Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bari "the awakening" falan yapsalarmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 trailer cuma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Trailer öncesi bazı kesinleşen veriler varmış. Luke Skywalker had become a sort of Jedi Hermit, living alone in the wilderness - specifically, - like Obi Wan Kenobi before him. ( 6.filmden hemen sonramı yoksa belli bir süre sonra mı orası açıklanmamış ) Bu da akla şu soruyu getiriyor. Luke Neden saklanıyor - İmparator öldü - Cumhuriyet kuruldu ? Bazı teoriler varmış bu konu ile alakalı ama yapımcılar 3 ü de olabilir demiş 1-Luke avlanan ve peşine düşülen biri Bu yüzden saklanmayı seçiyor. 2-Luke zamanla o kadar güçleniyor ki - Sithde olmadıgı için evrenin dengesi bozulmasın diye saklanıyor. 3-Luke 6 ve 7 arasında karanlıga geçmiş babası gibi yarı sibernetik bir sith olmuştur. Bu filmde Kira dışında başka bir jedi olmayacagı yolunda bir söylentide de iyice yayılmış durumda. En saçma olansa 6 ve 7 arasında onca yıl olmasına rağmen nasıl başka jedi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 new ordera birebir gitmiycekmi bu seri ? üsttekilerin cevabı var orda bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 New order filan hepsi çöp oldu. Tamamen yeni bir şey başlatıyorlar. Hatta 6 ve 7 arasını anlatan çizgi roman ve çizgi dizi hazırlıgı da varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 http://i.imgur.com/KfCYXkN.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 oha teaser yarın mı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Livered said: Trailer öncesi bazı kesinleşen veriler varmış. Luke Skywalker had become a sort of Jedi Hermit, living alone in the wilderness - specifically, - like Obi Wan Kenobi before him. ( 6.filmden hemen sonramı yoksa belli bir süre sonra mı orası açıklanmamış ) Bu da akla şu soruyu getiriyor. Luke Neden saklanıyor - İmparator öldü - Cumhuriyet kuruldu ? Bazı teoriler varmış bu konu ile alakalı ama yapımcılar 3 ü de olabilir demiş 1-Luke avlanan ve peşine düşülen biri Bu yüzden saklanmayı seçiyor. 2-Luke zamanla o kadar güçleniyor ki - Sithde olmadıgı için evrenin dengesi bozulmasın diye saklanıyor. 3-Luke 6 ve 7 arasında karanlıga geçmiş babası gibi yarı sibernetik bir sith olmuştur. Bu filmde Kira dışında başka bir jedi olmayacagı yolunda bir söylentide de iyice yayılmış durumda. En saçma olansa 6 ve 7 arasında onca yıl olmasına rağmen nasıl başka jedi olmaz. 1 harici gerisi meh. hele 2 en saçması. Koskoca chosen one ölmüş gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Kitaplardan 6 sonrası kısa özeti Ya normalde Luke zaten gelmiş geçmiş en güçlü Jedi oluyor. Hani genişletilmiş evren kabul edilmiyor Disney tarafından diye sposuz konuşabiliriz çünkü an itibariyle sadece Amazing Star Wars olarak kalacaklar. Hani ben de çok okumadım ama bildiğim kadarıyla Luke zaten New Jedi Order'ı kuruyor ve bayağı sağlam bir Jedi organizasyonu oluşturuyor. Hayvani güçleniyor, gezegenler arası teleport olabiliyor ve yanında ordu da taşıyabiliyor. Revan da mesela teleport oluyor ama kendi başına vs... Luke iki kere karanlık tarafa geçiyor. Birinde Mara Jade gelip kurtarıyor diğerinde de kendi girip, bakıp çıkıyor yanılmıyorsam. Olayları bilmiyorum. İlki sanırım İmparatorla kapışmak içindi. İmparator zaten ölmüyor. Klonları var. Force olarak öldükçe gidip reslenip bela oluyor. He-Man vs. İskeletor gibi Luke ile paso kapışıyorlar. Yani bu temellere dayandırırsak hiçbir mantıklı şey çıkmıyor. Jedi olmaması bir kere çok saçma bir şey çünkü Episode 3 de bir çok Jedi'ın kaçtığını ve takip başlatıldığını vs. biliyoruz. Ha gelecekleri bilinmiyor tabii ama genişletilmiş evrende onların hikayeleri de var. Bir çoğu New Order da geri geliyor vs... Neyse böyle işte, Luke'u yaşlı yalnız bunak yaparlarsa çok saçma olur. Arka sayfalarda denmiş zaten onca hikaye varken, çıkıp üstekilerden bile bir şey yapsalar yeterdi... Lanet olsun sana Disney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 olm extended universe yapılsa o kadar mükemmel hikayeler var ki orada. disney içine sıçacak belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 DarKRideR said: An itibariyle nden sposuz konuşabildin bilmiyorum da ana konunun yarısının spoiler'ini vemrişsin, Türkçeye çevirilen kitapları okumamış olsam ve niyetli olsam okumaya söverdim fena bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 evet lan hakikaten spo yediğimi şimdi fark ettim ben de. gerçi ben de ebeinin örekesine kadar biliyorum. NAAPIYORSUN OLM SEN MANYAK MISIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 lan filmle alakası yok, bunların hiçbiri olmayacak. Disney tamamen reddediyor. Sıfırladık, biz yeniden yazıyoruz hadi ARO diyor. He kitaplardan spo gerçi de o da böyle yanılmıyorsam 9-10 kitaba yayılmış hikaye bu yani özet gibi bir şey geçtik Yine de spo içine alayım hadi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 alan yetkilisine bak ya hayvan herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 1 saat kadar sonra trailer geliyor sanırım. edit: said: According to Time, one cinema in Austin, Texas, will host the trailer in a separate standalone screening and play it 17 consecutive times. Each screening will be followed by two minutes of discussion by a panel of Star Wars experts to dissect the 88 seconds of film. şuna çok güldüm yahu, adamlar fragman için panel düzenlemişler, 17 kez izleyip 2'şer dakika tartışacaklarmış :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=OMOVFvcNfvE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 vay anasını o ışın kılıncı harbi varmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 behran said: Livered said: Trailer öncesi bazı kesinleşen veriler varmış. Luke Skywalker had become a sort of Jedi Hermit, living alone in the wilderness - specifically, - like Obi Wan Kenobi before him. ( 6.filmden hemen sonramı yoksa belli bir süre sonra mı orası açıklanmamış ) Bu da akla şu soruyu getiriyor. Luke Neden saklanıyor - İmparator öldü - Cumhuriyet kuruldu ? Bazı teoriler varmış bu konu ile alakalı ama yapımcılar 3 ü de olabilir demiş 1-Luke avlanan ve peşine düşülen biri Bu yüzden saklanmayı seçiyor. 2-Luke zamanla o kadar güçleniyor ki - Sithde olmadıgı için evrenin dengesi bozulmasın diye saklanıyor. 3-Luke 6 ve 7 arasında karanlıga geçmiş babası gibi yarı sibernetik bir sith olmuştur. Bu filmde Kira dışında başka bir jedi olmayacagı yolunda bir söylentide de iyice yayılmış durumda. En saçma olansa 6 ve 7 arasında onca yıl olmasına rağmen nasıl başka jedi olmaz. 1 harici gerisi meh. hele 2 en saçması. Koskoca chosen one ölmüş gitmiş. Chosen One Anakin değildi diye biliyorum ben. Yanlışlık yapıyorlar, esasında Luke chosen one falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 december 2015'i her gördüğümde ağlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Bugün sırf şu fragmanı seyretmek için ABD'de kim bilir kaç kişi sinema bileti almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Abi HARİKA GÖZÜKÜYOR, HEYECANLANDIM ACAİP. Lightsaber'ı da beğendim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 http://i.imgur.com/CNZDota.png Hamburger Hepler is Alive Millenium Falcon dışında çöp tamamen teaser, filmde çöp olacak. Gerçi o speeder'a binen hatun kişisi çok tatlımsı bir şeydi. O kurtarır belki filmi ısısıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 hacı o yandan ışın neye yarıycak ki anlamadım ne garip bi tasarım yav. onun haricinde iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 vay arkadaş jedi knight'daki kırmızı moddaki ağır abi saberını yapmış adamlar, 2H ile bir vuruyorsun bloklasa da yarıyor adamı sdfsd. dünyanın en tırt teaserı bu arada. iki tane saber sahnesi koysalar yeterdi, bir tane koymuşlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 teaser tırt değil de..fazla hızlı böyle beklemiyordum, abrahms kendi tarzını baya kullanmış belli. abi x-wing lerde harikaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar