SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 yukarda konusu var 1. nerdeyse her firma yapiyor 2. http://www.theverge.com/2013/10/3/4797926/samsung-htc-lg-asus-caught-inflating-android-benchmark-scores Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 samsungun benim gözumde hala karaktersiz, kalitesiz telefonlari ve igrenc touchwiz stock romu ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 inyormaynd said: Arada kaldım işte. Karar veremiyorum. Telefon kullanımım zamanla artıyor ve şu an ki c6-00 yetmiyor. Bir de alıştım bu telefonu 5 günde bir şarj etmeye, android falan alınca her gün şarj etmek durumunda kalacağım o zaten kafamı yoruyor. neyse öm atayım pazar alanına dönmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 L_Zero said: neyse öm atayım pazar alanına dönmesin Xperia Z Ultra peşindeyim. S4 düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 spigen slim armor + spigen glas.T nano film taktım telefona canavar gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Ben de Spigen'in Slim Armor View kullanıyordum, baya sağlam case. Ama hem telefonu kalınlaştırıyor hem de flip cover gereksiz gelmeye başladı bir süre sonra. Duzign'in bir kapağını aldım, ucuz dandik bir şey gibi gelmişti alırken de baya beğendim dizaynını. http://www.amazon.com/Duzign-Mirage-Samsung-Galaxy-i9500/dp/B00BITDZXG/ref=sr_1_3?s=wireless&ie=UTF8&qid=1381257208&sr=1-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 çok sıkıcı flip kapak kullanmak, oyun oynarken falan özellikle çıldırtıyor. ama slim armor view de para kasası gibi mübarek telefona zarar vermen için baya uğraşman gerek, telefonuna bişi olcak diye korkuyorsan direk slim armor view. hatta daha beter modeller de görmüştüm tank gibi flip coverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Telefonuma bi haltlar oldu. Dün şarj %15 ten birden 0 a indi. açılmıyordu. Bugünde yüzde 50 deyken aynı şeyi yaptı direk sıfıra indi. Açtım sıfır yazdı kapandı sonra bi yüzde 27 gördüm 2 saniye sonra yine sıfır. Nedendir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 batarya şişmiş diyolardı böyle durumlar için donanım haberde. bataryayı çıkarıp şöyle gözüne hizala dümdüz olacak biçimde bak bakalım bir bombelik var mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 alperozg said: Telefonuma bi haltlar oldu. Dün şarj %15 ten birden 0 a indi. açılmıyordu. Bugünde yüzde 50 deyken aynı şeyi yaptı direk sıfıra indi. Açtım sıfır yazdı kapandı sonra bi yüzde 27 gördüm 2 saniye sonra yine sıfır. Nedendir bilen var mı? aynısı benim laptopa olmuştu. Batarya bitmiş. Hemen yenisini ısmarla netten veya samsung servise gtür değiştirsinler bedavaya. Ayrıca samsung telefonun olduğuna şükret ki hemen yeni pil takılabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 bayramdan sonra servise vericem artık napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 @alperozg come at me bro whatsappdan cevap vericektim unuttum yazmayı, burdan görürsün. ehi ehi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 alperozg said: Telefonuma bi haltlar oldu. Dün şarj %15 ten birden 0 a indi. açılmıyordu. Bugünde yüzde 50 deyken aynı şeyi yaptı direk sıfıra indi. Açtım sıfır yazdı kapandı sonra bi yüzde 27 gördüm 2 saniye sonra yine sıfır. Nedendir bilen var mı? bataryayı düz bir masaya koy çevir rahat dönüyorsa gitmiştir. 50 kere söyledim samsungları akşamdan şarja takıp yatmayın arkadaşlar, %100 olunca alın şarjdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 zaman ayarlı prizlerden almak lazım millet öyle yapıyormuş hep. %0 dan aşağı yukarı 1 saat 45 dakika sürüyor full şarj olması telefonun, 2 saat sonra kesilmek üzere ayarlayıp takmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 nası ya ne saçma $ey şarj olunca adaptörden gelen gücü kesmiyor mu s4, ne bokuna daha da şarj olmaya çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 keser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 kesiyor olması lazım. Olan bir şey o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 hakkaten bütün gece şarjda kalması etkiliyor mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bende sanmam etkileyeceğini yani ilk telefonumdan beri tüm telefonlarım hep gece boyunda şarjda olmuştur, daha da bişi olan olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Sovereign said: alperozg said: Telefonuma bi haltlar oldu. Dün şarj %15 ten birden 0 a indi. açılmıyordu. Bugünde yüzde 50 deyken aynı şeyi yaptı direk sıfıra indi. Açtım sıfır yazdı kapandı sonra bi yüzde 27 gördüm 2 saniye sonra yine sıfır. Nedendir bilen var mı? aynısı benim laptopa olmuştu. Batarya bitmiş. Hemen yenisini ısmarla netten veya samsung servise gtür değiştirsinler bedavaya. Ayrıca samsung telefonun olduğuna şükret ki hemen yeni pil takılabiliyo. ben güldüm buna ya. iyi ki telefonum samsung, çünkü bir kaç ay önce 2000 lira verdiğim telefonumun pili öldü ve pili değiştirebiliyorum. teşekkürler samsung. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 şükür ki pili sorun çıkaran ayfon yok. samsunga küfür edeceğinize teşekkür etmeniz ilginç olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 baya başarısız aletler şu galaxy'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Esh said: şükür ki pili sorun çıkaran ayfon yok. samsunga küfür edeceğinize teşekkür etmeniz ilginç olmuş. http://lmgtfy.com/?q=iphone+battery+exploded bonus iphone battery: http://cdn.ismashphone.com/wp-content/uploads/2012/03/iPhone-battery.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 keşke benimki de patlasa da dava açsam x yüzbin dolarlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 valla tr de üstüne batarya değişim parası istemeleri de muhtemel gdsfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar