harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 verilmedik bir kulak arkamız kaldı çok şükür onu da fener maçına saklıyordur terim efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 zaaaaaaaa :D abi emreye dayanamıyorum artık adam her gelen topu harcadı böyle birşey olamaz.maç boyunca tek bir olumlu hareketi bile yok adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 screwy said: Rewendor said: Bu kadar kapalı otobüs çekmiş defansı 2 türlü açarsın. Ya çok hızlı kısa pas trafiği yaparak top kaptırmadan adam kaçırarak ilerleyeceksin Ya da Arda gibi Keita gibi topu ayağında tutacak, tek başına adam eksiltecek bir oyuncun olacak, çalımla, beklenmedik hamlelerle oyuncu eksiltip önünü boşaltacak, eksilen adamın açığını kapatmak isteyen rakip pozisyon açığı verecek. İlkini GS yapamıyor zaten. Selçuk ve Elmander dışında baskı yediği anda heyecan yapıp kaybediyor adamlar. İkincisi içinse öyle teknik olacak en yatkın adam daha geride oynayan Selçuk, onun da tarzı böyle değil zaten. Bir de Elmander biraz yapabiliyor, ama o da hem uç adam, hem de yavaş bir adam, haliyle pek o işe uygun değil. Biraz olsun Melo ve iyi günlerinde Engin yapıyordu bunları ama onlar da bu maç yapamadılar. E iki taktik de çökünce geriye tek bir gol şansı kalıyor, kendin taktik üreterek değil duran topla rakibe pozisyon hatası yaptırarak gol atmak. Eh, penaltı falan olmadı, frikik olmadı, 50 korneri de beceremedik. İşimiz zor. bu dediklerini messi li barcelonanın yapamadıgı oluyo. olur yani. ben sıkıldım artık bunu izlemekten onu belirliyorum sadece Messi'li Barça bunu yapamıyor, ama yapamazsa kendi formsuzluğundan yapamıyor. Biz ise kendi hatamızdan yapamıyoruz. Rakip baskı altında 3 pas yapamıyorsa bu antrenman eksikliği ve hatasıdır. Bi tane topu alıp ileri taşıyacak, adam eksiltip rakibin defans dengesini bozacak adamın yoksa bu da kadro eksikliğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 SÖLÇUKA 3 KİŞİ BASTI FÖUL VERIN PÖNÖLTÖ OLDÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 devre arasında kesinlikle iyi bir transfere ihtiyaç var.kapanan takımlara hep 3 gol yiyoruz.artık paraya kıyıp kakayımı alırlar bilmem ama o tipte bir oyuncuya kesinlikle ihtiyacımız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 karabuk net ezdi. zaalandik. bjk antalyayi yense de lider kalsak bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Laf edilen Aykut bile nasıl oynanması gerektiğini biliyor, biz ise hem elimizdeki kadroya uygun olmayan hem de çağ dışı sistemle devam. Bir yere kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 http://image.samanyoluhaber.com/Images/News/20121111/271566_fatih-terim.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 para mı kaldı, hangi yıldızdan geri isteyeceksin paranı yoksa ünal abi yine bedelli sermaye mi artırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 hamiti fenere verip stoçu alsak olmuyor mu sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 tek istegim sudur ki tum endustriyel futbol buna donussun herkes defansından dısarı cıkmadan oynasın burda "pozisyon vermeden 3 gol yediniz za" falan diye trolleyenlerin hepsi ya futbol cok sıkıcı oldu galiba desin. simdi tabi kendi takımlarına koymuyo nasılsa onların ki denk guclerin mucadelesi oldugu icin herkes acık acık oynuyo o yuzden burda konusuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 amrabat ta yılın kazığı oldu heralde :D emre kötü amrabat ondanda kötü.biri şu oyunculara orta açmayı çalım atmayı felan öğretse bari.30 tane ortamız var 2 si isabetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 maçı izledim de pas yapamadı gassaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Sonofa said: maçı izledim de pas yapamadı gassaray gol yemek ve pozisyon vermekten başka ne yaptı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Ne defansından çıkmaması abi lol. Karabük takır takır akıllı oynadı, dripling yapan adamları sana 5 metre fark açıyor 20 metrede ne defansı ne kapanması, kaç tane pozisyona girdi adamlar. Artık şu taktiği, futbol anlayışını savunmayın. Fenerbahçe bile oynaması gerekeni oynuyor ki Alex gidince daha iyi olacaklar demiştim. Modern futbol öyle oynanıyor, kanatlara inemeyen, bindiremeyen açık ve beklerle oynanan abzürd 4-4-2 sistemiyle değil kusura bakmayın. Ama yenerken de birşeylerin yanlış olduğunu dile getiriyorduk... Ortaların isabetli olmamasının sebebi anlam veremediğim kanadın içeri girmesi yüzünden. Kanada inemeyen takımın ortalarla gol bulması imkansız, tamamen stoper antrenmanı yaptırıyoruz. Açın izleyin madem 4-4-2 oynayan Manu'yu kanatlar ve bekler nerede vızır vızır dolanıyor. Bana bu sene GS'nin çizgiye inip orta açtığı pozisyonları sayın desem 10 tane zor çıkar. Ortaya girsin kanat oyuncusu stoperi çalıştırsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 üzülmeyin beyler siz de kazanırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 screwy said: tek istegim sudur ki tum endustriyel futbol buna donussun herkes defansından dısarı cıkmadan oynasın burda "pozisyon vermeden 3 gol yediniz za" falan diye trolleyenlerin hepsi ya futbol cok sıkıcı oldu galiba desin. simdi tabi kendi takımlarına koymuyo nasılsa onların ki denk guclerin mucadelesi oldugu icin herkes acık acık oynuyo o yuzden burda konusuyolar. kendi mötiş diriim tiiminden başka öteki takımların maçlarını da izlersen bu durumun bir tek gs ye özgü olmadığını görürsün.en yakın örneği geçen hafta ceza sahasının önünden çıkmayan orduya ders gibi futbol oynayaraktan aldığımız galibiyeti izleyebilirsin.neyse futbolun hücumdan ibaret olduğunu düşünerek karabüksporun kalite farkını savunma yaparak kapatmaya çalıştığı gerçeğini görmezden gelecek kadar futbol fakirisin anlaşılan, sen ordinaryus fatih terimin ve rüya takımınla eğlenmene devam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 screwy said: tek istegim sudur ki tum endustriyel futbol buna donussun herkes defansından dısarı cıkmadan oynasın burda "pozisyon vermeden 3 gol yediniz za" falan diye trolleyenlerin hepsi ya futbol cok sıkıcı oldu galiba desin. simdi tabi kendi takımlarına koymuyo nasılsa onların ki denk guclerin mucadelesi oldugu icin herkes acık acık oynuyo o yuzden burda konusuyolar. bu mac ne yapti yahu karabuk oyunu cirkinlestiren? adamlar tikir tikir oynadi, bi ton da kacirdilar. 46'da bitebilirdi mac yeto mehmet yildiz ataydi. ha cok yuvarlandilar yerde ama olur o kadar yani. vermiceksin o kozu adama. toparlariz ama onumuzdeki haftalarda. ligde zaten korkulacak bir takim yok top oynayan. hani ruya takim zaa diyoruz ama hala bi sekilde lideriz ve bu hafta lider kalmamiz olasi dsafsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Masquerade said: karabuk net ezdi. zaalandik. bjk antalyayi yense de lider kalsak bari. Ahahah GSnin haline mi sevinsem, kendi takımıma mı üzülsem bilemedim :D Şifo Mehmetli Antalya'ya hiç puan vermedik gerçi yanılmıyorsam :D edik: ZAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Nasıl bi futbol ya. Puh futbol fakirleri reziller. 2pozisyon bulamıyolar 50 tane pozisyon verdiler. Maçın özetini verseler yayınlancak pozisyonumuz yok ya. Melo yılın balonu.Yektanın nesi vardı kesildi bu maç? Riera iyiydi en azından ofansif olarak. Onun nesi vardı? Emre çolak'ı geçen clujde savundum bu maç bok gibi oynadı 90dk oynamaya devam etti. Umut yeteneksiz adam koşturuyo saçma sapan kaparsa kapıyo ama pas vermekten aciz. Defansa niye koymuyolar semihi 36 yaşındaki adam bu sene var seneye yok. Defansın devamlılığını sağlıcak adam semih. Nitekim öyle aşırı kötü hatalar da yapmadı bu adam niye oynatılmıyo? Burak'ı kanatlara kim yönlendiriyo bilmiyorum ama 1 tane olumlu hareketi yoktu ne zaman oralarda topu alsa. Hakan Balta 2.sınıf değil 3.sınıf bi topçu Eboue'de fiziksel bi durum var ya ne koşabiliyo ne de sıyrılabiliyo.Nerde geçen seneki nerde bu seneki. Engin'le Elmandere bişey diyemeyiz adamlar sakatlıktan çıktı. Tam bir türk milli takımı gibi oynuyoruz. 2.bölgede top çeviriyoruz %70 topla oynama ama pozisyon yok. 3.bölgede sıfırız ya Akhisarız Elazığız. Allahta belalarını versin. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA He digiturkplay aldım maçları izleyim diye yemin ediyorum hayır niyetine vericem şifreyi falan hacklesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Ahaha bu sene çatır çatır yeniliyor tüm takımlar, 60 puanla şampiyon çıkacak böyle giderse =P Lig sonuncusu ile diğer takımlar arasında çok fark yok resmen, demir atan kimse de yok zirvede yanlız kalan grup da =) Çok komik bir sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 moriarty said: 1-1 biter. escape said: aha klasik fbli... ben seviyorum böle fbliler. çünkü bizim her maç böle yorumlar yapıyorlar, sonra biz kesin alıyoruz o maçı. 3er 3er attığımız maçlarda da aynısı oldu. etrafımdaki bazı fbli arkadaşlar mersin maçını ezerek alırsınız dedi berabere kaldık.. devam kardeş bu kafaya. çoh iyi. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. azla yetinmedin bak noldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 CthuLhu said: Manchester öncesi morali sifirlarizartık totemin tutmuyor ters işliyor :( totemi değiştir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 aktiftablet said: Masquerade said: karabuk net ezdi. zaalandik. bjk antalyayi yense de lider kalsak bari. Ahahah GSnin haline mi sevinsem, kendi takımıma mı üzülsem bilemedim :D Şifo Mehmetli Antalya'ya hiç puan vermedik gerçi yanılmıyorsam :D edik: ZAAAA Şifo bu maç acımaz, akşam simidi diye götürür BJK'yi zaten o beceremezse yine Uğur hakeme itiraz ederken sağdan gelen kontra ile yeriz bir tane maç öyle biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 biraz fm kasalım ya eboue-semih-dany-çağlar engin-hamit-selcuk-yekta-riera elmander her maç tokat atmazsak neyim sdfs 2. yarı da riera-amrabat yaparın 60 dan sonra falan.mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar