sen hala GITS'i izlemedin mi? naptın bu süre içinde lan, gereksiz dizilerle felan mı uğraştın?
onu xunn+bone full force insist yap, daha fazla geç kalmadan izleyeceğin şey o olsun.
GITS movie, (araya ikinci GITS filmini de (2.0 değil, innocence olan) koyabilirsin) GITS SAC dizi sezon 1, GITS SAC dizi sezon 2 ve GITS SAC Solid State Society film şeklinde olcak.
ondan sonra izlemek için great teacher onizuka, darker than black, hellsing, haruhi suzumiya, black lagoon, wolf rain, jin-roh, akira, rurouni kenshin: meiji kenkaku romantan - tsuioku hen (samurai X: trust & betrayal), eve no jikan, akagi, kaiji, full metal alchemist, moribito, sword of the stranger, spirited away, ergo proxy, mushishi, dennou coil (cyber coil), monster, real drive, appleseed, berserk, planetes serilerini/filmlerini önerebilirim.
Toradora tam senlik aslinda. Dedigin sekilde ama guzel plot, drama, karakterler de var. Ecchi degil, drama-romance-comedy-high school derim tag istersen.
Once guzel komedi giriyor, karakterleri tanidikca drama ve romance tarafi kendini gostermeye basliyor ama komedi de kesilmiyor hic. Dengeyi cok iyi kurmus, cok hos bir yapim. 26 bolumluk oldugu icin de havada kalmiyor hic plot.
Yillar olmasina ragmen izlemem karakterleri ve olaylari dun gibi aklimda hala.
Kesin izle bunu, tam onun kafasindasin su anda bence.
aslında evet evin içinde bonerım ağzımda dolaşmak istemiyorum, ev ahalisine ayıp..
o değilde çizim yaparken arkada ses ve görüntü olsun diye k-on ları sıraya koymuştum.. ilk zesonun 7. bölümünü üzlememişim lan.. hiz izlemediğim bir k-on bölümüne denk gelince ABİ ÇOK MUTLU OLDUM!!
babacum şaka bi yana anime adaptasyonunda endless shit gibi bi durum olsada konu ve kurgusu çok güzel haruhinin. baka tsukiden oku en azından dicektim amma velakin kaldırılmış :(
Öne çıkan mesajlar
Bone
onu xunn+bone full force insist yap, daha fazla geç kalmadan izleyeceğin şey o olsun.
GITS movie, (araya ikinci GITS filmini de (2.0 değil, innocence olan) koyabilirsin) GITS SAC dizi sezon 1, GITS SAC dizi sezon 2 ve GITS SAC Solid State Society film şeklinde olcak.
ondan sonra izlemek için great teacher onizuka, darker than black, hellsing, haruhi suzumiya, black lagoon, wolf rain, jin-roh, akira, rurouni kenshin: meiji kenkaku romantan - tsuioku hen (samurai X: trust & betrayal), eve no jikan, akagi, kaiji, full metal alchemist, moribito, sword of the stranger, spirited away, ergo proxy, mushishi, dennou coil (cyber coil), monster, real drive, appleseed, berserk, planetes serilerini/filmlerini önerebilirim.
BabacumMostors
şu yılsonunu kapatalım kafam bir rahatlasın bakarız
Bone
BabacumMostors
sket dance, working, yuruyuri vs arasında ne de iyi durdu
Bone
tamam tamam git great teacher onizuka izle o zaman.
GERGE
Izle iste onu.
GERGE
Yillar olmasina ragmen izlemem karakterleri ve olaylari dun gibi aklimda hala.
Kesin izle bunu, tam onun kafasindasin su anda bence.
BabacumMostors
ya meraktan gittim kiss v sis ilk bölümü izledim de.. abi nerede yayınlıyorlar bunları? çoluk çocuk izlemiyor herhalde
Bone
GERGE
Animeler cogunlukla gece yarisindan sonra yayinliyor.
Sam
BabacumMostors
Kaede
BabacumMostors
o değilde çizim yaparken arkada ses ve görüntü olsun diye k-on ları sıraya koymuştum.. ilk zesonun 7. bölümünü üzlememişim lan.. hiz izlemediğim bir k-on bölümüne denk gelince ABİ ÇOK MUTLU OLDUM!!
BabacumMostors
LethE
haruhi suzumiya yı da izleyebilirsin. duydumki 8 bölümlük bi efsanesi varmış -_-
Bone
ShadowFury
Endless shit endurance achievementını tamamlamayanların anime fillerları hakkında söylenmelerini yasaklamak lazım hatta.
LethE
zero no tsukaima da toradora gibi ama fantastik.
BabacumMostors
artık bu sefer de kovmazlarsa GM nin ofise gidip "BOŞALT LAN ODAMI!" diyeceğim
Sam
Bone