Karea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 final destination halt etmiş ne şans varmış kadında, yazık link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Hem tartışıp şoförün dikkatini dağıttığıyla kalmamış birde arabadan atmış kendini. Arabalara çocuk+büyük kilidi koyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 maşallah en ince ayrıntısına kadar yazmışlar ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 belkide adam öldürdü kaza süsü verdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 MUHAUhAUShduashdAUSdhuASHduashudash allah aşkına bu çizgi film senaryosu be! itchy and scratchy shoooooow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Korku filmi gibi arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 sipeysin yorumu beni bitirdi arkadaş. öküzün, hayvanın önde gideni halinde gösterdi beni şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 dasaaa said: öküz biftek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 i have no beef with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Harbi ha ne pis adamsın kız ölmüş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 aklıma bi durgunluk vermedi adam da kadın da salakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ben de onu diyorum. ne iğrenç bi insanmışım ben. kanım dondu bu yorumumu görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ülke çapında akıllar zaten durgun, kazaya gerek yok. kazanın kendisi de bunu destekliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 İşte bunlar hep 4chan. Hissizleştirmiş bünyeyi tam anlamıyla o kadar gore, liveleak, ogrish falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Bence bu daha ilginç; http://www.haber3.com/bursada-otoparkta-ilginc-kaza-1589220h.htm Bursa'da yaşanmış olması ilginçlik seviyesini biraz indiriyor olabilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ben paniğe kapılınca hiç böyle şeyler yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ulan gülmeyim diyorum yeminlen motorla gitmicem eve yürücem akyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 abi bence bariz kaza susu ya. 0 km/s hiziyla yola baslayan bir otomobilin yer cekimi ivmesi altinda kazandigi hiz yuzunden onun altinda kalmak icin sumuklu bocek falan olmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 yalnız link deki "kazadan fotoğraflar'da 6 fotonun 4'ü rahmetlinin fotosu! :/ haber3'de ki kaza da tam rock&roll olmuş lol çok komik ahahahaha.. düşündükçe ve gözümde canlandırdıkça gülüyorum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 coco said: yalnız link deki "kazadan fotoğraflar'da 6 fotonun 4'ü rahmetlinin fotosu! :/ tam bunu diyecektim, kazadan fotoğraflar diyor açıyorsun rahmetlinin çeşitli pozları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 böyle ölsem kenidimi diriltir tekrar adam gibi öldürürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Ardeth said: abi bence bariz kaza susu ya. 0 km/s hiziyla yola baslayan bir otomobilin yer cekimi ivmesi altinda kazandigi hiz yuzunden onun altinda kalmak icin sumuklu bocek falan olmak lazim bi dünya olay var bununla ilgili. gayet mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Feamer said: coco said: yalnız link deki "kazadan fotoğraflar'da 6 fotonun 4'ü rahmetlinin fotosu! :/ tam bunu diyecektim, kazadan fotoğraflar diyor açıyorsun rahmetlinin çeşitli pozları abi şu yoruma gülüyorum güldükçe de kendimi kötü hissediyorum ne iş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 niye öyle ama, nasıl olmuş acaba okadar okumadan bir bakayım diyorsun, ilk fotoğraf kızın hafif dekolteli fotoğrafı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 NolaxThensbane said: Ardeth said: abi bence bariz kaza susu ya. 0 km/s hiziyla yola baslayan bir otomobilin yer cekimi ivmesi altinda kazandigi hiz yuzunden onun altinda kalmak icin sumuklu bocek falan olmak lazim bi dünya olay var bununla ilgili. gayet mümkün her birine ayri ayri darwin awards vermek lazim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar