Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S4

Bone

Öne çıkan mesajlar

inyormaynd said:

Arada kaldım işte. Karar veremiyorum. Telefon kullanımım zamanla artıyor ve şu an ki c6-00 yetmiyor. Bir de alıştım bu telefonu 5 günde bir şarj etmeye, android falan alınca her gün şarj etmek durumunda kalacağım o zaten kafamı yoruyor.

neyse öm atayım pazar alanına dönmesin
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de Spigen'in Slim Armor View kullanıyordum, baya sağlam case. Ama hem telefonu kalınlaştırıyor hem de flip cover gereksiz gelmeye başladı bir süre sonra.

Duzign'in bir kapağını aldım, ucuz dandik bir şey gibi gelmişti alırken de baya beğendim dizaynını. http://www.amazon.com/Duzign-Mirage-Samsung-Galaxy-i9500/dp/B00BITDZXG/ref=sr_1_3?s=wireless&ie=UTF8&qid=1381257208&sr=1-3
Sosyal ağlarda paylaş

çok sıkıcı flip kapak kullanmak, oyun oynarken falan özellikle çıldırtıyor. ama slim armor view de para kasası gibi mübarek telefona zarar vermen için baya uğraşman gerek, telefonuna bişi olcak diye korkuyorsan direk slim armor view. hatta daha beter modeller de görmüştüm tank gibi flip coverlar
Sosyal ağlarda paylaş

alperozg said:

Telefonuma bi haltlar oldu. Dün şarj %15 ten birden 0 a indi. açılmıyordu. Bugünde yüzde 50 deyken aynı şeyi yaptı direk sıfıra indi. Açtım sıfır yazdı kapandı sonra bi yüzde 27 gördüm 2 saniye sonra yine sıfır. Nedendir bilen var mı?

aynısı benim laptopa olmuştu. Batarya bitmiş. Hemen yenisini ısmarla netten veya samsung servise gtür değiştirsinler bedavaya. Ayrıca samsung telefonun olduğuna şükret ki hemen yeni pil takılabiliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

alperozg said:

Telefonuma bi haltlar oldu. Dün şarj %15 ten birden 0 a indi. açılmıyordu. Bugünde yüzde 50 deyken aynı şeyi yaptı direk sıfıra indi. Açtım sıfır yazdı kapandı sonra bi yüzde 27 gördüm 2 saniye sonra yine sıfır. Nedendir bilen var mı?

bataryayı düz bir masaya koy çevir rahat dönüyorsa gitmiştir.

50 kere söyledim samsungları akşamdan şarja takıp yatmayın arkadaşlar, %100 olunca alın şarjdan.
Sosyal ağlarda paylaş

Sovereign said:

alperozg said:

aynısı benim laptopa olmuştu. Batarya bitmiş. Hemen yenisini ısmarla netten veya samsung servise gtür değiştirsinler bedavaya. Ayrıca samsung telefonun olduğuna şükret ki hemen yeni pil takılabiliyo.

ben güldüm buna ya. iyi ki telefonum samsung, çünkü bir kaç ay önce 2000 lira verdiğim telefonumun pili öldü ve pili değiştirebiliyorum. teşekkürler samsung.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...