RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Herkeze Selamlar Bu gunlerde bazı şeylere özlem duyuyorum inanınki artık eski ultima online i ph siz skill kasmayı 3 saat makina başında oturum 0,5 gain almak bile çok güzeldi ama artık kalmadı eskisi gibi değil herşey yenilikçi fikirler getirelim derken belkide farkında olmadan uo öldü ben şimdi eski nebula ve Hardgamer oyuncularından burda kimler var diye merak ediyorum eğer yazarsanız kim oldugunuzu hatırlarız eski günleri hep beraber ... Redall-NebulaNORTH Redall Hoor-Hardgamer Redall-Silver Serpents[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Çok Haklısın Eski Uo nun ve Eski Skill kasmanın Tadı kalmadı artık...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 :([signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Saat: 23:40 Gain alınan skill: Magery, Meditation, Evaluating Intel Saat: 05:23 Bu zaman içerisinde gelen skill: 05.4 - 10.3 - 08.4 İşhte eskiler böyleydi.. Şimdiki server'ların hali: Saat: 10:00 Gain alınan skill: Magery, Meditation, Evaluating Intel Saat: 11:00 Bu zaman içerisinde gelen skill: GM Magery, GM Meditation, GM Evaluating Intel Ultima Online bu kadar basitmi oldu? Nerde o eski günlerdeki skill kasmanın zevki? 0.1 skill için saatlerde ekrana bakmaktan gözlerimizin içi kızarırdı.. Şimdi ise herkez server'ına adam çekmek için PH açıyor.. Oyunun zevki zaten skill kasmaktır..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Sonuna kadar katılıyorum Acextar eski silver serpents i özledinmi :P[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 eski gunler? nebula? .ahaha.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ben de bunu özlesem de geriye dönüş çok zor artık. Örneğin Elan'da yine skill kasma işi zordu, fakat böyle olunca millet 2 saatte 7x olunan sunuculara gitti, herkes şikayet etti, uzun süre direnildi, mecburen skill artışı hızlandırıldı sonunda..[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 keske Hepiniz sanane'de geceleri 4-5 kisi oynadıgımız zamanlarda oynayabilseydiginiz. O zaman Ultima Online'in suan oynadiginiz hic bir serverdakine benzemedigini anlardiniz nebulada dahil...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Oynamadığımı kim söyledi :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Naa, 07 Kasım 2004 12:57 tarihinde demiş ki: keske Hepiniz sanane'de geceleri 4-5 kisi oynadıgımız zamanlarda oynayabilseydiginiz. O zaman Ultima Online'in suan oynadiginiz hic bir serverdakine benzemedigini anlardiniz nebulada dahil... +1 gelde annat..zati yukarda bi karga yorum eklemıs :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Snn de oynadığım uo yu başka bi yerde oynamadım... bir süre nbl idare etti ama quann locus diye ayrılınca o da bitti .[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Nbl North - Nightwish Requiem[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bu sözüme herkez katılacak biliyorum Nebula ve Sananedeki olayları askerlik anısı gibiydi :) süper ya anlatmalık tam Ahh ahh gözlerim doluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Eheh NBL'de zaten pek oynamadım ben 2-3 hafta oynadım sonra bir olay yüzünden soğumuştum o yüzden o konuda iyi kötü yorum yapamam ama SNN gerçekten mükemmeldi...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Sanane...[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Quann'in ilk zamanlari da zevkliydi. Ya da beterin beteri oldugunu mu algiladik zamanla?..[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ben sana soyleyeyim en zevkli bolge Sanane ve Hobbit idi bana anlatilanlara gore ben oynamadim o zamanlarda. Nebula acildiginda ise Nebula north ve locus bolumu gayet eglenceli idi taa ki ethereal muhabbetine kadar o gelince iyice sıktı nebulada sonra biraktik bi ara amentese takildik yaramadi bize simdi bakalim bronx un serverini denicez ama o da fakir midir nedir bi para bulup da acamadi server i : )[signature][hline]www.corbeau.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: RedallHoor, 07 Kasım 2004 11:49 tarihinde demiş ki: Sonuna kadar katılıyorum Acextar eski silver serpents i özledinmi :P Özlememmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiii[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Server'ların scriptleri duruyor ama açmak istemiyorum. Çünkü herşey tadında kalmalı..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bencede aç1lsa bile sanm1yorum eski zevki kesinlikle olmaz mübarek Britania mezar Tiger Acextar Juliana Redall Ahhh Ne kapis1rd1k agl1cam simdi off off Vede Sananede Gece saat 3 Gandalf Resmoon Redall Shame kap1s1n1 isgalde ahh ulan be ahh bee[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 snn i hatırlarım serverda skill kasmak ölümdü healing dışında o da benim bile 116 olmuştu kilitlesen bile artardı :P[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 amma meşhurmuş bu healing SNN'de :)[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Aynen SSi ben de çok özledim özellikle saatlerce BS kasmayı ve 2-3 saate anca 0.5 gain alabilmeyi :) Vertorix(GameXtreme-Silver Serpents) Vertorix Warden(UoTurk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ya ben snnde 25 sw elımde halberd uzerımde res robe adam kovaladıgımı bılıom :).. newbielik rulzz.. adamlar herhalde bu adam res robela gezıo pıskopat fln dıe kacıolardı.. ne guzeldi ya;yılan olup delucıaya gıderdım olurdum 2. sanıyede :P:P[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenavar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Eft bencede haklısınız insan ne kadar kolay skill kasarsa o kadar çabuk bozuluyo çunku kaybedecek bişiy in olmuyo ama zor skill kasınca tekrar kasma duşuncesi insanı mahvediyo ve daha dikkatli oynamaya sevk ediyo msl çok kolay skill sakılan bir serverda banlanan acc sayısı aynı player sayısına sahip ve skill kasmanın daha zor olduğu bir server ınkinden 6-7 kat daha fazladır !!!Mesala Amentes server ında şahit olduğum bi dialog u yazacam ama staff ve player ın ismini vermek istemiyom ( kadının sesi gibi oldu he) *Staff* Ya kardeşim ne kufur ediyon sen kimsin? *Player * Senin ananı ....vs bi ton kufur ben bole serveri *Staff* Yeter artık banlıyorum *Player* banlarsan banla ama yarın aynı isimde 7x char çıkarmassam o.ç yim ama çıkarırsam sen o.ç sin !!!!! CONNECTION LOST[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR, FERMAN GEREKMEZ ! BOZKURT UN OLDUĞU DAĞLARA ÇAKALLAR GİREMEZ !!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar