ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 7-8 sayfa uygulama var bende. paralı olarak kullandığım 10 15i geçmez ki en pahalısı 2 dolar falandır. telefona deli gibi para verip işe yarar uygulamalara para vermeyi istememek de saçma. whatsapp ios'ta paralıymış diyor adam mesela. lan 1 dolar allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Abi ne kullanıyorsunuz bu kadar uygulama merak ediyorum. Androidde olmayıp iosta olan bi müzik yapma programı var sanırım böyle mac programı o da. Başka ne var? Android neyi yapamıyor? Aaa bu da varmış ne güzelmiş diyip hiç bi pratik yanı olmayan onyüzbin uygulama arasında gerçekten işe yarayan bişey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 sabonis said: bu dediğin türkiye'ye özel şu anda... amerika'da iphone 690 dolara mı ne satılıyordu ilk çıktığında, s3 de 750 dolar civarıydı diye hatırlıyorum. yani başlarda daha ucuz olarak daha iyi olduklarını kanıtladılar, artık gayet iphone'dan pahalıya satıyorlar, onunla aynı tier'da ürettiklerini. eh zaten satışların baya geniş bir kısmını da galaxy s2-3-4 oluşturuyor diye biliyorum samsung'un. ufak tip galaxy'ler de epey gidiyo avea,vodafone,turkcell 1tl kampanyalarıyla falan, mesela galaxy young ve pocket'lar, önünü alamıyoruz akıyo cihazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Ios'un sadeligine ve kullanim kolayligi mevzusuna katiliyorum bende. Ayni sey andoridde biraz daha zor. Hatice teyze mesela iphone alirsa 3-5 gunde catir patir cözer kullanir aleti cat pat. Herkesin kullandigi her appi her halti edinebilir rahatlikla. Ha android'i de bi sekilde cözer kullanir, appleri edinir. Ama androidde kisisellestirme mevzusunun ucu bucagi yok iphone'a kiyasla. App, launcher, widget vs. indirip kisisellestirme olayi cok daha iyi androidde. Hatice teyze nekadar nasiplenebilir bunlardan? Kismet. Netekim suda var kendi gözlemim, yukarda da denildigi gibi bi kac kere, ios market olarak cok buyuk. Butun applerin fiyati en fazla 1 dolar 2 dolar. Androidde ise yarar appler themelerin fiyati artiyo. 3 gundur canim cikti lan telefonu kisisellestiricem diye, harcadigim para ios applerine 1 yilda harcadigim parayi gecti 3 gunde. Kisisellestirebilmek icin bisi buluyosun "hass lan neguzelmis" diyosun fiyati 10 dolar ama aliyosun yinede mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Neye para harcadın allah aşkına bi yaz. Yandex shell ve bi kaç widgetım var google a ait currentsdır tasksdır keepdir, canavar gibi her işimi görüyor. Gosundan adwsine bi ton iyi ve beleş launcher varken gerçekten gerekli mi paralı appler? Ben anlamıyor. Teknoloji özürlü olmayıp ayfon kullananları da anlamıyor, androidde para harcayanları da anlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Korax said: Ios'un sadeligine ve kullanim kolayligi mevzusuna katiliyorum bende. Ayni sey andoridde biraz daha zor. Hatice teyze mesela iphone alirsa 3-5 gunde catir patir cözer kullanir aleti cat pat. Herkesin kullandigi her appi her halti edinebilir rahatlikla. Ha android'i de bi sekilde cözer kullanir, appleri edinir. Ama androidde kisisellestirme mevzusunun ucu bucagi yok iphone'a kiyasla. App, launcher, widget vs. indirip kisisellestirme olayi cok daha iyi androidde. Hatice teyze nekadar nasiplenebilir bunlardan? Kismet. hatice teyze iphone gibi kişiselleştirmeden kullanırsa gayet kullanır abi android'i de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ya iphone'cuların iddiasına göre 60 yaşında 1000'er kişiye android ve ios verdiğin zaman, ios'i 10 dakka sonra gayet kullanmaya başlıyorlar, android ise bir türlü alışamıyorlar "bu ne ya" diye atıyorlar. ne kadar doğru bilmiyorum tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Iki gun ve bir hafta deseler inanirim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 valla 3-4 ay oldu android kullanmaya başlayalı, 2 gündür rootladım ve değişik romlarla kullanıyorum kesinlinkle samsung stock rom kötüymüş bunu gördüm garanti felan diye tırsıodum rootlamaya ama sonunda fark etmediğini gördüm. Android bence rootlanmadan ve hızlı bir rom kullanılmadan iphone kadar akıcı değil. Yani tam performans alabilmcek için rootlamak lazım sanki. lockscreen açılışı bile epey fark ettiriyor iphonea göre. amcalar teyzelerde rootlaymaz. Yada samsung o kadar çok ıvır zıvır dolduruo reklam yapmak için bunlarda kullanılmadığı halde aleti yavaşlatmaya başlıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Kac yildir bosuna mi Samsung yazilimi berbat, malzeme ve tasarim da kotu olunca icine ne kadar guc koyarlarsa koysunlar yaramaz diyorum? Sony, HTC, Nexus; bunlari almak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 millet onlardı rootluyor ama illa onalrında bloatwareleri vardır bir sürü. ama samsung androidi bildiğin çerçöp dolu. zaten alır almaz svoice ve stock lockeri iptal edince hızlanma inanılmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 yazılım berbat diye samsungu dövüp htc önermek nedir gerge? yapma gözünü seveyim s3e getirdikleri yazılım desteğini kaç firma verdi android pazarında? daha güncel sürüm veremeyen sony mı htc mi? premuim suit ile telefonun çehresini değiştirdi herifler resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Gözümde Samsung'un tek artısı Cyanogenmod'a olan yakınlığı. Her zaman stabil ve güncel CM'si oluyor. Mesela hep HTC kullanıyorum. Sensation'a hala stabil bi CM çıkmış değil(CM10, 10.1'i kastediyorum). Sebebi de HTC'nin bu oluşumları desteklememesi. Yazılım desteği konusunda da HTC bi telefonuna maximum 1 tane major update yolluyor. Galaxy S2'nin sanırım RC Jelly Bean'i var. HTC tarafındaki muadili Sensation ise 4.0.3'te kaldı. Tabi HTC'nin official ROM'u>Samsung Official ROM'u o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Flassh said: yazılım berbat diye samsungu dövüp htc önermek nedir gerge? yapma gözünü seveyim s3e getirdikleri yazılım desteğini kaç firma verdi android pazarında? daha güncel sürüm veremeyen sony mı htc mi? premuim suit ile telefonun çehresini değiştirdi herifler resmen ya gerge teknolojide hipster takılan bir adam, bunu anlamamız gerekiyor. nerede başkasının kullanmadığı şey varsa gider onu bulur sever kullanır ve hayvan gibi övmeye başlar, forumda bunun konularını açar, deli gibi pozitif yanlarını savunur. mainstream olan şeye de giydirir de giydirir. 1 kere tutturdu samsung kötü diye, tamam artık samsung kötü. ne yaparsa yapsın samsung farketmez. kapak plastik diye kalitesiz oluyor telefon mesela. tasarım mesela kötü falan demiş, s3 tasarımı avukatlar tarafından dizayn edildiği için boktan ötesiydi ama s2'nin tasarımı muhteşemdir mesela. software olarak da gitgide gelişiyor adamlar, s3'te s2'ye göre baya geliştiğini ve s4'te daha da iyi olduğunu okudum review'lara bakarken. daha nolsun. telefon boşuna en çok satan telefon olmuyor. hani apple gibi dizayn için veya sırf "benim iphone'um var" demek için de almıyorlar insanlar samsung'u... adamlar 3 senede ele geçirdi smartphone piyasasını adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 valla gayet onun için alıyor tiki kızlar falan jsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 axedice said: Abi ne kullanıyorsunuz bu kadar uygulama merak ediyorum. Androidde olmayıp iosta olan bi müzik yapma programı var sanırım böyle mac programı o da. Başka ne var? Android neyi yapamıyor? Aaa bu da varmış ne güzelmiş diyip hiç bi pratik yanı olmayan onyüzbin uygulama arasında gerçekten işe yarayan bişey var mı? ios'ta olan uygulamaların çoğu androidde var zaten. sadece ios'a çıkmış bir kaç uygulama var androidde bulamadığım, ki muadilleri illa vardır, onlar da çok önemli değil de bence asıl mevzu android marketin cidden çöp ile dolu olması. bir klavye alıyorsun mesela, düzgün bir klavyeye bir ton para veriyorsun. adamlar sırf fazla app gözüksün diye dil seçeneklerini ayrı bir app olarak koymuş