Lilith Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 steamdeki connection problemi çözülmüş gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bi kaç defa çözüm anlatıldı ya o iş için. aramaya inanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 deadlayt nasıldır hotline miami de çok övülüyordu ama çok göz yorarmış gibi o sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 hatlayn çok güzel olm bence alın oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 zor ve uzun oyun mu atari oyunu gibi duruyor ya ondan sordum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Epilepsi krizi geçirirsin oynarsan hotline'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Batman nasıl alınır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 dedlayt zombi apo güzel gibi duruo ama 2 saat gameplay falan oluyor bunlarda.hemen bitiyor sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 önce bir soruyla başlıyorum, sonra oyun yorumları: deadlight indirimin ilk gününde %66 diil miydi ya? şerefsiz steam :( arkadaş çok övüyor, bana da çok güzel gözüktü, geçen ay indirimde mark of the ninja almıştım bunun yerine, şimdi bunu da aliim mi diyorum. aliim mi lan? batman muhteşem almayan maldonadodur. miami hotline çok güzel, öle dan dun oynanacak oyun da değil ha, taktik yapmanız lazım, 5 dolara almayan yine ufak çaplı maldonadodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 hotline uzun değil ama yeteneksizler için zor olabilir biraz, ama sadece soundtrackine bile verilir 5 dolarz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 http://www.steamgamesales.com/vB6M4/deadlight hiç 66% indirim olmamış ,zaten iki aylık oyunmuş ama 50% indirimden fazla indirim olurmu bilemem sabonis said: önce bir soruyla başlıyorum, sonra oyun yorumları: deadlight indirimin ilk gününde %66 diil miydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 deadlayt oynayanlardan yorum gelsin oyun acaip iyi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 hotline miami alın beyler deadlight da güzel oyun ama kısa biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 terria alıp almamak arasında kaldım yine ya caydım ya oynamam dont starve beklicem inatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Roqq said: Batman nasıl alınır mı ? Batman'in iki oyunu da aşırı iyi. Almayanı döverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Steamde sorun mu var hotline ı almaya çalışıyorum takıldı kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 benimde cartım temizlendi löp diye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 fm 13 indirime girmis. patch le falan oynanabilir hale geldi mi oyun yoksa hala sinir krizi mi yasatiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 yeto değilsen oynanıyor. oyun çıktığından beri oynuyorum. alayına gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Hotline Miami güzel oyunmuş cidden (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/420/156/5d1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Assassin's Creed Franchise (III'ü daha pahalı tutarlar) Dead Space Collection Grand Theft Auto Franchise Bu 3'lüye 5 Ocak'a kadar %75'lik indirimler gelecek, hissettim. :) Bu arada oynayacak bol oyununuz varsa Hotline Miami ve Deadlight için biraz daha sabredin derim, 2013 ilk çeyreğinde ikisi de daha iyi indirimler görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 o değil de, portal 2 istiyodum bi tek. onun da indirimini kaçırmışım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 su heroes M&M'e indirim gelmedi bir.. trans yapalım beyler soyle saglam bir indirim gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Eve geldi 5$'a. gözükmeyen oyun Awesomenauts @ $3.39 (66% off) http://store.steampowered.com/app/204300/ bunu niye göstermiyorsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar