Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Don't Starve

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fakkoo said:

Sorularımdan da anlaşılıyor. Iq eğer -20 ise idrak edemezsin tabi. Şu an sepette steamde ekli ama minecraft gibi geniş bi craft yelpazesi olmadığı için oyun ne kadar ileri gidilebilir?
ve her harita değişiminde tekrar 0 dan başlamak pek akıllıca birşey değil.Eğer böyle bir sistemi varsa satın almicam. Yapılan şeyler baya bildiğin sınırlı sayıda o yüzden soru sorup birşeyler bekliyorum ama sizde de maşallah iq dünyanın çekirdeğinde sürünüyor

her topicte fail olmanda cabası.
Mesaj tarihi:
emenike hiç düşünmedim ben böyle :D

lolde rp 5 euroluk vereyim :P

ya da ne bileyim, karşılığında total war falan verin indirimdeyse. bana verin!

hoş arkadaşla aldık zaten oynamıyoruz kendi hesabımdakinide verirdimde işte yanında bir sürü olmasada deus ex neyin var.
Mesaj tarihi:
HarveyQuinn said:

ben 16 tane dota 2 keyi atarım gerçi bende var dont starve ama arkadaşa veririm asdf

HarveyQuinn said:

Geride kalmasın bu sayfayada yazayım bari. Hayrına killing floor keyi verecek varmı :(

ne pis bi adam çıktın sen ya :(
Mesaj tarihi:
Flassh said:

ben bu oyunu o kadar gaza gelip aldım 1 kere girdim anca ya. abv
neyse ki bi ortak bulup aldım da kopyası elimde patlamadı

bende ortakla aldım 1 kere benim pcden oynadık sonra istemedi bile :D
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bende bir account var başka talipleride var ama karşılığında ne istesem bulamadım :) aslında bedava vericektim ama yakışmaz benim gibi mezarcı adama sigarada içmiorum dürümde dokunuo.
Mesaj tarihi:
reampage said:

bende bir account var başka talipleride var ama karşılığında ne istesem bulamadım :) aslında bedava vericektim ama yakışmaz benim gibi mezarcı adama sigarada içmiorum dürümde dokunuo.

virtual tennis 5 vereyim , steamde yatıyor öyle. spor yapmış olursun :)
Mesaj tarihi:
reampage said:

benim tonla ufak indie arasından bişiler de seçebilirsin mesela.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
oyunu tekrar steamden yüklemeye calısında diskte yer yok diye hata veriyor fakat var. steamden başka oyun yüklemeye calısıyorum catır catır yüklüyor tek bunda hata veriyor. nedir olayı?
  • Yeni Oluştur...