knoxville Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 he bunları diyorum ama şurda da bi poll var dev forumlarında sticky ama ne kadar iplerler sonucu bilmiyorum ben de olsun istedim. ama çok da umrumda değil. kişisel stat yerine genel statları tercih ederim ama zaten bu boşluğu başka bir site doldurur problem değil http://dev.dota2.com/showthread.php?t=71057 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 önceki sayfalardaki tartışma aklıma geldi şunu görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 in your face olmuş bence ama yine kıvırma yolları bulunur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 hondaki sınaypırla aynı mı dotadaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Sparkcaster said: svenle stuna vermemek gibi bişey ya bu, argüman sunmak bile ayıp yani kaç senelik dota oyunculuğuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 DeBuffAndHeal said: hondaki sınaypırla aynı mı dotadaki? ilk skilleri farkli, flint flare nuke, sniper in sharapnel area dot ama alandan cikinca damage yemiosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 bak sen su ise xboct ta tam olarak tavsiye ettigim item ve skill buildi yapmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Arkadaşlar geceleri saat 20:00'dan sonra 4 kişiyiz dota atan kendi aramızda hepimiz acemiyiz. İsteyen 2-3 kişi varsa aramıza katılmak bekleriz. Stream dien1983 eklerseniz oynarız akşamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 bilmiyor ki o adam oyun oynamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 şayet şu ss xboct un streamin den alındıysa bu işten harbi hiç anlamıyorsunuz. Adamın stream i net troll lük üzerine kurulu, bütün navi üyeleri eğlence için stream de olmayacak şeyler deniyor geçenlerde dendi dominator anti mage oynuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 tamam bu gece kimden istiyorsun, hangisi trolluk yapmiyorsa ondan koyalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 BlueDreams said: bilmiyor ki o adam oyun oynamayı. adam bilmediği halde takımıyla turnuvalardan parayı götürüyo burda 100 tane hardpro var bi tanesinin bi nane yediği yok.. ateyisler bunuda acıklasın hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Oyunun takım oyunu olduğunu unutup tek başına herşeyi çok iyi yaptığını düşününce olmuyor tabi. Egolar egolar, diğer 9 kişiye sövmeler falan saçma işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Ben espiri olsun diye yazmıştım da xboc gerçekten o takımın en sıradan oyuncusu. Oynadım bikaç kez pek bi numarası yok tabi düzenli oynamaktan gelen bişeyle daha az hatayla oynuyor sıradan oyunculara göre, bir de uyumu var işte diğer oyuncularla idare ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Zaten navi'de carry olarak oynuyor adam. Navi carry'e en az iş bırakan takımlardan biri hatta belki de birincisi. Team fight'ları o kadar iyi yapıyorlar ki, carry kassa da kasmasa da dendi veya puppey team fightları kazandırıyorlar. Ha bu arada adam 1 milyon dolar kazanan takımda bu arada, buradaki herkesten 10 kat iyi oynadığı kesin ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 benden kötü oynadığı kesin de, neyse....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 xboc ne ya, adam mı? dust kuş yuvası teke tek gelsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ahaha spark gidiyor thor geliyor ya ikisi amansız bir attention yarışına girecek en sonunda kaybeden paticik olacak ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 yalnız xboctu küçülte küçülte cebe sokmuşsunuz. bana göre süper carry adam. evet yükünü hafifletiyolar ama görevini on numara yapıyor hep. kolay kolay ölmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Üşenmeyenler şu blogdan matchmaking sistemine dair ayrıntılar okuyabilir. Direkt matchmaking'i anlattığı yazılar da var, değişik istatistikler de mevcut. Şu http://siyobik.info.gf/misc/dota2/ ilgimi çekti özellikle, takımların oluşumlarına göre (carry, disabler vs.) şalibiyet yüzdelerini vermiş. Yalnız şunu unutmamak lazım maçların çoğu oyunu bilmeyenler tarafından oynanıyor. Aynı siteye göre oynanan maçların %80'i normal olarak sınıflanırken ancak %3.3'ü very high olabiliyor. Tabi oyunda bracket diye bir şey yok, bunun da altını çiziyim. Bracket olmadığı için de teorik olarak her oyuncu her oyuncuyla eşleşebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Troll Warlord epey iyiymiş. Üstüste 2 oyun aldım sayesinde (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Hafif op'emsi gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Ar çok ii oldu troll kasarsa op ama klasik keri işte ver stunu al canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 moriarty said: yalnız xboctu küçülte küçülte cebe sokmuşsunuz. bana göre süper carry adam. evet yükünü hafifletiyolar ama görevini on numara yapıyor hep. kolay kolay ölmez xboct iyidirde şu kısım olmamış, adam TI gibi çok cidiye almadığı bir turnuvada oynuyosa suicidalın allahı, milyon kere izledim saçma ölümlerini :) Bence en büyük eksiği hero poolunu genişletmeye çalışmaması. Dotabuff konusuna gelirsek, redditteki threadi takip edin derim. Adamlar zaten illegal bir sistemle veri alıyorlardı, valve kendi API'na uzun süredir kaynak harcıyor çıkarmak için ve onu kullanmalarını istediler. Verileri halen alabiliyorlar sadece anonim olarak. Dotabuff bu işten para alamadığını anladı kapadı bide ağlıyo valve bizi kapattı diye, komik baya. Ha bu arada adamın biri illegal başka bir sistemle anonim olmayan bir şekilde halen veri alabilen bir program yazmış ve reditten paylaştı kaynak kodlarını :) Valve'in kendisinin göstermekten vazgeçtiği bir rating sisteminin benzerini para karşılığı vermeye çalışan bir siteyi kapatması kadar normal birşey olamaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 evet aynı linkleri verdim ben de ama muhtemelen fanboy deyip geçmişlerdir xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar