Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 var mı gift atacak delikanlı humanoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 bi konsept popüler olunca o konseptte kırk tane oyun çıkaran herkesi tek tek dövmek istiyorum. pis adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Bende istedim bak, girişek iki kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 bingildak said: 17. gün öldüm bu arada onu yazdıktan sonra usaıhdasud her ölüşünde progress level alıyorsun kaç gün survive ettiğin ve yaptıklarına göre sanırım ve yeni karakterler açılıyor. bütün karkaterin farklı özellikleri var ama önceki oyundaki researchlerin kalıcı yani tekrar o researchleri yapman gerek kalmıyor. Değişiyor bu bir sonraki update ile. Research point kavramı kalkıp, prototip geliyor. Yani her yeni oyunda herşeyi baştan yapmaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 multi olsa direkt alacam ama boyle elim gitmiyor satin almaya heh.. ilerde gelse bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 hooop beleşçiler, elinde fazla kopya olan önce benle paylaşsın yahu, o kadar ben tanıttım foruma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Her karakterde farklı bir olay var o çok hoşuma gitti. Belli bir settlement kurunca oyun gayet rahatlıyor ama şunuda toplayım fln diye koştururken bir bakıyorsunuz etrafta yiyecek kalmamış o yüzden ilk 2-3 gün bolca yemek stoklayıp yeniden başladım bu sefer rahatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 yemegi nasil bitirdin be adam :) kokundenmi kopariyorsun bitkileri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Ya yok samanlık gibi yerlerin ortasında kaldım aşağı gidiyorum yok sağ sola gittim yok. Çölde kaldım yani bir nevi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 orumcek agini nasil topluyorsunuz ? orumcekler cullaniyor kaciyorum devamli, mizrak falan yaptim da nafile. silk ile bayagi sey yapilacak gibi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 hem örümceklerden ama özellikle nestlerinden düşüyor, her nestte belli sayıda örümcek var ama nestteki bütün örümcekleri çıkarmadan nesti patlatabiliyorsun (farklı boyutları var nestlerin çok çirkin şeyler olabiliyor en büyüklerinde 8 li spawnlar gibi). ufak ölçeklilerde vurduğunda spider spawn olacak spiderlara aldırmadan neste vurmaya devam edersen daha fazla spider çıkmadan nest patlar, sonra spiderları kesersin. tabii bu senin en az 30-40% wooden armor'a denk geliyor :P söylemiyo unutmuşum, hatchling düşebiliyor onları plant edersen onlarda büyüyor hem örümcek hem de nestlerden alabiliyorsun spider silk. fakat benim yaptığım gibi farmların arasına koyma basein içinde gece çıkıp seni yiyor örümcekler. "ateşe yaklaşmazlar" diye düşünme benim gibi gayet yaklaşıyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 DareJedi said: Ya yok samanlık gibi yerlerin ortasında kaldım aşağı gidiyorum yok sağ sola gittim yok. Çölde kaldım yani bir nevi :) aynısı bana flint konusunda oldu, oyunun başında 15-20 tane flint topladım saatlerce oynadım sonra taş kesmem gerekti baktım flint bitmiş 2 gün dolaştım 1 tane flint bulabildim, 1 tane daha bulsam taş kesecem daha onlarca çıkarıcam ama 2 gün aldı 2. bulmam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Tesekkurler bingildak. Armoru yapmamistim ben ise yaramaz diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 oyun cok keyifli ama tam bir bitmislik havasini bulamadim. gold olana kadar bekleyecegim sanirim oynamak icin. kanuni ye de tekrar tesekkur edeyim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 KHaRoN said: oyun cok keyifli ama tam bir bitmislik havasini bulamadim. gold olana kadar bekleyecegim sanirim oynamak icin. kanuni ye de tekrar tesekkur edeyim =] her saniye küfrediyorum sana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Yürüyen ağaçlara çare lazım, kozalak attım yemedi, vur kaç yoruyor, kampı bastı 5. günde hibine, bırakmıyor da peşini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Meşale ile yakmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ilginc hic gormedim yuruyen agac ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 dreagloth said: Yürüyen ağaçlara çare lazım, kozalak attım yemedi, vur kaç yoruyor, kampı bastı 5. günde hibine, bırakmıyor da peşini. camp fire i korukleyip ustunde kitelayacaksin, en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Çevrenizdeki ot, ağaç vs gibi kökü olan şeyleri kürek ile kökünden söküp istediğiniz yere ekebildiğinizi biliyorsunuz değil mi? En kolayı kendinize bir arazi kurup gündüzleri keşfe çıkıp hava kararmaya yakın kampa dönerseniz çok rahat oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 aynen öyle. ben kampı yakların oraya kuruyorum, bir yandan tezek topluyorum farmlar için, diğer yandan çalı çırpıyı kökünden söküp kampa yerleştiriyorum. en son 50 ye yakın olmuştu ikisindende, gece olunca odun yakmayı unutmuşum benim kız alev alınca bütün herşey yandı 3 saniyede :( balık bu arada sanırım en iyi besin kaynağı sadece swampda olması kötü çünkü swampda odun yok ateş yakamıyorsun. yanında götürmen gerek. arıcılığa daha giremedim ama map zannettiğimin 4 katı falan büyükmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 said: benim kız alev alınca bu yuzden ormani yaktim yanlislikla karanlikta cok tehlikeli o kiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Muhtemelen bir key var, emin değilim olur mu ama, 2 key steam den aktive ettik, ben birde chrome dan ettim, bir chrome key daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 bird trapin mantığını çözebilen var mı? bazen bait koymadan da yakalıyor ama bazen hiç ama hiç yakalamıyor. 6-7 tane attım base in etrafına 2-3 saattir bir tane bile yakalanmamış. ekrana giriyorum biri pıt diye konup yakalanıyor. mantığını anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Şu kesinleşmiş oldu, oyunu alınca 4 key geliyor, 2 chrome 2 steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar