Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 duygu asena dan "kadının adı yok" adlı kitabı hediye etmek lazım. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 screwy said: bunu 25 olunca yapıyoruz dimi? 2 ay sonra gg mi yoksa =( 25 olduğunda 2 gününü ayırıyosun yaptırıyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Silphatos said: ee şu an çalışmıyosan gssye almışlardır o zaman seni, eskileri almayacaklar ama o gelir testi yaptırdıktan sonra mı başlatıyolar gssyi? eskileri de tümden silmeleri ilginç geldi, gelir testinde ne çıktıysa o miktardan eski dönemleri de almaları gerekiyo mantıken Bundan sonrası içinde gss evet. eski borcun olayını yazmıştım, devlet gelir testi yaptırmadığınız için size asgari ücretin 2 katı kadar para kazandığınızı hesap edip size borç yazıyor aylık diye, gelir testi yaptıktan sonra çözüldü ve silindi bendeki durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 agaliti bu borç kenarda duruyorsa SGK onay vermiyor hastanelerde. devlet hastanelerinde dahi sigortanız hiç yokmuş gibi sıfırdan ödeme yapmak zorunda kalıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 BlaCk said: Silphatos said: ee şu an çalışmıyosan gssye almışlardır o zaman seni, eskileri almayacaklar ama o gelir testi yaptırdıktan sonra mı başlatıyolar gssyi? eskileri de tümden silmeleri ilginç geldi, gelir testinde ne çıktıysa o miktardan eski dönemleri de almaları gerekiyo mantıken Bundan sonrası içinde gss evet. eski borcun olayını yazmıştım, devlet gelir testi yaptırmadığınız için size asgari ücretin 2 katı kadar para kazandığınızı hesap edip size borç yazıyor aylık diye, gelir testi yaptıktan sonra çözüldü ve silindi bendeki durumda. tamam da abi sonuçta gelir testi yaptırmamış olsan da o dönemler içinde gssye dahildin, gelir testi sonrası 100 verecen artık diyelim bilmemkaç ay x 100 tl istemiyorlar mı şimdi eski dönemlere? ben 2012nin 4 ayı için 500 küsür civarı bi şey vermiştim sonra çalıştığım için gss ödemedim ama silmemişlerdi yani o eski borcu, benimkini de silselerdi keske :( sdf bi de eksi borçları gelir testi sonrası siliyolarmış, sen de birkaç yıl ya da artık ne zaman gssli olmaktan çkıkarsan o zamana kadar bekleseydin ya aehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 nihayet calisti hehe. "Kişi kaydı bulunamadı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 2185,76TL çoh iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 benim o ekranda 500 tl görünüyodu, ödemeye gittiğim 1.2k çıktı haberiniz olsun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 2180 lira Lol Öğrenci belgesi alıp yollayacam şimdi silerlerse sonrasında nasıl olacak? Her sene belge mi goturcez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 BulletRide said: Kişi kaydı bulamadı'nın meali nedir beyler biri özet geçebilir mi? TC Kimlik ile girmeye çalışıyorum, güvenlik kodunu da pure doğru giriyorum her seferinde. 25 yaşımı bitirdikten sonra askere gittim ondan sonra birkaç ay yatış dönemim oldu çalışmadığım banko vardır borcum bence neymiş kişi kaydı bulunamadı. borcun mu yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 benim sağlık sigortam var, ona rağmen iki bin küsür lira borç görünüyor bende. =/ işin garibi şu: Hem provizyon alabiliyorum (yani sigortam var) hem de gss'ye borcum var ahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 sabonis said: BulletRide said: Kişi kaydı bulamadı'nın meali nedir beyler biri özet geçebilir mi? TC Kimlik ile girmeye çalışıyorum, güvenlik kodunu da pure doğru giriyorum her seferinde. 25 yaşımı bitirdikten sonra askere gittim ondan sonra birkaç ay yatış dönemim oldu çalışmadığım banko vardır borcum bence neymiş kişi kaydı bulunamadı. borcun mu yok? 25 yaşından sonra çok ufak bir dönem çalışmadım -askerlik- belki yoktur diye dedim. Aynı durumda olan var mı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 unutmuşlardır seni zorlama boşver lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 daha doldurmadığım halde dayamışlar borcu, öğrenci belgesi alayım madem izmire dönmeden de vereyim godoşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ben bunlara öğrenci belgesi vermiştim ama her dönem tekrar göndermek filan mı gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 26 yaşındayım aof okuyorum. borç 2.8 bin tl olarak gözüküyor. bu durdukça faiz işliyor mu ? Yada bu neyin borcu, napıcam şimdi ödeyecekmiyim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Marl0_on said: ben bunlara öğrenci belgesi vermiştim ama her dönem tekrar göndermek filan mı gerekiyor? evet, her sene tekrar gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ya ben her zaman öğrenciydim, 25 yaşını geçtikden ssonra öğrenci olman bir şey ifade etmiyor mu ? bana hiç borç yazılmamış olması lazım o zaman. şimdi gidip öğrenciyim ben desem borç silinecek mi ? Ulan nerden tıkladım konuya.. Sabah sabah boru gibi 2.5 milyar borç çıktı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 hesabı filan var onun azalır 25den sonrası bu gelir tespiti mi ne yaptırdıktan sonra muhtemelen, yaptırmayanlara ayda 200 küsür dayıyorlardı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 25 üstü öğrenci olman bir şey ifade etmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Odeyin lan paranizi. Sosyal devlet fuck yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 25 üstü öğrenci farkmıyor. 25 dolduğu an borç yazmaya başlıyorlar. sgk ya gidip sildirin ya da önce gelir beyanatında bulunun hangisi ilk oluyordu unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 BulletRide said: sabonis said: BulletRide said: Kişi kaydı bulamadı'nın meali nedir beyler biri özet geçebilir mi? TC Kimlik ile girmeye çalışıyorum, güvenlik kodunu da pure doğru giriyorum her seferinde. 25 yaşımı bitirdikten sonra askere gittim ondan sonra birkaç ay yatış dönemim oldu çalışmadığım banko vardır borcum bence neymiş kişi kaydı bulunamadı. borcun mu yok? 25 yaşından sonra çok ufak bir dönem çalışmadım -askerlik- belki yoktur diye dedim. Aynı durumda olan var mı diye Yahu ben de ne demek imiş öğrenebildin mi diye sordum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 İşsizim arkadaş, gelirim sıfır yok yani. Nasıl sildiricem bunu, gelirim yok ki beyanı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Nekro said: 2180 lira Lol Öğrenci belgesi alıp yollayacam şimdi silerlerse sonrasında nasıl olacak? Her sene belge mi goturcez? Her sene göndercen hacı kaçış yok. Üste, DOVLOT BOBO diyor ki "Kimsenin geliri 0 değildir. Sen yaşamaya devam ediyorsan bir şekilde sana para girdisi vardır." Eskiden bu gelir beyanı ile oluyordu. Şimdi gider beyanı ile oluyor. Yani sallıyorum olmaz ama oldu diyelim. Gelir memuru eve geldi. Ailenin sana aldığı tableti pcyi televizyonu otu boku gördü. Bu adam bu kadar şey alabildiğine göre geliri sallıyorum 2 millar. Adamlar bunun senin ailen tarafından gönderilip gönderilmediğine bakmıyor. Senin gerçekten işsiz olup olmadığına da bakmıyor. Para alabilmek için yapabileceği her şeyi yapıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar