dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 adet donemi hayalet yakalamadan once tampon takip, "ben kapani kapatmam! saclarimi bozuyor bu elektriklenme" diyen ghostbusters olayina ve bu super gerizekali diversity geyiklerine girersek olay cikar zaten. adamin instagramindaki tepki ne ya? simdi kfc menusu falan atsam ustune, karpuz kirsam kafasinda irkci olmamasi lazim. cunku malzeme bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 neye bağlıcakları mı var abi? ışın kılıcı veya böyle garip garip yaratıkların bağlanmasında sıkıntı yoksa beyaz birinin zenci çocuğunun olmasında da bir sıkıntı olmaz bence. büyük dedem zenciymiş der geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 adamin rol yetenegi kalasla karsilastirilacak gibi goruktugu icin olay cikiyor idris elba koydular da biz mi hayir dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 ne takıldınız zenciye ya. milenyum falkonu gördüm han soloyu gördüm skim patladı. ne zencisi daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 cakeonroof said: abii Vay be. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/421/566/93b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Adam Driver'ın oynadığı sith eline haçlı kılıcı tutuşturulmadan önce de ümitsizdi zaten bi de niye gidip batman-voice koymuşlar ki ona, kendi sesiyle gerekli etkiyi yaratamamış mı sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Vingthor said: ne takıldınız zenciye ya. milenyum falkonu gördüm han soloyu gördüm skim patladı. ne zencisi daha? abi ben adamin yukaridaki instagramda yaptiginin su seviyede olmasi konusunda gorusumu bildirdim sadece. http://www.youtube.com/watch?v=jVox3JVlXrA http://www.youtube.com/watch?v=F1-u0ZmaIXU zenciymis degilmis umrumda degil acikcasi. filmde sonucta kendisine verilen senaryoyu takip edip rolunu oynayacak adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Instagramdaki soparlik ne oyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Bence bu filmi zencinin oyunculuğu mundar edecek... Sevemedim herifi.. her sahnede sadece koşturuyor terli terli bide o koca dudaklarıyla resmen ekrana dudak uzatıyor gay gibi.. Fragmanı tekrar tekrar seyredince iğreti geldi valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Bence zenci baya iyi oynayacak ve sonrasında çıkartıp tek tek vuracak suratınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 zenci çocuk tam disney karakteri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 paticik/eksi sozluk her seyi begenmeme timi online oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 trailer üzerinden ne kadar saçma sapan yargıladınız adamı ya. gay gibi falan diyor bir de. belki adam gay ulan. alla allaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 kılıç kötü hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 bingildak said: trailer üzerinden ne kadar saçma sapan yargıladınız adamı ya. gay gibi falan diyor bir de. belki adam gay ulan. alla allaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 bence çok güzel, ben gayimi zenci ve terli severim zaten. hele çöl geceleri, hmpps. soğuk nedir bilmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 ve bu adam envanter satışı topic'inde mega gay.jpg'leri koyuyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 güzel abi bence. zenciye ben de ısınamadım da güzeldir o da ya adamlar başrole seçmişse bi sebebi vardır. izleyelim hele bi. ırkçı geyiği yapanlar da çok klişe. ak başrole michael cerayı koysalar ona laf etsek sorun olmazdı. beyaz çünkü. tam bir ottan boktan offend olma vakası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 -Deno- said: ve bu adam envanter satışı topic'inde mega gay.jpg'leri koyuyor falan. fag versiyonu aradım ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 abi maykıl cera ve star wars. AHAHAHAHAH. ne iyi olurdu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 http://cdn.meme.am/instances/59918113.jpg topikte gereksiz eleştiri yapanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Bari filme gelmeden kesin sakalları. https://geekimperative.files.wordpress.com/2012/03/gillette-force.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 trendlere uydularsa bir tane gay bi tane lezbiyen bi tanede müslüman karakter çıkabilir karşımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 IMAX mi geliyor film? edik: laa akasya full+full daha 1 aydan fazla var la TR de durum böyleyse Box Office de episode vii tüm zamanların rekorunu kırar net! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 axedice said: Şimdi 6. filmde iyiler yenmemiş miydi? Kötülerin niye hala bu kadar gücü var? Emperor ölünce direk bütün ordu dağılmıyor. Generaller haberin yayılmasını engelliyor filan. Sonra kalan imperiallar outer rim'e çekiliyorlar diye gidiyor sanırım hikaye. Bu son çıkan kitaplarda öyleymiş diye okuduydum yani. Rebeller de New Republic'i kuruyorlar ama öyle çok bi ordusu yok sanırım. Bütün galaksiye yayılmış ordunun direk oldu o zaman diyip teslim olmasından daha iyi bence böyle sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar