Feamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 "İstanbul’da para basma makinesi olarak gösterdikleri makineyle vatandaşları dolandıran Afrikalı 5 kişi yakalandı. Şüphelilerin bu yöntemle vatandaşları 2 milyon dolar dolandırdıkları öğrenildi. Olay, dolandırılan müteahhit N.Ü.’nün (41) polise şikayet etmesiyle ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre, sözde para basma makinesine gerçek para ve özel yapım siyah renkteki kağıdı üst üste koyan şüpheliler daha sonra siyaha boyadıkları parayı vatandaşlara “solisyonla temizle” diyerek teslim etti. Müteahhit N.Ü., ilk seferde getirdiği 5 bin Euro’yu ertesi gün 10 bin Euro’ya alınca bir sonraki gün ise 330 bin Euro getirdi. 330 bin Euro veren müteahhit daha sonra bu durumun gerçek olmadığını anlayarak polise başvurdu. Dolandırıcılıkla ilgili soruşturma başlatan polisler, Kamerunlu olduklarını iddia eden üzerlerinden kimlik ve ya pasaport çıkmayan Serge Partice Bebel, Ümraniye’de Mubeteb Felicite, Luis Alberto Gasto Lenia, Jean Claude Monchili, Bejo Selesten ise Aksaray’dan sahte makineyle beraber yakaladı. Gözaltına alınanlardan Mubeteb Felicite iddiaları kabul ederken, diğer şüpheliler ise olaydan haberleri olmadığını iddia etti. 5 Afrikalının emniyetteki işlemleri devam ederken, şüphelilerin 2012 yılı içinde bu yöntemle vatandaşları 2 milyon dolar dolandırdıkları öğrenildi." http://yurthaber.mynet.com/detay/istanbul-haberleri/vatandaslari-dolandiran-afrikalilar-yakalandi/536801 ahanda makine bu: http://www.iha.com.tr/Contents//YERELFOTO/2012/11/17/AW000419_01.jpg işte şark kurnazlığının sonu, birde bu adamlar piyasada iş yapan tüccar, müthait, sanayici filan yazık valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=72y87z2A95A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Bu kadar salak olunca dolandirilmak suc sayilmamali ya. Adamlarin kazandigi her avro helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Ya bu adamlar bu paraları kazanırken ben neden fakir fakir dolaşıyorum ? Nerede hata yapıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Reklam onemli abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 asıl dolandırılanları tutuklamalılar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 aptal oldukları için tutuklandılar title'ı versinler dolandırılanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=vcQXCcmkjwQ you can con an honest man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Katılıyorum di'ye. Helal olsun adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 abi değerli evrakta sahteciliğe teşebbüsten bu adamlarda ceza almamalı mı yoksa sahtecilikte sırf ceza başarılırs amı oluyo adam bildiğin kalpazanlık yapmakay uraşmış olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Masakari said: Ya bu adamlar bu paraları kazanırken ben neden fakir fakir dolaşıyorum ? Nerede hata yapıyorum ? ya sen böyle bi dolandırıcılığa girecek olsan filmlere taş çıkartacak planlar yaparsın. yok aga, "tahta al, folyo kapla" bu yani yapman gereken. sen abarttıkça bizim halk da sorgular.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 bu ne lan turist ömer uzayda filmindeki uzay mekiğindeki kontrol şeyine benziyo haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Norak said: asıl dolandırılanları tutuklamalılar bence ne işle iştigali iseler, o meslekten men edilmeliler, hele sabah bir müteahhit açıklamalarını dinledim evlere şenlik, yok bunlara daire satacaktım, yanıma şu kadar bin dolarda aldım, o para ile de arsa alacaktım beni dolandırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 zencilerin isimleri ne güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 abi deli yusuf fdghjdkfghkfdhkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Makineye bak:P Bide bu makinenin yanına 330.000 eu ile yaklaşan salak müteahhite bak. Müteahhit N.Ü. de içeri alınmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 BonePART said: abi değerli evrakta sahteciliğe teşebbüsten bu adamlarda ceza almamalı mı yoksa sahtecilikte sırf ceza başarılırs amı oluyo adam bildiğin kalpazanlık yapmakay uraşmış olmamış Abi nolur word'de yaz mesajlari, sonra gondermeden bi F7 falan yap oyle gonder. Helak oluyorum okumaya calisirken. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 folyoya gerek yoktu tahta olsada kanardı salaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 truman şovdayız abi ülkece. bunlar aslında yok. hepsi senaryo gereği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Ooo süper makineymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 dondurma makinası lan bu bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 computer altili sonuclarini versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 bununla dalga geçiyorsunuzda darth vader'da üstünde çakma ışıklar ve çalışmayan düğmeler olan şu şeyle dolanıyor yaşam destek unitesi ayağına. http://farm3.static.flickr.com/2443/3757187051_3a15e647de.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 darth vader "a long time ago" uretilmis. cok eski model. bu 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 DavidMills said: Makineye bak:P Bide bu makinenin yanına 330.000 eu ile yaklaşan salak müteahhite bak. Müteahhit N.Ü. de içeri alınmalı bence. aynen abi.birde böyle adamların nefes alması bile kabahatken bu kadar para kazanması hayatın anlamını sorgulatıyor bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar