Komutan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 lovecraft0Z said: hacı o yandan ışın neye yarıycak ki anlamadım ne garip bi tasarım yav. onun haricinde iyiydi Tabii sırf görünüş için yapmışlardır ama bir işlev de uydurabiliriz. Mesela iki kişi tam kılıçları kilitlenmiş bir vaziyette dururken, bu tarz kılıcı olan adam kılıcını hafifçe kaydırarak ötekinin elini veya en azından parmaklarını koparabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 iyide diğer kılıcın ısığı ordaki parcaları keserki. ayrıca işlev uydurmak icin nc ekarizmatik olması güzel gözükmesi gerekiyo. yoksa nedne işlev uyduralım. dirke rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 saol abi biz yanları şişe açmak için sandıydık sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 sw is sw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 jj abrams gene lens flare çakmaya başlamış asdfasd https://pbs.twimg.com/media/B3idvWACQAApC_S.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Işın kılıcına goradaki ışın çakısını monte etmişler. Kullanışsızlığın dibi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 speeder bike gibi olan şeyin sesi bile yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 DarKRideR said: http://i.imgur.com/CNZDota.png Hamburger Hepler is Alive Millenium Falcon dışında çöp tamamen teaser, filmde çöp olacak. Gerçi o speeder'a binen hatun kişisi çok tatlımsı bir şeydi. O kurtarır belki filmi ısısıs Aynı fikirdeyim hepine katılıyorum sadece millenium falcon kotarıyor gerisi çöp. Speeder bile bi değişik. Kesin bok gibi olacak ya allah belanızı versin şimdiden jar jar abrams ve disney. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Abi hastirin gidin ordan, çöp diyorlar ya! piskopatsınız yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Dragonfire said: Kesin bok gibi olacak ya allah belanızı versin şimdiden . hasahashah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 LathspeLL said: Abi hastirin gidin ordan, çöp diyorlar ya! piskopatsınız yemin ediyorum. +1 TW kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 yarısı fade to black olan 88 saniyeden bok gibi olacağını çıkardınız sdf şu sahne çok hoşuma gitti. ama o kılıç olmamış harbi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 abi insan kendini keser o kılıçla. öyle lightsaber mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 speedrı sevdım, starwars gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 LathspeLL said: Abi hastirin gidin ordan, çöp diyorlar ya! piskopatsınız yemin ediyorum. hepiniz çöp olacak derken de ben savunuyordum lan filmi asdfsda Senaryo hakkında bilgi geldikçe filmden soğuyorum. Abrams'a sonsuz güvenim olsa da bu rezilliği onun bile kotaracağını hiç sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 abi old republic var bu sıçarsa ondan ümitliyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 ışın kılıcı pipo çakmağı gibi yanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 hacı tasarımlar iyi gayet orjinal üçleme havasında speeder falan bi kılıç ah o kılıç x-wingler falcon falan gayet tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 bence sith'in lightsaberı kullanışlı. 1. sahnedeki saber clash mevzusu illaki yaşanacak ve kenarıyla tutup şovunu yapacak. belki de o yandaki yerler uzuyordur ve bumerang gibi fırlatıp biçiyor da olabilir. en fantastiği de üç tane kısım birleşip bir güç kalkanı oluşturuyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 progamer said: yarısı fade to black olan 88 saniyeden bok gibi olacağını çıkardınız sdf şu sahne çok hoşuma gitti. ama o kılıç olmamış harbi ya. xwing'ler cgi değil, sırf bu yüzden kutlamak lazım herifi. güzel duruyolar. http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/star-wars-x-wing-revealed-719888 yeni saber'ı da sevdim, savunurken işe yarar gibi. http://images.vice.com/motherboard/content-images/contentimage/17200/1417188688287327.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 kılıç mılıç hikaye, millenium falcon'u görmek şahane. tüm starwars serisinin asıl yıldızıdır o gemi ya. şimdi gif'te iyice belli oluyor da. LAN NİYE TİTRİYOR O LIGHTSABER NİYE!?!? belediye'den doğalgaz alıo sanki sinirim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Ben film ile ilgili negatif birşey söylemedim hiç, hatta Abrams'ın en doğru adam olduğunu, Star Trek'lerden kat kat daha iyi iş çıkaracağını düşündüğümü yazmıştım. Adamın tekniğine, tarzına daha uygun SW. Burada yazılan rumor'ları okumadım hiç, o yüzden nereye bağlarlar, ne yaparlar bilmiyorum. Şu teaser'a dayanarak yaptıkları dizayn seçimlerinin, renk paletinin doğru olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 kilic kullanisli. kendini keser meser olayi ne allasen. adamlar jedi yahu. ds lightsaber de kullanilamaz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 kılıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 aynen ben de orada zaten kendimden geçtim. x-Wing'lerin cgi olmaması, hatta filmdeki bir çok olayın cgi olmayacak olması hoş ama o sahnede ben heyecanlanmadım. Standart gaza getirme sekansıydı yani çok klişeydi. Ama mesela Millenium Falcon'un sahnesi de full metal klişe olmasına rağmen gaza geldim. Çünkü o Millenium Falcon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar