Flassh Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 evt bu haftada hero yok, ama artık yere item atınca şekillerini görebiliyorsun kutu çıkmıyor tam da ihtiyacımız olan yenilikti çok çalışmıslar belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 dota 1 deki bane daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 para kazanmaları neden bu kadar dert edildi anlamadım. adamlar elindeki imkanları yeni kozmetik eklemeye harcamıyor ki. hatta kendileri bile modellemiyor. o custom hud falan da olay olduydu burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Hero satmıyorlar item satıcaklar bunu da en baştan açıkladılar yani. Fakirler alamıyorlar kozmetikleri el alemde görünce kıskanıyorlar heralde... Bu arada Ezalor Legendary staff düştü ne eder bu hiç sevmiyorum Ezalor. Birisi öm atmış alıntı zannedip sildim gelişine ezalor stafı istemiş ama nicki unuttum direk :P Burdan cevaplayayım ederi neyse söylesinler anlaşırız bi şekilde ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ben pudge pantalonu ile necro silahı veririm, jugger mask de hediye yanında. reampage'in pudge pants de hala bende duruyo, gelip istemediği için satıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 para kazanmaları sorun değil ki para kazanmak harici hiç bir şey yapmamaları sorun. ayda 1 yeni hero portluyorlar dota1den o kadar lol hon bile 2haftada sıfırdan yeni hero yapıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Arcane Staff of the Ancients Legendary - KOTL Crystalline Chest 12 - 14 keys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 oo çokmuş, direkt koy dotalounge'a falan bence. crystalline chest'in devri bitince alıcısı da fiyatlar da azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Serhat nasıl satıyoruz bunu? 10 keye vereyim ben o kadar ediyorsa :D edit: Serhat beni vurucak sanırım balımdan dolayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 http://games.hwa.com.tr/hwa-bigpoint-finallerinde/ hwa vs navi maçı varmış 19'unda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Holy said: ben pudge pantalonu ile necro silahı veririm, jugger mask de hediye yanında. reampage'in pudge pants de hala bende duruyo, gelip istemediği için satıcam :P Valla sat hacıt hediyem olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 12 key mi??? pff. Oyunla ilgili çıkardıkları itemlar zerre umrumda diil. Ama sırf Kotl'u aşırı sevmemden 3 tane chest açtım. 3ünde de çıkmadı. Eğer olurda satmazsan ve benim inventoryde istediğin bişiler olursa haber ver emi. http://steamcommunity.com/id/levye Bir de http://www.teamliquid.net/video/streams/Tobi%20Wan%20Kenobi tobi wandan izleyin. Navi HWA maçını da bişiye benzesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 KOTL için bi equipment var mi? shopta göremiyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Aceace said: 12 key mi??? pff. Oyunla ilgili çıkardıkları itemlar zerre umrumda diil. Ama sırf Kotl'u aşırı sevmemden 3 tane chest açtım. 3ünde de çıkmadı. Eğer olurda satmazsan ve benim inventoryde istediğin bişiler olursa haber ver emi. http://steamcommunity.com/id/levye Bir de http://www.teamliquid.net/video/streams/Tobi%20Wan%20Kenobi tobi wandan izleyin. Navi HWA maçını da bişiye benzesin. Olm adam gibi rare itemin bile yok asdhasdsa Legendary staff varmış kotl'a. atak animasyonu falan değiştiriyor diyor ama hiç kullanmadım daha. 0 km yani haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 itemlari da markette satabilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bazı itemler markette satılıyor gördüm. ve mantıklı bir fiyata satılmıyor da.... http://steamcommunity.com/market/listings/570/Vintage%20Timebreaker satın alan var bunu 50 dolara.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 o item yok artik cunku. itemlar da satilmaya baslanmis ama, simdi baktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 duz itemlar gene satilmiyomus, tournament hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Banada dün fiery soul of the slayer düştü para ediyorsa satıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ya farklı herolarla oynamak istiyorum kendimi geliştirmek adına da hero pick ekranında yine ursaya dragon knight a drow a yani tipik oynadığım herolara "lan şimdi kaybetmeyelim oyunu" diye geri dönüyorum nasıl aşacağım bunu ben ya... şunla oyna falan diyin bana tavsiyelerde bullunun. mesela phantom asassin le templar asasasin le tusk la ne biliyim axe la blood la oynayasım var... bilmiyorum ama bir tavsiye verin şunla oyna diyeceğiniz varsa ona kayayım. mesela silencer ı çok merak ediyorum ama tırsıyorum içten içe... hep öldürüyorum çünkü çatır çatır acaba karşı taraf yeto diye mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 random çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ya geçen yaptım onu spark undying geldi yetemedim heroya ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 oww undying düzgün oynanırsa oyunun en sağlam early game bitiriclerinden. direkt olarak gravestone gidiyorum hiç affetmem lane de özellikle birazcık adamları harrasladıktan sonra direk creepler ve adamlar biraz öndeyse onların arkalarına doğru basıp lvl 1 de bile fb alabilirsin. pick yapmaktan ben nefret ediyorum ama all random oynamayı da sevmiyorum eğer takımımda 2-3 kişi random attıysa ve birazcık alakasız herolar geldiyse mecburen situational pickler yapıyorm. onun dışında full random oynuyorum, bu sayede oynaya oynaya bilmediğin heroları da öğrenip karşına geldiğinde aaa nabıyo la bu diyo bakmazsın, hani öteki heroları öğrenmeye çalışmayıp direkt olarak 3-5 hero ile oynamak üst seviye oyunlar oynamaya başladığında noob muamelesi gördürür adama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Liebe said: oww undying düzgün oynanırsa oyunun en sağlam early game bitiriclerinden. direkt olarak gravestone gidiyorum hiç affetmem lane de özellikle birazcık adamları harrasladıktan sonra direk creepler ve adamlar biraz öndeyse onların arkalarına doğru basıp lvl 1 de bile fb alabilirsin. pick yapmaktan ben nefret ediyorum ama all random oynamayı da sevmiyorum eğer takımımda 2-3 kişi random attıysa ve birazcık alakasız herolar geldiyse mecburen situational pickler yapıyorm. onun dışında full random oynuyorum, bu sayede oynaya oynaya bilmediğin heroları da öğrenip karşına geldiğinde aaa nabıyo la bu diyo bakmazsın, hani öteki heroları öğrenmeye çalışmayıp direkt olarak 3-5 hero ile oynamak üst seviye oyunlar oynamaya başladığında noob muamelesi gördürür adama ;) aynen ben de bunu istemiyorum.. öyle yapayım ya single draft random draft ya da all picx de de random pickleyip gireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 GokTuRK said: ya farklı herolarla oynamak istiyorum kendimi geliştirmek adına da hero pick ekranında yine ursaya dragon knight a drow a yani tipik oynadığım herolara "lan şimdi kaybetmeyelim oyunu" diye geri dönüyorum nasıl aşacağım bunu ben ya... şunla oyna falan diyin bana tavsiyelerde bullunun. mesela phantom asassin le templar asasasin le tusk la ne biliyim axe la blood la oynayasım var... bilmiyorum ama bir tavsiye verin şunla oyna diyeceğiniz varsa ona kayayım. mesela silencer ı çok merak ediyorum ama tırsıyorum içten içe... hep öldürüyorum çünkü çatır çatır acaba karşı taraf yeto diye mi... arada bi int herolarınada heveslen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar