senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 bişi olmaz marvel çok mu taktı sanki diğer kitaplarla cizgi romanlarla filmin bütünlük içinde olmasını. işte marvel filmleri tadında bişi olur artık star wars'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 7 8 ve 9 un hikayesi belliydi ama çekmiyordu Lucas, büyük ihtimal onlardır http://www.noob.us/humor/south-park-lucas-and-spielberg-rape-indiana-jones/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 giftir.. http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcti7jYVXe1rk5dywo1_r1_1280.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 tekrar söylüyorum, kyle katarn reyiz olmazsa yakarım o galaksiyi ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 aman abi ya alt tarafı 10$ civarı bi para verdikten sonra 2saat eğlenecek sonra burada bone gibi adamları sinirlendirip 2saat daha eğleneceksiniz. etti mi 4 saat eğlence! 7-8-9 çekilse 12saat eğlence eder. tadını çıkartın miki'li filmler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Livered said: hangi karakter işte önemli olan o her karakterin 6.cı filmden sonra neyaptıkları ne durumda oldukları an an yıl yıl genişletilmiş evrende var. En küçük bir degişiklik tüm g.e. yi çöpeatacak e buda fanların tepkisine ve öfkesine yol açar. disney star warsı aldıgına pişman olur çünkü 8 ve 9 a kimse gitmez. böyle bir şey olur. kimse gitmez ne abi ya.gayet herkes gidip paşa paşa izlicek.100 tane de sw filmi çekseler hepsi izleyici bulur. 3 tane şişko ışınkılıçlı tip tepki olarak gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 nerden baksan film başına minimum 500 milyon$ getirisi olcak, bunun tshirtu, oyuncağı, cocuk menüsü vb de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ben gitmem şişkoda değilim gerçi ben hiç bir filme gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Disney EU'yu cope atip keni U'sunu yazar. Ama keske soyle buyukler icin falan yapsalar. Galaksideki siyasi entrikalar olsa bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 İstemeyen gitmez bu kadar basit ya. Adam satmış bize ne aq. Yapsınlar yeni film, en fazla hayatından 2 saat kaybedersin. Amma nerd olmuş millet. Ne saçma muhabbetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Ve kan olsa bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Genwa said: Ama keske soyle buyukler icin falan yapsalar. Galaksideki siyasi entrikalar olsa bol bol. dark matter diyorsun yani? oh yeah seksi. lucas aptalı varken star wars üstünde öyle bir film çekemezlerdi. şimdi disney satın aldığında daha da çocuk filmi çekerler. bol bol jar jar binks. bol bol c3po Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Bone said: tekrar söylüyorum, kyle katarn reyiz olmazsa yakarım o galaksiyi ben! olmaz kyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Clone Wars'ın filmini istiyorum ben ya... Tamamen stormtrooperlardan oluşan bir hikaye ama 1-2 ceday görevi de ekleyebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Ya şimdi geldi aklıma bu disney justin bibırı falan oynatmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 3. filmden sonra mavi renkli kumandanın remnantları toplayıp republic'e kök söktürme hikayesi var. Jedi Academy dramaları var. Sonra force kullanamayan uzaylıların işgali falan var. Acaba bunlarla alakalı bir şey mi yapacaklar yoksa sıfırdan bir şey mi uyduracaklar? önceki sayfalarda expanded yok sayılacak denmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 kumanda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 disney yapacak deyince ben en son gelen animasyon filmi gibi bir şey olur diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 HarveyQuinn said: kumanda ? thrawn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 -Deno- said: Bone said: tekrar söylüyorum, kyle katarn reyiz olmazsa yakarım o galaksiyi ben! olmaz kyle niye yaw? ben star warsa daha luke skywalker bilmeden ilkokulda direk kyle katarnla (dark forces 2, muhteşem cutsceneleri ile) girdiğim için ayrı hayranımdır. kyle olaydı iyiydi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Redeagle said: önceki sayfalarda expanded yok sayılacak denmiş.. Yok oyle diil açıklama, expanded universe kitaplarından biri çekilmeyecek, episode 6dan 20-30 sene sonra yaşanacak YENİ bir öykü kurgulanacak dendi. Yoksaymazlar yani bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 abi sonuçta o disney Karayip korsanlarınıda yapmıştı o kadar umutsuz diilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Black-ice said: -Deno- said: Bone said: tekrar söylüyorum, kyle katarn reyiz olmazsa yakarım o galaksiyi ben! olmaz kyle niye yaw? ben star warsa daha luke skywalker bilmeden ilkokulda direk kyle katarnla (dark forces 2, muhteşem cutsceneleri ile) girdiğim için ayrı hayranımdır. kyle olaydı iyiydi be. olmaz kyle derken olmasın anlamında değil, yapmayacaklar. açıklandı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 star wars'ın episode mevzusu anakin ve akrabaları üzerine olduğuna göre bundan sonra bir sw episode 7 çıkarsa outer rimdeki alakasız bir karakterin hikayesini göreceğimizi pek sanmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Disney akrabalara takılmayabilir. Parayı bastı düdüğü çalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar