aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 leopar2 leri modernize etmedik. Son aldıklarımızı atış sistemi olmadan aldık baya bi ucuza. Kendi sistemimizi taktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 GreenPeace77 said: aktiftablet said: GreenPeace77 said: Kırıkkale tank 1943 Gerçek mi bu? evet o yıllarda üretilen rus tankından esinlenerek yapılmış motor filan dışardan alınmış, sonrası malum bilinen türk filmi sonu :( rus tankından esinlenmişmiş... motor falan değil...sadece motoru ford...geri kalan her şey Türk malı. sen bir cümlede bunu küçümsedin diye o yılların şartlarında onlarca kişinin binbir zahmetle çektikleri emek sıfırlanmıyor. sultan hemen her konuda olduğu gibi bu konuda da halkı kandırıyor, daha önce bu ülkede hem de 2inci dünya savaşı şartlarında yapılan nice sanayileşme hamlesi konusunda kendinden önceki sağ iktidarların yaptığı gibi hep Atatürk'e ve ondan sonra gelen İnönü'ye sallamaya devam ediyor. senin gibi arkadaşlar da bilerek ya da bilmeyerek bu propagandaya alet oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 "kuddusimavra" konuyu nerden nerelere getirdin, atatürk sağcı solcu giydirmeymiş pehh diyorum. (atatürkü gerçekten anlamak veya büste saygı duruşu arasında kalmak) yahu kimsenin küçümsediği filan yok, yerli üretim olmadığınıda söylemedik, başka bir tankdan esinlenerek prototip yapılmış, hatta resmen kopyalanmış, o yıllardaki yetersizlik ükle şartları ekmek bile karneyle 2. dünya savaşı vs vs üretime geçilemiyceği için prototip olarak kalmış. rus t-37 tankıyla kıyaslama yapın kararı siz verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 bu yazdığınla bir önceki yazdığın arasında üslup konusunda 90 derece fark var. Son yazına ekleyecek hiçbir sözüm yok, bir öncekini okuyunca küçümseme hissettim. rus tankına çok benziyor,belli ki kopyalanmış ama bu da normal olsa gerek. ilk otomobiller, uçaklar, denizaltılar ve hemen bütün makineler zaten birbirleri kopyalanarak geliştirilmiş. anormal bir şey olarak görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 çetintaşla tartışmak duvarla tartışmaktan kötü ya ne yaptığını bir daha düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 aslında niye tartışmışlar ki, aynı şeyi söylüyorlar ama aklıma geldi çetintaşlı konu bulup da yazamıyordum adam ergenliğinde solculuğu, koministliği, anarşikliği yaşayamammış şimdi bize yaşatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 KuddusiMavra said: bu yazdığınla bir önceki yazdığın arasında üslup konusunda 90 derece fark var. Son yazına ekleyecek hiçbir sözüm yok, bir öncekini okuyunca küçümseme hissettim. rus tankına çok benziyor,belli ki kopyalanmış ama bu da normal olsa gerek. ilk otomobiller, uçaklar, denizaltılar ve hemen bütün makineler zaten birbirleri kopyalanarak geliştirilmiş. anormal bir şey olarak görmüyorum. üç adımda çetintaş : "bu yazdığınla bir önceki yazdığın arasında üslup konusunda 90 derece fark var. Son yazına ekleyecek hiçbir sözüm yok, bir öncekini okuyunca küçümseme hissettim." giriş, gelen darbeyi yumuşatma çabası. "rus tankına çok benziyor,belli ki kopyalanmış ama bu da normal olsa gerek." çok az rastlanan gerçeği kabulenmesi ve sonrasında siyasi düşüncelerinin gerçekliği etkilemesi cümlenin ilerleyişinde açıkça görülmüş. "ilk otomobiller, uçaklar, denizaltılar ve hemen bütün makineler zaten birbirleri kopyalanarak geliştirilmiş. anormal bir şey olarak görmüyorum." çetintaşın vatanını, milletini envai çeşit forumda savunması ondaki bu yeteneğin sivrilmesine, öne çıkmasına neden olmuş. tipik "o dönemin şartlarında her ülke yapıyordu" tarzı savunmanın farklı bir formda çetintaş bulmuş hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ben alıştım artık, kendi yaptığımız bir şeyi beğernmiyoruz zamanında bilge kağan ve kaşgarlı bile illah etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Akito said: üç adımda çetintaş : "bu yazdığınla bir önceki yazdığın arasında üslup konusunda 90 derece fark var. Son yazına ekleyecek hiçbir sözüm yok, bir öncekini okuyunca küçümseme hissettim." giriş, gelen darbeyi yumuşatma çabası. "rus tankına çok benziyor,belli ki kopyalanmış ama bu da normal olsa gerek." çok az rastlanan gerçeği kabulenmesi ve sonrasında siyasi düşüncelerinin gerçekliği etkilemesi cümlenin ilerleyişinde açıkça görülmüş. "ilk otomobiller, uçaklar, denizaltılar ve hemen bütün makineler zaten birbirleri kopyalanarak geliştirilmiş. anormal bir şey olarak görmüyorum." çetintaşın vatanını, milletini envai çeşit forumda savunması ondaki bu yeteneğin sivrilmesine, öne çıkmasına neden olmuş. tipik "o dönemin şartlarında her ülke yapıyordu" tarzı savunmanın farklı bir formda çetintaş bulmuş hali. kendi görüşlerin olsun dostum; kendi görüşlerini,düşüncelerini yazıya dökebilmeni diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 bir ülkenin bağımsız olması için böyle şeyleri kendisinin yapabilmesi şart. kendisi yapsın demiyorum ama yapabilsin. üretim sürekli olmasa dahi teknolojinin ülke sınırları dahilinde bulunması, uygulanabilmesi türkiye gibi bir ülkenin ihtiyacı olan bir şey. bu tankla başlar envai çeşit araçla devam eder. adımlar atılmalı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 http://www.halkulasim.com/resimler/2/5048.jpg http://www.youtube.com/watch?v=mp884ZF4tCs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 kar performansı bayağı iyi gözüküyor, sağa sola da satarız artık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 çok tozutuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 geçenlerde düz sürüş videosunu yayınlamışlardı bu da baya iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 kendi silah sanayini üretmenin iyisi kötüsü olmaz. kötü ürünler elbet üreticeksin ki daha iyilerini geliştirebil. yoksa bi anda kimse o son model tankları ucakları bi anda cıkartmadı. hepsinin saçma sapan modelleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Hey maaşallah, bi de Tulpar var zırhlı personel taşıyıcı o da Otokarın. BMC iflas etmeseydi mayına karşı Kirpi üretiyordu ama ortada kaldı o galiba, birileri satın alsada devam etse proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 http://www.78liyiz.com/FileUpload/ks184863/File/mpt2_d.jpg şu da geliyor beyler 1 seneye herhangi bir saçmalık olmassa üretim hattında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Hacı piyade tüfeğinin testlerini bana yaptirsaniza sivilde alamıyoruz bari test ayağına mermi yakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 iptal olmamış mıydı mehmetçik 1? hk417'de mi karar kıldı bizimkiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 O iş karışık. Ihaleyi sarsılmaza vermeye kasiyorlar ama mke de çalışıyor bu arada. Fakat sivillerin savaş silahı üretmesi suan kanunen yasak.adamlar kendilerine özel yasa cikarttiracaklar meclis açılınca. Bu arada hk ile anlaştılar hatta tüfeği ürettiler bile. Fuarda bakmistim gotu başı oynuyordu aletin, benim askerde kullandığım g3 daha saglamdi kesinlikle. Mke de bu arada boş durmuyor onlarda kendi taraflarında devam ediyorlar mehmetçik1 e. O kismiforgiver daha iyi biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 5.56 istemeyip 7.62 isteyince hk'nin hangi modelinde karar kıldılar ben onu merak etmiştim, karara varıp projeye devam etmişlerse iyi olmuş. sırf dağ çatışması değil de şehir için de deli gibi tepmeyen bir tüfek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Sam said: 5.56 istemeyip 7.62 isteyince hk'nin hangi modelinde karar kıldılar ben onu merak etmiştim, karara varıp projeye devam etmişlerse iyi olmuş. sırf dağ çatışması değil de şehir için de deli gibi tepmeyen bir tüfek lazım. HK417 yi klonlamaya kasıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 sarsılmaz vs. yeni bir tüfek üretecek kapasiteye ve tecrübeye sahip değil (bu konuda yatırım yapıp uğraşan her firma sonuç alır ama) 2. si pusuda bekleyen firma kale havacılık ama alt yüklenici olduğu için bazı parçaların imalatını yapacak, o yüzden fazla sesleri çıkmıyor, zaten yapmaya çalıştıkları silah ellerinde patlayınca vazgeçtiler önemli olan tutukluk yapmayacak silahı üretmek, ondan dolayı kastı proje Sam said: 5.56 istemeyip 7.62 isteyince hk'nin hangi modelinde karar kıldılar ben onu merak etmiştim, karara varıp projeye devam etmişlerse iyi olmuş. sırf dağ çatışması değil de şehir için de deli gibi tepmeyen bir tüfek lazım. 5,56 hk patentli yapılacaktı vazgeçildi tasarımı bize ait 7,62'e dönüldü hk417 oldu ama patent ihlali yapılmadan 2014 ortasına kadar, pilot kafile kabul görürse (seri imalat), proje mke de kalır yoksa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 mühendislik açıdan bakarsak verilen proje bütçesi %50 verimle bile kullanılamamıştır. ülke patlamadan parayı çarçur etmeden harcamayı öğrebilsek baya kalkınır memleket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 mehmetçik-1 5.56mm idi oda iptal oldu zaten hiçbir zaman olmamıştı hk 416 yı basına mmehmetçik1 diye giydirmeye çalışmışlardı, şuanda son durum 7.62 nin testleri devam ediyor basına yansıyan son görüntüler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar