dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 24.00 diye bir saat yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 yok abi öğlen seansı o, sinemaların sistemleri günü öğlenden başlattığı için öğlen 12:00 24:00 olarak gözüküyor. şaka şaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Simdi geldim ckm ongosterimden, 5 ve 4 den baya kotu, 6 ile ayni ayar ewok sahneleri ve cocuklari sirinlik yapicak baska alyenler olmadigi halde, beklemtiniz yuksekse hayal kirikligi yapabilir ama benim gibi minimum beklenti ve lucas bayginligi ile gidiyorsaniz guzel tam izlenmelik film, eski kadroyu yeniden gormek guzeldi bitek harrison fordun aniden luke celimsizi tarafindan oldurulmesine cok uzuldum African american arkadasimiz da daha cok terliyor, o terledikce tavandan sip sip su akiyor kovalara, 4d sinema qeyfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 ilk bakışta bir iki kelime takıldı gözüme, tam açtım ağzıma sallamaya hazırdım ki biraz daha okudum, hee hee dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Kimin neye nasıl tepki vereceği belli olmadan böyle komik olmayan şeyler de mi yapmasak acaba, gerginlik olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Spoiler için ayrı topik açın. Yada Spo yememek için bu gece mi gitsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Ozur dilerim, duzeltiyorum postumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu di'ye havale ettik. Konu spoiler olunca acimiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Laurelin said: Duzgun yaz kadin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Nasi hallettim ama. * insert saban here * hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 hala "çelimsiz" ile başlayan bi içerik var spoiler sanki de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Okumadan geciyorum valla filmi izleyene kadar, sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 ban istiyoruz ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Hatta filimi izleyenleri veya izlediğini ima direkt banla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 title da episode VII yaziyor, ya film aslinda baska bir episode ise? ya ilerde lucas geri satin alip bunada prequel cekerlerse ve episode XVII olursa? :D bide supriz olarak enterprise in wormhole dan cikip coruscant semalarinda belirmiyiceginden emin diiliz, iki franchise da abramsin elinde. ya gunu shatnerin kaptan kirk kurtarirsa? ya leonard nimoy gercekten olmediyse ve bu filmin pazarlamasi icin hepimiz trollendiysek? ya ismi star wars trek ise? ya kylo ren aslinda khan cikarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 HAyır şimdi aptal sakalar yapıcam, yodayı geri getirmeleri kötü oldu falan gibi. sonra doğru cıkacak cünkü lucas o yüzden yapamıyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Abi birinizin taşağına söylediği bir şey bala göte doğru çıkacak, başkası filmi izledikten sonra onu verify edecek yanlışlıkla, ortalığı kan götürecek sonra. Zaten yani böyle oluyormuş hüehüe falan komik de değil, hiç bir faydası olmayan şeyler için böyle riskler almayalım. Cumartesi 14.15 seansına gidiyorum, ondan sonra istediğinizi yapın çünkü hiç biriniz umrumda değilsiniz aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Yok yok ben bu gecenin köründe gidiceğim. Spolier yemeye dayanamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 kylo ren khan cikarsa abramsi yeni cagin tanrisi olarak ilan edip klise kurucam aha buraya soz veriyorum, insanlik olarak altin caga giricez o anda filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 yarin aksam ozel seans yapicaz, spolari bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Sus ve fotokopi cekmeye devam et cocuk. Yok spoiler falan. Uzerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 luke midichlorians kanserinden ölmeseydi iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 spoiler verenin adına topic açar paticikte jubile yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 spopsospsospsosospsosossos aaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Laurelin'e ceza yok mu yhaaaaa?? bu kadar da pozitif ayrımcılık olmaz kardeşim eline cetvelle vursaydınız bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar