eldar Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Vingthor said: ciddi ciddi OF ÇOK İYİ YA falan diye koyulmuş birşey olmadığı o kadar belli ki. dotayı iyi oynamasıyla başkasını ezmeye çalışan herkesi gördüğüm yerde döveceğim. e niye koydun o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 seni doğurtan doktorun labia majorasından dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 labia majora neymiş diye googlelamasaymışım keşke :p Hayır yanımda yöremde insanlar vardı da panikledim bi an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 budamıgoldeğil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 i commend all karsıda bide taglı herifler var bebeler ya tag koymuslar nick basına 4 kisi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 BlackRose said: labia majora neymiş diye googlelamasaymışım keşke :p Hayır yanımda yöremde insanlar vardı da panikledim bi an... ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Sparkcaster said: olm benle de oynayın lan http://www.cuzimuber.com/wp-content/uploads/2011/01/ralph-pls-go.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 gol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 drow ranger meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 karşıdaki sniper'ın itemlerine bakınca, bu oyunda en az 55-1 falan oynamalıydın. kurtarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 drow ranger alipta ss olmadi dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 o sniper napmis ya, guidelari karistirdi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Takımda riki ve bonec varken lothar yapmak. Botlarla oynayıp oynayıp gelmeyin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 hadi go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 daha çabuk gem alsın diye karşı takım işte. yalnız şu oyunu sadece blood'ın 1:15 saat kadar sürüklemesi çok ilginç. drow,clinkz,r2 falan dizmişler itemleri niye bu kadar uzun sürmüş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 çok elimize aldık bugun ya. hoş olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 456 gpm olan oyun sslerini koymayın şuraya ya. 650+ hatta 700+ olsa tamam dicem. domine etmiş oyunu. ayrıca hakkaten riki ve bone olan oyunda lothar nedir. low level game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Harika. http://www.youtube.com/watch?v=ttgnjCx5xk8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 inception ahahahaahahahah ulan ne güldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Vingthor said: budamıgoldeğil Haha adam tutunamıyor diye fake hesap açıp düşük seviyeli oyuncuları domine ediyor, sonra gelip ss atıyor. Bir de bunu çok iyiyim diye koymadım diyor, zaten değilsin. Öyle olduğunu sanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 eldar said: Vingthor said: budamıgoldeğil Haha adam tutunamıyor diye fake hesap açıp düşük seviyeli oyuncuları domine ediyor, sonra gelip ss atıyor. Bir de bunu çok iyiyim diye koymadım diyor, zaten değilsin. Öyle olduğunu sanıyorsun. seçip mi aldılar seni foruma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 sonra küfredince küfretti oluyor. şundan bikaç sayfa öncesinde bok gibi oynuyorumlar oyun çok yavaşlar falan var. bir tane iyi olduğumu belirten postum yok. bitane dotayla alakalı skille alakalı postum yok bunca sayfada. hatta üzerine bunları koymamın sebebi normalde girip feedliyor olmam falan. ki baya beraber oynadığım insan var patiden ki genelde beraber giriyosam wish-blackie-DEATHLORDhakan ile falan oynuyorum. hep ağzım kırılıyor very highda. önceki postta 'SKILLİN OLMADIĞI' falan yazıyor. ama işte insanın beyni hiç çalışmayınca gerçekten hiç çalışmıyor eldar. rus'a en yakın halka olarak yine yanlışsın eldar. geyik olarak koyduğum şeye gelip gelip altına bişeyler yazmalar falan. seni gördüğüm yerde tekme atacağım. dövmeyeceğim. tekme atacağım. kurwa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Aras seni biz sinirlendirince çok sevimli oluyorsun da, başkasına prim vermene üzülüyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 seninde ağzına vuracağım aydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar