Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Olay bu zaten global etki.

Wisp'in skillerine baktığın zaman zaten 0 Aoe etkisinin olduğunu, tek başına cc'sinin olmadığını, nuke'un olmadığını görürsün.(tamam o toplar iyi nukeluyor ama iş bitirici değiller.) Garibin etkili olduğu alanı elinden alma. Yazıktır günahtır.

Profesyonel'e gelince... Wisp'in en iyi yandaşlık yaptığı hero CK. Avrupalılar 5 man roam olayını çok sık yapıyorlar. Uzakdoğuda ise 5 man roamı durdurabilen sürüyle takım mevcut. wisp+ck(Dk,sven...) kombosuna karşı çekik gözlüler, SK, LD gibi aşırı yüksek durabilitesi olan carry herolar kullanarak çözüm buluyolar işte. Zamanla oturur. Hemen nerfleyek diye bağırmamak lazım. 1 aya kalmaz oturur. Wisp'in durumu iyi. Op diil.

Bat, Nyxnyx, ve magnus'a nerf bekliyorum ben.
Mesaj tarihi:
onetimebaby said:

Bilip bilmeden konusan lowratingler gercekten goz yoruyormus. Anladim derdini sonunda Hakan'in.

Hem göz yoruyor, hem de burdan alıp alıp bizim oyunlarda uygulamaya geçiyorlar o da ayrı bir yoruyor. Zehrin kaynağını bulup yokedebilirsek belki daha mutlu oyunlar oynayabiliriz.
Mesaj tarihi:

He zaten lowlar konuşuyo anca. Laf söz anlatmaya çalışanda kabahat. Ne demişim. "Konsept güzel. Belki skillerde oynama yapılması gerekebilir. Ama acele edilmemesi lazım." demişim dimi? Tey allam.

Pic thread kapalı olduğundan buraya koyayım madem.

Mesaj tarihi:
queen of pain veya drow ranger ile evlenebilirim kesinlikle ya aşırı seksiler. [fotodakiler değil oyundakiler :D]

şu oyuna Terror blade'i ne zaman getircekler YA! YETER!
Mesaj tarihi:
aynen hacıt. Queen of pain ne acıtırım onu varya öf <3 Trax cok seksi olm donayım ya soğuğu severim :D asdfa

içimdeki trax aşkı ile sıcacık olurum :D
Mesaj tarihi:
Eskiden senede 1 pudge oynardim, müthis oynarim o bi oyunda, simdi ayda 1 defaya cektim eskisi gibi olmasa da yeniyoruz pudge oynadigimda ama hic zorlamadim sansimi bi kere oynadim mi 2. Yi almam kolay kolay. Hatta cogu oyun random atarim randomda bile gelmez o derece :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...