mesela. veya bir launcher indiriyorsun sittin tane özelliği ayrı app olarak listelenmiş. zaten 40 çeşit android telefon var. birinde düzgün çalışan diğerinde çalışmıyor. bugı boku püsürü oluyor. bir de cidden android uygulamaları çok daha pahalı. @sabonis s2'nin tasarımı o kadar güzel olduğu için s3'ü avukatlar hazırladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Google play 2-3 aydır dikkat etmeye başladı 2 kere temzilik yaptılar kaldırıolar artık çerçöp appları. birde zaten editör seçimi ve top developer olayı var, kolay kolay kötü app alınmıyor hepsini geçtim paralı appların 15 dk refundu var. Bence pahalı değil abi o kadar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 https://play.google.com/store/apps/collection/topselling_paid en çok satılan listesi var çoğu uygulama 1 dolardan pahalı. hepsinin beleş versiyonlar var tabi de reklam ve kısıtlı özellikli çoğu. appstore listesi http://i.imgur.com/ms1SEWj.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tirtir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 samsun ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 hiç denemedim ama sanırım su an s4 "un-rootable" kernel ile çıkmış ve millet epey ugrasıyo rootlamak için. dev'ler şu işe tam bi el atsınlar güzel bi rom koysunlarda, bende bi denerim bakalım. ama şimdi ugrasıp telefonu dead konumuna getirmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 heh s3 ve note 2 exynos bug ile çıkmıştı bir appla rootlanıyorlardı, demek kasmışlar bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Root erisimi elde edemiyorsan custom rom yukle sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 axedice said: Neye para harcadın allah aşkına bi yaz. Yandex shell ve bi kaç widgetım var google a ait currentsdır tasksdır keepdir, canavar gibi her işimi görüyor. Gosundan adwsine bi ton iyi ve beleş launcher varken gerçekten gerekli mi paralı appler? Ben anlamıyor. Teknoloji özürlü olmayıp ayfon kullananları da anlamıyor, androidde para harcayanları da anlamıyor. Apex launchera gitti, mesela exdialer aldim, poweramp i aldim, astro file manager aldim, fishing calendar aldim(cok isime yariyo asd) aklima gelenler, ivirzivirda almadim aslinda. Abi sana yetiyo olabilir, bana yetmiyo :) Android kullanmadim daha önce, su iyidir bu iyidir diye bisey yok, isime gelen ne varsa demosuna bakip begenirsem prosunu aliyorum. PrudenT said: hatice teyze iphone gibi kişiselleştirmeden kullanırsa gayet kullanır abi android'i de? Yav yok ne alaka, kisisellestirmeden elbette kullanir kullanamaz demiyorumki mesajda? Netekim senin benim kadar kisisellestirebilirmi? Soru bu. Iphone'da yapar iste bunu rahatlikla, cunku iosla yapabilecegin seyler androide bakinca kisitli. Bu durumda ios = win, cunku hatice teyze senin benim kadar ugrasmaya gerek duymadan telefonu kullaniyo babalar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Abi bu arada 15 dk refund hakkın olduğunuda unutma, birde apex güzelde widget kullanmaya alıştıysan, action launcher çok çok iyi bir launcher, hatta her hafta çocuk dahada güzelleştirmeye ekiskleri eklemeye devam ediyor. demosu yok fakat 3,5 dollar bide pahalı. Ama widget kullanımını çok kolaylaştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ahmedinejad said: https://play.google.com/store/apps/collection/topselling_paid en çok satılan listesi var çoğu uygulama 1 dolardan pahalı. hepsinin beleş versiyonlar var tabi de reklam ve kısıtlı özellikli çoğu. appstore listesi http://i.imgur.com/ms1SEWj.png hah bunu dicektim, beles versiyonlarda öyle bi ibnelik yapiyolarki. Mesela tattoo studio tycoon, ulan dugmelerin yerini göremiyorum resmen. En alta essek kadar reklam koymus, sagina bi tus, soluna bi tus, koca ekranda o 2 tusa tiklicam diye ugrasirken reklama tikliyosun illaki. Yani kalitesimi deyim ne deyim, android markette böyle applere daha sik rastlaniyo sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar