Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Afterdeep said: Bence oyunseverlerin beklentileri gereksiz düzeylere ulaştı. İnsanlar artık hiçbirşey ile mutlu olamaz oldular. Bir mutsuzluk ve sabırsızlıktır gidiyor, bakalım daha ne kadar kötüye gidecek.. Oyunseverlerin beklentileri gereksiz düzeylere ulaşmadı. Oyun severler adam gibi tam oyun oynamak istiyor. bugün ortada bir sorun varsa bunun nedeni düzgün oynamak isteyen oyuncular değil oyunu yarım yamalak sürüp sonra yetersiz patchlerle content getirmeye çalışan developerlar. Mortal online'ın release'i gibi age of conan'ın relase'i, guild wars2'nin release'i gibi releaseler gelmeye devam ettiği sürece yapımcılar daha çok vurur kafalarını duvarlara. reampage said: Diablo 3 bile GW2 ye göre çok daha başarız bir release yaptı bana göre. Starcraft 2 diosun adamlar her sene bi campaign satıcak. Perfect release diye bişey yok hani olsada yine content 3 ayda biter nerde yenisi der oyuncular. diablo 3'e çıktığından beri her ay patch geliyor ve her ay oyunu mevcut halinin 10 adım ötesine taşıyor adamlar. Starcraft desen çıktığı andan itibaren competitive olarak çıktı zaten. Verdiğin örnekler çok kötü. Guild Wars 2'nin şuan temel problemi e-sport gibi bir idaayla çıkmasına rağmen pvpsinin durumunun e-sport olmak bir yana competitive bir halinin bile olmaması pek çok sistem olmadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 bence GW2 iyi, çünkü wvw var. gerisi hiç önemli değil benim için. kaç ay oldu bilmiyorum release'den beri, şahsen bi kere bile spvp'ye girmedim, hep wvw takıldım iyi bi wvw guildında. ve wvw'de aldığım keyif şimdiye kadar oynadığım tüm mmolardan daha fazlaydı. tier1 wvw'de, savunduğunuz garrisonun tüm duvarları kapıları yıkılmış ve diğer 2 server aynı anda içeri girmiş saldırıyorlarken, orayı 1 saat boyunca savunmanın verdiği eğlenceyi hiç bi mmo bana vermedi ve vereceğini de sanmıyorum. Afterdeep said: Bence oyunseverlerin beklentileri gereksiz düzeylere ulaştı. İnsanlar artık hiçbirşey ile mutlu olamaz oldular. Bir mutsuzluk ve sabırsızlıktır gidiyor, bakalım daha ne kadar kötüye gidecek.. aynen ya bunu ben de anlamıyorum. insanlar istiyor ki hem gelmiş geçmiş en iyi PVP olsun, PVE olsun, raid olsun, crafting olsun, dinamik eventli level olsun, hem CASUAL olsun hem HARDCORE olsun. ve hepsi release gününde bugsız olsun, %100 dengeli olsun. oldu ya lol hayır bi de burda iyi spvp isteyene sorsan, daha takımı yok. mapler kötü diyene sorsan 20 level oynamış. wvw kötü diyene sorsan makinası kötü diye 10dkk girip çıkmış tatava tatava konuşuyolar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 wvwvw için kötü diyenler genelde zerge katılıp solo oynayanlar oluyor.Çoğu da kim kalabalıksa o tarafın yendiğini sanıp zerg wars olarak görüyor.Pve ve sPVP oynamadım hiç ama wvwvw gayet eğlenceli.Eksikleri var mı evet var ama genel olarak tatmin edici. Genel olarak oyun iyi ama oyuncular kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Suark said: Lotro'ya bakındım 1-2 gün oynadım. Mesela onunla ilgili yorumum güzel. Oyun güzel çünkü, kendi kafalarına göre takılmış adamlar. Güzel bi crafting sistemi, güzel güzel etkileşim, mis gibi. Ama gel gör ki, mekan grafikleri ile karakter animasyon/grafikleri uyuşmuyor. Mekanlar muhteşemken, karakterler kötü felan. Ama oyunun kendi güzel, oynanabilirlik güzel, vaktim olsa oynardım. 1.5 sene oynadım ve oyundaki mekan grafikleri ve karakterlere dair söylediklerinin dışında kalanların hiç biri doğru değil. Craftingi olabilecek düz crafting. Daha iyi item yapabilmek için de eşşekler gibi grind yapman lazım. Ama yaptığın crafted itemların en iyisi bile kullanıalcak kadar iyi değil. Crafted item 1 hafta sonra çöp oluyor. Oynanabilirlik güzel diyorsan, adamlar end-game raid'i yapmanı engelleyen bir bug'ı yaklaşık 1,5 ay boyunca düzeltmedi. En son bıraktığımda da oyunda nedensiz bir lag vardı. Sırf o lag yüzünden, zamanlayı çok iyi ayarlaman gereken bir mekaniğe sahip end-game bosslardan birinde acı çekiyorduk. F2P'nin de yavaş yavaş P2W'e döndüğü gerçeğini de sona not olarak düşeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 wvwvw kötü. 60 euro verdim diye oyunu ilah yapıcak değilim. neden kötü olduğunu da hala idrak edememişsin. optimizasyon yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 fakirsin ondan kötü gelio sana ldsjfs. yoksa güzel eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 www deki optimizasyon problemine katılıyorum , maalesef kötü , kesinlikle optimizasyon yapılması gerek , ki yapılacak arenanet www üzerinde çalışıyoruz diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 quotelamadan edemedim ascraeus said: hayır bi de burda iyi spvp isteyene sorsan, daha takımı yok. mapler kötü diyene sorsan 20 level oynamış. wvw kötü diyene sorsan makinası kötü diye 10dkk girip çıkmış tatava tatava konuşuyolar ya. casual adamın nası takımı olcak ki? casual adamın neden makinası iyi olsun, zaten az oynuo bütün parayı ona mı saçsın. elitist zengin hartkor oyuncular sizi! :p bu arada, birileri farklı bişiler yapsada oynasak yani. Aynı şeyi "bakın bu featureu ekledik" diye sundukları zaman, selefinin expansionunndan fazlası olunmuyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 kötü olan makine 4 çekirdek 3.2ghz 5770 var üstünde 12 fps ayıptır. dev bile çıkıp üstünde çalışıyoruz diyosa makinen kötü fakir demek fanboyluktan öte değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 kötü abi ya, hala 5 kişilik gruptan sadece 3'ü aynı dungeona giriyor falan. sene 2013 bunlar daha betadaki sorunu çözememişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 1.5 -2 aydan beri ilk kez duyuyorum bu serzenişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Gangren said: kötü abi ya, hala 5 kişilik gruptan sadece 3'ü aynı dungeona giriyor falan. sene 2013 bunlar daha betadaki sorunu çözememişler Hiç kusura bakma artık yani YUH..!Bunu en son duyduğumda oyun çıkalı 1 ay olmuş heralde bya güldüm şu konuyu okurken. Oyun çıkalı hiçbir yenilik olmadı diyen insanlar 3 major patch geldi oyun bu kadar kısa sürede.Ki bunların bir tanesini başka bir mmorpg çıkarsaydı kesinlikle parayla satardı. Suark'ı zaten takmaya gerek yok adamın yorumları artık klasik oyundan bir haber meydanda koşturuyor...Çok gereksiz insanlar var valla çok güldüm anlatamam... Oyunun çok fazla eksik yanı var.Bunu kimse görmezden gelemez.Ama ArenaNet cidden çalışıyor.Bunu kimse göz ardı edemez.Bunlarıda yazıyorum diye direk fanboy damgası vurmayın 1 aydır oyuna o kadar az giriyorum ki anlatamam.Ama bu oyunun kötülüğünden değil artık benim mmorpg oynamaktan baymamdan sadece.Yoksa oyun cidden iyi yani birçok yönden.Eksikleri var ama asla kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 3 aydır major ne patchi geldi allah aşkına, bak şuan turnuvadan çıktım bugün 2. kere map loading bug'ı oldu hala düzeltmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ne yuhu ya, şaka mısınız? Bu sabah yaşadım sorunu yeni dungeonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ya oyunda içerik olmadan halloween gibi eventleri nası içerikten sayıyosunuz. en göz boyama patchler yani event patchleri blizzinden valve'ına hepsi yapıyor siz de yiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ss li bug report çalışmıyordu oyunda.daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Hater lar gelmeye başladı yavaş yavaş , neyse bu son mesajım bu konuya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 he kardeş hater'ım gwyi sevdim ne olursa sevicem diyen fanboylara hater gözükmem çok doğal. ben buraya wot da döşesem gelip tek satırla lol hater diyip geçiceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Valla test server açmadan bu işleri kotaramazlar kusura bakmasın anet 1 kerelik eventa bu kadar lagfest oluosa bunun acıklaması yoktur yapmasınız kardesım daha iyi zaten oyuncular ikiye bölündü haterlar fanboylar die ortada durmanın imkani kalmadi. iki eleştiri yapan hater bi kaç şeyi beyenen fanboy oluo. Dün lagfest beni soğuttu oyundan her nekdar dungeon olayılarında gelişme olsada soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Gangren'in söylediği dungeon bugı hala mevcut. Özellikle overflow serverda grup kurarken dikkat etmek gerekiyor. Önce bütün parti aynı overflow server'da olmalı. Ondan sonra dungeon'a girmeli. Ama kimi zaman 1 ya da 2 kişi başka bir dungeon'a düşebiliyor. Neyseki herkes dungeondan çıkıp aynı overflowda buluşup tekrar dungeon'a girince halloluyor sorun(2 kere başıma geldi; düzeltmemiz 30 saniyemizi aldı yani). Asıl büyük sorun Fractals'da bir dungeonı bitirince hemen başka bir dungeon'a port olurken. Dün ikinci dungeon'a geçerken, 4 kişi aynı haritaya girdi; bir kişi dışarda kaldı. Onu almak için dungeondan çıkınca da progressimiz sıfırlandı. Hani ilk paragrafımdaki sorun çok da büyültelecek bir şey değil de yüksek zorluk seviyelerinde bir dungeonı bitirip; sonra partideki elemenlar ayrı haritalara düştüğünde progressi kaybetmek acı olur. BU noktada da "sevmedim ben çıkıyom yae" demeden önce bug reportla durumu bildirip öyle çıkın =)(Ayrıca ss'li bug report çalışıyodu en son bıraktığımda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 fakir mmosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Event yine yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 hala refund basmadınızmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 basamdik 6 aydan eskilere vermediler :) onuda tam yapmamislar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lelacag Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 emin olun verdiğiniz her kuruşu iyi ki verdim diyeceğiniz bir oyun, her gece 1 saat bile oynamak zevk veriyor insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar