Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 12. Hafta : Eskisehirspor - Fenerbahce ( 17.11.2012 - 19:00 )

Phyx

Öne çıkan mesajlar

said:

Aykut Yıldırım ‏@aykutTyildirim
Veysel Sari'yi cok severim yalan soylemeyecegine de eminim.. Firat Aydinus'a pozisyonda. 'Neyi vereceksin lan' demis.. Bunun acikca soyledi

Veysel Sari: Sanirim ben serzenisimi Caner olarak algiladi.. Fakat mac esnasinda kirmizi karti ve yasanan olayi algilayamadim..

Veysel Sari: Caner kambura yattigi icin faul bekledim.Vermeyince isyan ettim, gorev yerime dondum. Kartin sebebini bilsem durustce soylerdim
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Bir şey olmuş olmamış, haklı haksız da Veysel niye çıkıp konuşuyor bu konuyla ilgili, takımı antranörü niye sen bi sus demiyor. Veysel'in konuyla ilgili konuşması hiç bir şeyi değiştirmeyecek sonuçta

şunu değiştirecek. eğer kart hatalı bulunursa sonraki maç için ceza kaldırılacak. Bu da baya önemli. Ayrıca neyse çıksın ortaya işte.

Ayrıca bir oyuncu neden böyle bir şey söyler ki diyorsunuz da Rüştü de zamanında "penaltı hocam" demişti. ilk defa olmuyor sahalarda böyle açıklamalar. kim bilir kaç örneği vardır.

Biraz daha tarafsız bakabilmelisiniz bence olaya.
Sosyal ağlarda paylaş

karabukten 3 osmanlı tokadı yiyen GS taraftarının gozyaslarıyla hakemi savunması cok iyiymiş lan :D

erken dakikalarda %100 haksız kırmızı kart sonucunda da mac sonucuna etki, şimdi salyalarla *evil grin* yapmayı bırakında, kameralar gosteriyor, uzerine veyselin acıklaması var, daha ne lazım hehe :D
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Futbolcu satın almak yapmadığınız iş değil bu arada abi.

Rewendor said:

Aziz Yıldırım düğmeye basmıştır.

DoruK said:

veysel basbaya parayı yemiş konuşması için

Masquerade said:

Yapmadiginiz sey degil. Eheuhheuueh.

Dalga geçelim dedik oltada yer kalmadı, yuh artık eheh. Sonra "yoo size karşı marşı değiliz siz kendinizi büyük görüyorsunuz vır vır" diye gidiyor lafı gelince.

"Dürüst futbolcu olamaz, bunu diyorsa para yemiştir" kafası ne abi? "Haklı çıkaracak açıklamayı nerden yaptı şimdi öff" demişsiniz saçmalıyorsunuz resmen. Adam bu açıklamayı yapınca ceza alacak mı? Sanmıyorum böyle bir uygulama olduğunu. Alacaksa bile 1 maç alır, onda da takımını hiç 10 kişi bırakmadan almış olur. Diğer taraftan Caner 2-3 maç ceza alacağına ya 1 maç alır ya onu bile almaz.

Basit bir açıklamayla hak yerini bulmuş olur, kimseye zararı yok. Neden konuşmasın? Herkes Burak, Melo, Baytar değil.

Kaldı ki "aa ben Caner'in ondan kart gördüğünü anlamadım ki" açıklamasını da samimi bulmuyorum, insanın bildiğin beyinsiz olması lazım. Kendimi kurban etmiyim demiş maçta, sonra içine sinmemiş, ne şiş yansın ne kebap işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

SeaGle said:

Futbolcu satın almak yapmadığınız iş değil bu arada abi.

Rewendor said:

Aziz Yıldırım düğmeye basmıştır.

DoruK said:

veysel basbaya parayı yemiş konuşması için

Masquerade said:

Yapmadiginiz sey degil. Eheuhheuueh.

Dalga geçelim dedik oltada yer kalmadı, yuh artık eheh. Sonra "yoo size karşı marşı değiliz siz kendinizi büyük görüyorsunuz vır vır" diye gidiyor lafı gelince.

"Dürüst futbolcu olamaz, bunu diyorsa para yemiştir" kafası ne abi? "Haklı çıkaracak açıklamayı nerden yaptı şimdi öff" demişsiniz saçmalıyorsunuz resmen. Adam bu açıklamayı yapınca ceza alacak mı? Sanmıyorum böyle bir uygulama olduğunu. Alacaksa bile 1 maç alır, onda da takımını hiç 10 kişi bırakmadan almış olur. Diğer taraftan Caner 2-3 maç ceza alacağına ya 1 maç alır ya onu bile almaz.

Basit bir açıklamayla hak yerini bulmuş olur, kimseye zararı yok. Neden konuşmasın? Herkes Burak, Melo, Baytar değil.

Kaldı ki "aa ben Caner'in ondan kart gördüğünü anlamadım ki" açıklamasını da samimi bulmuyorum, insanın bildiğin beyinsiz olması lazım. Kendimi kurban etmiyim demiş maçta, sonra içine sinmemiş, ne şiş yansın ne kebap işte.

inanılmaz kafalar. burda sayfalarca caner yapmıştır etmiştir vs. tarzında bir dünya laf edildi, şimdi kendilerinin haksız olduğu yine fenerbahçelilerin savundukları doğru çıkınca hemen karalamalar, bok atmalar başladı.sizin bir gram insanlığınız varsa ben insan değilim anasını satiim.yav adamlar aynı yolda aynı ekmek parasının peşinde koşuyorlar, şimdi orda veysel sarı kendisinin ettiği laf (ki bence veysel de kırmızı haketmezdi eğer o görseydi kırmızıyı) yüzünden canerin o maçta kırmızı görmesini, sonraki 2-3 maç tribünlerde oturmasını nasıl kabullensin bu adamın hiç mi vicdanı yok gururu şerefi yok hemen bok atıyorsunuz "aziz devreye girdi yok satın alındı bla bla" diye?siz olsanız öyle yapacak kadar gurursuz adamlarsınız herhalde?

-lafım burda sayfalarca fenere, canere vs. laf edenlere, üst tarafta alıntıda olan kişilerin gönderme mi yaptıklarını yoksa gerçekten onları mı ima ettiklerini bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

birde şöyle düşünün, caneri atmasaydı da, takım gazı almasaydı maç ne olurdu ?

fark atabilirdik yenilebilirdik orası benim pek umrumda değil açıkçası sonuçta doğrudan maçın sonucuna etki edildi.sonuçta takım çok gaza gelmiş de olabilir ama eksik oynadık yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Veysel maç içinde niye gidip madem durumu düzeltmiyor ben onu anlamıyorum. Böyle maçtan sonra saçma sapan Telegol'e bağlanıp malzeme vererek hakemi zan altında bırakmak kolay. Madem çok dürüstsün maçta yapacaksın onu ya da susacaksın. Hep diyorum hakem hatalarında hakemlere yüklenmek kolay, onların art niyetli olduğunu iddaa etmek çok kolay. Ya peki futbolcuların hiç suçu yok mu, onlar hakemlerden daha hırsız değiller mi?
Karar 100% yanlış bile olsa bu dünyada ne ilk ne son yanlış olan kırmızı olacak, ama futbolcunun onu düzeltme ihtimali varsa ben orada hakem kadar ona da kızarım.
Zaten benim topiğin başından beri takıldığım nokta olayı Fırat Aydınus'un Fenerbahçe'ye art niyetine falan getirmek, abartmak. Saçma olan o...
Sosyal ağlarda paylaş

O önyargı ister istemez futbolcu tarafından veriliyor. Bugün Engin'e 11 maç verilmesinin sebebi de oydu. Alex aynı hareketi yapsa o kadar ceza almaz mesela. Futbolcu önce kendine bakacak. Hakemlerin maça şartlı çıktıklarını hiç zannetmiyorum, ama bilinç altına işleniyor bunlar. Futbolcular hakemlere o güveni verdikleri zaman bunlar olmaz zaten.
Ben Süper Lig hakemi olsam, ister istemez her maç Baros, Engin, Emre B., Nobre, Lugano gibi adamlara ister istemez daha dikkatli odaklanırım. Kusura bakmasınlar bu duruma kendilerini onlar sokuyorlar..
Burada hatalı karar var gibi gözüküyor, Fırat Aydınus ona göre cezasını alır. Ama bu işi komploya çevirmek, biz onunla maç kazanamıyoruz, adam Fener düşmanı demek ülkenin en iyi 2 hakeminden biri için söylenecek laflar değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...