Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 icerik cok az su anda ama potansiyel sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 guide vs. okumadan 15-20 saatlik content var şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 okuyunca 2-3 saat mi oluyo. oyuna çok çok fazla şey ekleyebilirler, gerçekten potansiyeli yüksek. co-op da gelse muhteşem olur mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 lö fu beyler. bi key atmadınız sfdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 guide vs. okursanız yarı yarıya düşer şu an. keşfetme tarafı zaman alıyor. neyi nasıl yapacağını bilip hedef koyarsan 3x daha hızlı falan yaparsın yeni oyun yaratarak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 monster meat yedim öldüm, damage veriyormuş yediğinde hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 alacak olan varsa trade'e açığım extra'sı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 yürüyen ağacın çaresi ağaç ekmek. o sizi kovalarken siz ağaç ekin etrafa sakinleşip ağaca dönüşüyo tekrar.veya 1 kere vurup kaçacaksınız ben öle öldürdüm 1 kere ama özel bişi düşmediği için çekilmez. monster meat normalde zarar veriyor ama tencerede kaynatırsan yenilebiliyor atmayın o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Osuran_boğa said: yürüyen ağacın çaresi ağaç ekmek. o sizi kovalarken siz ağaç ekin etrafa sakinleşip ağaca dönüşüyo tekrar.veya 1 kere vurup kaçacaksınız ben öle öldürdüm 1 kere ama özel bişi düşmediği için çekilmez. monster meat normalde zarar veriyor ama tencerede kaynatırsan yenilebiliyor atmayın o yüzden Ateşte pisirdim ben. Tencere denerim bi dahakine. İlk 3 gün havuç bulamazsam zorlanıyorum yiyecek açısından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 e trap yap, seed topla, var bi ton alternatif :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 havuç zaten trap'te kullanıyorum, ondan söyledim. seed topla dediğin böğürtlen, çiçek falan mı diyon. onları zaten topluyorum ama havuç olmazsa tavşan yakalayamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 monster meat i domuza besleyecek olursaniz da hazirlikli olun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 tavsan bogurtlenede geliyor.. hatta daha cok yakaladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Ne guzel orman yaptim kendime orumcege balta diye torchla vurdum o ormana kacti butun emegim yandi bitti :P Birde bataklikta ahtapot gibi birsey varmis o da oldurdu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Seed, berry'den farklı, kuşlar bırakıyor yere. Trapleri ben havuçsuz kullanıyorum, direk deliklerin üstüne koyuyorum, geceleri 3 - 4 davşan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 3-4 tavşan derken, 10 trap mi koyuyorsun =) çok hoş oyun ya, dün gece yükledim, şu anda baya oynayasım var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 DareJedi said: Ne guzel orman yaptim kendime orumcege balta diye torchla vurdum o ormana kacti butun emegim yandi bitti :P Birde bataklikta ahtapot gibi birsey varmis o da oldurdu beni. 36. gunde tentacle a oldum bende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 sabonis said: 3-4 tavşan derken, 10 trap mi koyuyorsun =) çok hoş oyun ya, dün gece yükledim, şu anda baya oynayasım var yani Tek trap yapıyorum, gece davşan deliğinin üstüne koyuyorum, kafayı çıkardıklarında (ki gece baya oluyor) yakalanıyorlar. Tek trap ile 5 davşan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 tavsana trap falan ugrasmayin. yuvaya kostugu yonun tam karsisindan saldirin yuvaya varmadan olduruyorsunuz. (yuvaya cok yakinsa olmuyor ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Hiç mantıklı değil yeri geliyor tavşan kovalayacağın yerde oduna vs ihtiyacın oluyor gece zaten yapacak birşey yok hazır yemeği cebe indirmesi en keyifli olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 1 dakika icinde 6-7 tavsan oldurdugum oldu nesi mantikli degil. her dolastigin yerde tavsan yuvasi olmuyor onceden toplayip stoklayacaksin mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 benimle birlikte topa girmek isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Gangren said: sabonis said: 3-4 tavşan derken, 10 trap mi koyuyorsun =) çok hoş oyun ya, dün gece yükledim, şu anda baya oynayasım var yani Tek trap yapıyorum, gece davşan deliğinin üstüne koyuyorum, kafayı çıkardıklarında (ki gece baya oluyor) yakalanıyorlar. Tek trap ile 5 davşan. farklı bı versiyonmu oynadık? ben tuzağı koyamıyorum deliğin üzerine. bide et koyarsanız domuz falanda yakalıyabliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Son oynadığım 2 versiyonda da vardı deliğin üzerine koymak. Tam deliğin üstü olmuyor tabi ama deliğe clicklediğinde koyduğu yer hep aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Anelor said: benimle birlikte topa girmek isteyen var mı? varım ben alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar