aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 pt, vanguard, sy her heronun olmazsa olmazlari, oyun uzarsa lifesteal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 mom>bf>crit>mkb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 aquila said: pt, vanguard, sy her heronun olmazsa olmazlari, oyun uzarsa lifesteal. 6 sene önce de noobtun değişmemişsin abi. her heroya yapılan noob itemlerini sıralamışsın gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 no shit sherlock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Oce4n said: 6 sene önce de noobtun değişmemişsin abi. her heroya yapılan noob itemlerini sıralamışsın gene. adam aynı ben abi, fix :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ne güzel başlangıç tartışmışsınız. karşıdaki ve yanınızdaki hatta lanedeki takım arkadaşınıza bakar karar verirsiniz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 arma bu başlığa gelirken lütfen mantığını kapıda bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Averaj 10 oyunum 1 i çekişmeli gg oluyor gerçekten Diğer 7 oyun bi lane fena feedliyoruz kazanamaycagımız halde late gamede kaybediyoruz feedlyen ağır noob bok ediyor late gamede Diğer 3 oyunda tam tersi oluyor solo q fena gerçekten elohellden çıkış yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Yanlış oyuna yazmışım bide asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 elo demesen kimse anlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 playerbase inanılmaz kötü her aşamada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Yd3wQ_tmfxs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 heh bi bu eksikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 10 oyundan 3-4'ünü mü kazanıyorsun? He lol'müş, onu bilemem. Fin said: Averaj 10 oyunum 1 i çekişmeli gg oluyor gerçekten Diğer 7 oyun bi lane fena feedliyoruz kazanamaycagımız halde late gamede kaybediyoruz feedlyen ağır noob bok ediyor late gamede Diğer 3 oyunda tam tersi oluyor solo q fena gerçekten elohellden çıkış yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 oo troll gelsin ya. özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Troll geldiğinde 2 ay falan ap oynanmaz :D Ruslar alır 50 dk sadece farm yapar kanser ederler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 yemin ediyorum aynı şeyi düşünüyorum. Least played oynayayım desen yine kurtarmayacak, anca sd falan oynanır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 all random gelmiş. bu kadar sevinmedim ben dota tarihinde.... gitsin antimage almak isteyen ruslar ap oynamaya devam etsin. insan gibi randomumu oynayayım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 En sevdiğim -ar'dı benimde, Dota2'de -sd oynuyordum hep. İyi oldu -ar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 -ar geldimi anamm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 -ar a seviniyorsunuz da bu sfer de istediği hero gelmeyince veya size gelince swap isteyip de alamayınca, baltalayacaklar oyunu. mal her oyun tipinde mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Hani yok ar modlarda şuan oyun aratıyorum. Gelecek demek istediniz sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 geldi de update çıkmadı daha. cuma akşamına filan trollwarlordla beraber gelcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 eldar said: 10 oyundan 3-4'ünü mü kazanıyorsun? He lol'müş, onu bilemem. Fin said: Averaj 10 oyunum 1 i çekişmeli gg oluyor gerçekten Diğer 7 oyun bi lane fena feedliyoruz kazanamaycagımız halde late gamede kaybediyoruz feedlyen ağır noob bok ediyor late gamede Diğer 3 oyunda tam tersi oluyor solo q fena gerçekten elohellden çıkış yok evet win ratio 40-45% falan lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 dota2 test'te var şu an, ben giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar