Eternal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 dün başladım yarısında dayanamayıp kapattım artık.. hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 dün başlayıp yarıladım ben de büyük gemili sahnede. filmin diğer yarısı ilk yarısı gibiyse bayaa kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 lan bakiim dedim 2 saat 40 dakka film. leş aksiyon filmi 2 saat 40 dakka mı olur lan..... ne anlatmaya çalışıyorsun da anlatamıyorsun ve bu kadar uzatıyorsun? izlemicem muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Son 25dk'yi da simdi izledim. Sirf para koparmak icin, en son bi daha bi suyunu sikalim demek icin yapilmis film otesi degil. Zaten ucuz olsun diye Cin'de gecen ne kadar film varsa boyle boktan bi hal aliyo. Tek bir istisna bile yok. Robocop'u, Wolverine'i de boyle pic ettilerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 optimus kötünüzü kesmeye geliyom ccc yaptı lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 ahah tekrar indirip baktım da animasyonlar fln çok kötü be cidden ucuza kaçmışlar yazık. 5 gelmez bu adamla olmaz en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 şimdi bu transformersları üreten kimmiş onu öğrenemedik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 bi daha ki filme artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 sanssizsansli said: şimdi bu transformersları üreten kimmiş onu öğrenemedik? hasbro işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 LathspeLL said: Filmden keyif aldım yine ben tabi. Tam eğlencelik. Yani herşey öncekilerin kopyası ama izliyorsun işte. aynen ama biraz uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ya şu transformers lar neden hep bir sıradan insana bağlılık,can kurtarma ,koruma kollama olayına giriyor. Hedi bir iki bölüm böyle gider anlarımda lan 4 bölümde hep birilerine bağlılık olayı çok sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 bitsin de kurtulalım dedim bir yerden sonra. sıkıcı geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 http://i.imgur.com/mGxDkKQ.jpg Jarred yeni film için yeni kamerayı teslim etmiş :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 https://www.facebook.com/jarred.land/videos/10153933882210415/ Maykıl yeni kamerası ile iş başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 oha o ne biçim sahne, gerçekten iyi olmuş. ama bu adam niye hala Transformers yapıyor da askeri film yapmıyor onu anlamış değilim. Transformers diye asker kakalıyor sürekli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Bone said: niye hala Transformers yapıyor da askeri film yapmıyor onu anlamış değilim. Yaptı zaten. Film de gayet güzel olmuş. Filmin sonuna kadar Michael Bay'in yaptığını anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 yaptıysa bıraksın o zaman Transformers serisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 decepticons ları bi tek benmi seviyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Ben hepsini seviyorum, ayırt etmiyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar