Liebe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 yanda anket var sıradaki indirim kime gelsin şekli.M&M e abanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Towns ne ya, giana sisters vardı orada =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Towns iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 şu nasıl? Plentiful Paradox Package - $9.99 - Steamworks 6 Game Downloads in This Bundle 1. Crusader Kings II [Download] 2. Magicka Collection [Download] 3. Magicka: The Stars Are Left DLC [Online Game Code] 4. Sword of the Stars II: Enhanced Edition [Download] 5. Swords of the Star - Complete Collection [Download] 6. Victoria II [Download] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 off bunu aldım sanırım. Plethora of Paradox Games - $19.99 - Steamworks 13 Game Downloads in This Bundle 1. Crusader Kings II [Download] 2. Crusader Kings II: Dynasty Shields DLC Pack [Online Game Code] 3. Crusader Kings II: Mongols DLC Pack [Online Game Code] 4. Crusader Kings II: Ruler Designer DLC [Online Game Code] 5. Crusader Kings II: Songs of Albion DLC [Online Game Code] 6. Crusader Kings II: Songs of Faith DLC [Online Game Code] 7. Crusader Kings II: Songs of the Holy Land DLC [Online Game Code] 8. Magicka Collection [Download] 9. Magicka: The Stars Are Left DLC [Online Game Code] 10. Majesty 2 Collection [Online Game Code] 11. Majesty Gold - HD [Online Game Code] 12. Victoria II [Online Game Code] 13. Warlock: Master of the Arcane [Download] amazon kendini aştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Sanki bu daha ucuzdu daha evvelden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 evet baktım geçen yaz 9.51$'e satılmış üsteki ama ben nerdeyse steam'den majesty collection alıyordum 10$'a. redeagle anlatınca baya hoşuma gitmişti iyiki acelecilik etmemişim. Plentiful Paradox Package - Steamworks Pint Sized Paradox Package - Steamworks böyle ikili alınca 16$'a geliyor hatta ekstradan iki oyun var. lol 1. Crusader Kings II [Download] 2. Crusader Kings II: Dynasty Shields DLC Pack [Online Game Code] 3. Crusader Kings II: Mongols DLC Pack [Online Game Code] 4. Crusader Kings II: Ruler Designer DLC [Online Game Code] 5. Crusader Kings II: Songs of Albion DLC [Online Game Code] 6. Crusader Kings II: Songs of Faith DLC [Online Game Code] 7. Crusader Kings II: Songs of the Holy Land DLC [Online Game Code] 8. Magicka Collection [Download] 9. Magicka: The Stars Are Left DLC [Online Game Code] 10. Majesty 2 Collection [Online Game Code] 11. Majesty Gold - HD [Online Game Code] 12. Sword of the Stars - Complete Collection [Online Game Code] 13. Sword of the Stars II: Enhanced Edition [Download] 14. Victoria II [Online Game Code] 15. Warlock: Master of the Arcane [Download] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Xenus said: sansıma tukureyım ben aldım 10 dolara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Darksun said: Towns ne ya, giana sisters vardı orada =( Sorma ya... [ büyük umutla bekliodum.. Gmg'de kod ile 6 dolara gelio, steam 5 dolar olacaktı %66,alicam heralde gmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Red Orchestra 2 75% yemiş, alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 alınır o fiyata gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Burada birisi sırf Civ4 indirimi bekliyordu, comminity choice u sırf onun için verdim kazanmış =P alsın hemen civ4'ünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Galactic Civ. 2 hala oynanır mı? Galaktik imparatorluk kurmak istiyorum ben ama grafikler, oynanabilirlik falan konularında çekincelerim var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 red orchestra alınırı var mı çok eleştirildiydi ama ben ilk oyunu seviodum gerçi salla tropico 4 gelicek şimdi indirime.onu alırım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 borderlans 2 de bütün indirimlerde gözüktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 seneye alinir o, $20nin altina duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 tropico mark of ninja ve ns2 ile bitirdim ben daha almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Hep öyle derler zaten =P indirimler bitmeden alışveriş bitmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Galactiği salladım. Bir kaç dlcsiyle tropico aldım. Gayet iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 tropiconun special edition olayı ne special ne burda sdfs ayrıca libraryde special edition yazmıyor.tropico 3 ü de öyle aldım onda yazıyor. zaten alırken bug oldu.oyun 10 dolara falan çıktı sonra 5 e düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Steam versiyonunun adı işte. Ekstra harita, avatar falan var sanırım içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 tropico nasıl bir oyun almaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Red said: red orchestra alınırı var mı çok eleştirildiydi ama ben ilk oyunu seviodum gerçi salla tropico 4 gelicek şimdi indirime.onu alırım sdfs özellikle 'adam vuramıyoruz bu nasıl aim' diye eleştiriliyordu. ben sonradan alanlardanım ama o oynanabilirlik ve aim sorununu baya halletmişler. yani ben oynuyorum o konuda bi sıkıntı yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 amerikada olup mass effect pack alabilecek olan var mıdır ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 beyler trans yapın heroes might and magic francise indirim gelsin. bu heroes gelmıcek heralde 49 dolar bayılcaz gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar