'da daha önce, baya hoş bir şeye benziyor, tek problemi 3 saatlikmiş galiba gameplay. çünkü tek bir kişi yapmış oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ben home'u 2 yada 3 dolarken mi ne almıştım hani o kadar etmiyor :D ama 1 dolar verilebilir baya kısa ve öyle güzel bir oyunda değil fakat alınabilir gene de 1 dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 abi fantezi mi arıyorsunuz. çok daha güzel free oyunlar var. internet üzerinden oynanan. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 horror genre pek çıkmıyor ve ilginç bir horror oyunu bu da. türü birazcık seviyorsanız bile verilir 1 dolar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Thief Collection dışında tüm indirimler vasat bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 The Sims Medieval $2.19 - http://store.steampowered.com/app/102820 Grand Theft Auto Complete Pack $24.99 - http://store.steampowered.com/sub/18833/ (Bende gözükmüyor nedense) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 sabonis said: horror genre pek çıkmıyor ve ilginç bir horror oyunu bu da. türü birazcık seviyorsanız bile verilir 1 dolar yani. abi açıkcası hani bende "a unique horror game" sözüne kanıp almıştım en başta ama öyle herhangi bi uniqueliği yok bence vasat bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 dungeon defenders supermıs ya neden collect almadım pısman oldum sımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 nordlydian said: beyler trans yapın heroes might and magic francise indirim gelsin. bu heroes gelmıcek heralde 49 dolar bayılcaz gibi.. Bence onun yerine direk might and magic 6 goldu alsab daha akıllıca olur.Suan %33 indirimde,%50 gelir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 The Sims Medieval'a para verilir mi ? Ortaçağ hastası biri olarak ikilemde kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 10$ olmuş hata gibi bişeydi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Almamak mı hata ? Oyun mu hata ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 steam'de pricing hatası. EU/US bu fiyata alamıyor. sims oynamayı hiç sevmiyorsan alma ama medieval iyimiş diye duydum bi ara bakabilirim. oyun full oyun bu arada. bu arada tekrar $2.19 olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 yok 10.19 şu an, 2.19 olsa alacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Yorumlar çok olumlu, Sims ile bir problemim yok. Alayım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 simslol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 pardon ya bende 2.19 gözüküyordu çünkü şu linkten girdim. http://store.steampowered.com/app/102820/?cc=au http://store.steampowered.com/app/102820/?cc=tr yapınca 10.19 gözüküyor yani bizde alamıyoruz sadece avustralya'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Dark_Soul said: nordlydian said: beyler trans yapın heroes might and magic francise indirim gelsin. bu heroes gelmıcek heralde 49 dolar bayılcaz gibi.. Bence onun yerine direk might and magic 6 goldu alsab daha akıllıca olur.Suan %33 indirimde,%50 gelir kesin. V'i de almak ıstıyorum. Steam dısından da almak ıstemıyorum. Hepsi bir yerde olsun. Neyse beklicez olmadı 5 ocak'ta alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Daha hiç oyun almadım. Teşekkürler steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Sims oynayanları konsol bölümüne alabilir miyiz lütfen? Zekadaşlarınız orda çocuklar onlarla takılırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Sims medieval guzel, dragon age 2 den bole 5-10 kat daha fazla rpg olmus oyun, ha hikaye mikaye yok tabi ona ragmen hikayesi diragin eycden iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar