Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Heroları oynayış şeklinize göre belirlenmiyor, o farklı bir şey. Galibiyet yüzdene göre de belirlenmiyor. Kazandığın maçlara göre sana seviye atlatır kazandıkça yükselirsin, kaybettikçe düşersin aşağı yukarı böyle.
Mesaj tarihi:
şu very high / high olayı epey yalan gibi

ilk kez denemek için aldığım ve sıçıp 1-8 oynadığım oyunu very high olarak göstermişler,yine feci ezilerek kaybettiğimiz bir oyunda 1-2-2 oynamışım onu da very high olarak göstermişler.high filtresinde de bir sürü benzer ezildiğimiz kuyudan çıkamadığımız oyunlarda high göstermişler.
Mesaj tarihi:
ne alaka. high-very high olayı maçta bulunanların havuzu işte. Senin o maç için iyi oynayıp oynamaman etkili değil. Daha sonraki yapacağın maşları etkiler. çok sıçarsan ileride normal e atar. olay bu
Mesaj tarihi:
@Phyx @barbu

ezildiğim,ezdiğim bir dolu maç var hiç biri yok listede sadece 3 tane very high oyun vardı zaten.bilmiyorum bana biraz alakasız geldi.
Mesaj tarihi:
High, very high o maçı nasıl oynadığınla alakalı değil. Maç başlarken girenlerin ortalama seviyesiyle alakalı.

S-H said:

@Phyx @barbu

ezildiğim,ezdiğim bir dolu maç var hiç biri yok listede sadece 3 tane very high oyun vardı zaten.bilmiyorum bana biraz alakasız geldi.
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/show/dota2failsoftheweek

4:00 sesli güldüm ya çok iyi.

sananede uo oynarken bucs da lamalı bir adam vardı halberdla arkadaş bana doğru kovalarken gelişine vurmuştum lag mıdır bug mıdır bilinmez lama koşmaya devam etmiş adamın cesedi önüme düşmüştü o aklıma geldi asodıjasodiıjds
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...