Lectre Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Fakkoo said: Sorularımdan da anlaşılıyor. Iq eğer -20 ise idrak edemezsin tabi. Şu an sepette steamde ekli ama minecraft gibi geniş bi craft yelpazesi olmadığı için oyun ne kadar ileri gidilebilir? ve her harita değişiminde tekrar 0 dan başlamak pek akıllıca birşey değil.Eğer böyle bir sistemi varsa satın almicam. Yapılan şeyler baya bildiğin sınırlı sayıda o yüzden soru sorup birşeyler bekliyorum ama sizde de maşallah iq dünyanın çekirdeğinde sürünüyor her topicte fail olmanda cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Bende var bir tane dota 2'ye takas yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 oha vereiym hemen dota 2 heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ben 16 tane dota 2 keyi atarım gerçi bende var dont starve ama arkadaşa veririm asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 dota 2 key verilir .. item verilir.. bi alamadık su oyunu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ben de 10 tane verebilirim. bence kabul et, tüm dotaları topla belki steamde bug olur o kadar çok dotayı inventorye koyunca, geçit açılır bütün oyunları emerik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 emenike hiç düşünmedim ben böyle :D lolde rp 5 euroluk vereyim :P ya da ne bileyim, karşılığında total war falan verin indirimdeyse. bana verin! hoş arkadaşla aldık zaten oynamıyoruz kendi hesabımdakinide verirdimde işte yanında bir sürü olmasada deus ex neyin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bana altitude alana dont starve yollarım 2.5 dolar şu anda steamde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 HarveyQuinn said: ben 16 tane dota 2 keyi atarım gerçi bende var dont starve ama arkadaşa veririm asdf HarveyQuinn said: Geride kalmasın bu sayfayada yazayım bari. Hayrına killing floor keyi verecek varmı :( ne pis bi adam çıktın sen ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 valla dont starve yi arkadaş için yazdım yoksa var bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ben bu oyunu o kadar gaza gelip aldım 1 kere girdim anca ya. abv neyse ki bi ortak bulup aldım da kopyası elimde patlamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Youtube'da Pintipanda diye bir adam düzenli oynuyor bunu. Bir bakın derim. Hem oyun hakkında fikriniz olur hem de baya baya sarıyor adamın muhabbetleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Flassh said: ben bu oyunu o kadar gaza gelip aldım 1 kere girdim anca ya. abv neyse ki bi ortak bulup aldım da kopyası elimde patlamadı bende ortakla aldım 1 kere benim pcden oynadık sonra istemedi bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Yahu lanet oyun 2-3 günde bir -gece save'i sırasında- atıyor beni, masaüstüne dönüyorum. Bilinen bir bug mıdır, çözümü var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 beyler bende bi key var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 var mı oynamayacak , fazla key i olan ? dragon age: origins hediye ediim karşılığında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bende bir account var başka talipleride var ama karşılığında ne istesem bulamadım :) aslında bedava vericektim ama yakışmaz benim gibi mezarcı adama sigarada içmiorum dürümde dokunuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bi iskender ısmarlarız buralardaysan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 reampage said: bende bir account var başka talipleride var ama karşılığında ne istesem bulamadım :) aslında bedava vericektim ama yakışmaz benim gibi mezarcı adama sigarada içmiorum dürümde dokunuo. virtual tennis 5 vereyim , steamde yatıyor öyle. spor yapmış olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 reampage said: bende bir account var başka talipleride var ama karşılığında ne istesem bulamadım :) aslında bedava vericektim ama yakışmaz benim gibi mezarcı adama sigarada içmiorum dürümde dokunuo. benim tonla ufak indie arasından bişiler de seçebilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ne var indielerden? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ehüh sypro'yla aşık atamam ben, çekileyim köşeme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Dun verdim oyunu bir aarkadasa saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Dwarfs!? Quest for the Gauntlet geldi simdi steamgifts ten...dont starve fazla olanla degiselim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 oyunu tekrar steamden yüklemeye calısında diskte yer yok diye hata veriyor fakat var. steamden başka oyun yüklemeye calısıyorum catır catır yüklüyor tek bunda hata veriyor. nedir olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar